Uprava napolje!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta je kad vracamo clanske? Izaso sam iz grupe te na whatsappu?
Zbog Covid19 protokola, svi ce putovati odvojeni u autimafeniksptica je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:11Bez napadanja ali vjerovatno placamo auta nebitno koliko. Mozda bi bolja investicija bila bus da imamo vlastiti.
Seati su kod Ase na parkingu al ima ispod preko puta radon plaze renaultov salon. Nisam sliko al sam pomislio da su naši jer bila je priča od prije kad su vratili seate da idu renault sljedeća autaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 feb 2021, 11:59Jesi li slikao da vidimo?
Bas sam gledao neki dan, i bili su samo oni seati, ali nikakve bordo renaulte nisam vidio![]()
Zar mi nemamo para tj Nam zavrno pipu ?NisamInSajder je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:21Pregovara se sa Renaultom od povratka iz Umaga. Eto vrlo skoro ce biti zvanično. To su neke Namove zelje, da svaki igrac ima auto, a gleda se neka o solucija za klupski autobus.
Eto Renaulta i na storyu. Autobus je prvobitna zelja Nama bila, aad zasto to nije islo, vjerovatno zbog COVIDa. Ali i autobus ce stici u narednom periodu.
Prosle godine je sponzorski potpisan s njimaNisamInSajder je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:21Pregovara se sa Renaultom od povratka iz Umaga. Eto vrlo skoro ce biti zvanično. To su neke Namove zelje, da svaki igrac ima auto, a gleda se neka o solucija za klupski autobus.
Eto Renaulta i na storyu. Autobus je prvobitna zelja Nama bila, aad zasto to nije islo, vjerovatno zbog COVIDa. Ali i autobus ce stici u narednom periodu.
Isti folfeniksptica je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:11Bez napadanja ali vjerovatno placamo auta nebitno koliko. Mozda bi bolja investicija bila bus da imamo vlastiti.
Pa prodali se Tatar i Rahman.Aduka87 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:28Zar mi nemamo para tj Nam zavrno pipu ?NisamInSajder je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:21Pregovara se sa Renaultom od povratka iz Umaga. Eto vrlo skoro ce biti zvanično. To su neke Namove zelje, da svaki igrac ima auto, a gleda se neka o solucija za klupski autobus.
Jeste, jeste prosle godine. U oktobru, tako nekako.Denchi je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:37Prosle godine je sponzorski potpisan s njimaNisamInSajder je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:21Pregovara se sa Renaultom od povratka iz Umaga. Eto vrlo skoro ce biti zvanično. To su neke Namove zelje, da svaki igrac ima auto, a gleda se neka o solucija za klupski autobus.
Pa ko to djaba ista daje, a kamoli auta?feniksptica je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:11Bez napadanja ali vjerovatno placamo auta nebitno koliko. Mozda bi bolja investicija bila bus da imamo vlastiti.
Moramo ga samo ofarbati
Kupuje ga opstina, ali ce se koristiti za neke medjugradske linije kada nama ne treba
Sto bi Sarajevo mijenjalo travnjak na stadionu kojem nisu vlasnici?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.