Autobus kosta jedno 3 puta manje novca nego travnjak. Mene cudi da do sada to nisu nabavili jer nije neka skupa investicija, a opet predstavlja sredstvo koje mozes danas sutra prodati za slicnu vrijednost
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
PoštenoJavierBosnia je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:48Kupuje ga opstina, ali ce se koristiti za neke medjugradske linije kada nama ne treba![]()

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sjeca li se neko koliko je Zeljo platio travnjak?JavierBosnia je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:54Autobus kosta jedno 3 puta manje novca nego travnjak. Mene cudi da do sada to nisu nabavili jer nije neka skupa investicija, a opet predstavlja sredstvo koje mozes danas sutra prodati za slicnu vrijednost
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma Tino kad je mogao protic Celtica da igra cijelu tekmu moze i onaj ritam moze i protiv ovih penzionera.
Mada bih ja ubacio Pejovica sa Tinom i Andrejom a neko ili Krle ili Jukic bi mi ispao. Treba nam jaka al bas jaka i pokretna sredina da ih tu sameljemo. Kasnije ti mozes rotirati...nezzz ako racuna na Adukora moze on da zamijeni nekog kasnjje u veznom redu.
Zuka imal nam novosti sa cometa? Vrapcicani registrovali onog madjarskog bugara
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nema se potrebe sjecati, postoje zvanicni podaci
Projekat zamjene travnjaka koštat će 1.096.149 KM sa uključenim PDV-om, dok će sa ugradnjom vještačke trave plave boje prema FIFA/UEFA standardima u prostoru oko terena ukupna vrijednost projekta biti cca 1.216.000 KM.
+ hibrid
Na glavnom terenu stadiona Grbavica počeo proces implantiranja hibridne trave, a projekt zajednički finansiraju FK Željezničar i UEFA putem NFSBiH. Vrijednost radova iznosi 488.761 KM plus PDV.
Ukupno cca: 1.8 mil KM
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Po meni su auti trosak gorivo i popratne stvari nisu male pare al hajde bolje uprava zna od mene
- belosevic23
- Kontakt:
Redovna linija je za Raštelicu, a vikendom vozi nas na tekme.JavierBosnia je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:48Kupuje ga opstina, ali ce se koristiti za neke medjugradske linije kada nama ne treba![]()
Cijena najma: 1 KM simbolično

- muhamedhulk
- Kontakt:
Igracemo sa zdravim Susicem u formaciji 433, isto i kad su dostupni Pejovic i Djokanovic.
Kad bude kartoniranih/ne daj Boze povrijedjenih onda ce Zinedin/Adukor uskociti.
Protiv zeljane obavezno sa tri u liniji da mogu parirati njihovoj sredini, bice 4 u rombu. Plus imamo Krleta koji se sa lijeve strane uvlaci unutra. Dosta.
Kad bude kartoniranih/ne daj Boze povrijedjenih onda ce Zinedin/Adukor uskociti.
Protiv zeljane obavezno sa tri u liniji da mogu parirati njihovoj sredini, bice 4 u rombu. Plus imamo Krleta koji se sa lijeve strane uvlaci unutra. Dosta.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Da je pobijedit derbi. Ja bih ih vuko jednog po jednog kuci poslije..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Imali smo i prosli puta sa Tatarom koji se uvlacio, pa nista. Ako opet budemo imali vodstvo i ako Osim u drugom poluvremenu krene sa tim famoznim rombom, treba izvesti Krleta, a uvesti Adukora. U napadu bi ostali Fanimo i Mesanovic, dovoljno kvalitetni i brzi da rijesimo mec na kontre.muhamedhulk je napisao/la: ↑25 feb 2021, 13:07Igracemo sa zdravim Susicem u formaciji 433, isto i kad su dostupni Pejovic i Djokanovic.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nema za sad nista novo u Cometu za nas. 

Šta se svi bojite romba, ako zaigraju u rombu ne znači automatski da postaju Bayern. Što tim rombom nisu tukli Borca, Mladost, Krupu..? Prošli derbi smo kiksali jer imamo retardiranog špica i mahalce koji hoće da pokupe sav kajmak i proslave se. U onom drugom poluvremenu bi nas rasturili i sa 3-4-3 formacijom, kad smo mi sami ostavili moral i volju u svlačionici.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma nek Vinko razbija glavu ima kvalitetnu ekipu, majstore izvoli.
Imamo jos sponzorstava za te stvari, i neki su tagovani na slici

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
Znaci milion eura. Zavrsit ce se to laganoJavierBosnia je napisao/la: ↑25 feb 2021, 12:59Nema se potrebe sjecati, postoje zvanicni podaci
Projekat zamjene travnjaka koštat će 1.096.149 KM sa uključenim PDV-om, dok će sa ugradnjom vještačke trave plave boje prema FIFA/UEFA standardima u prostoru oko terena ukupna vrijednost projekta biti cca 1.216.000 KM.
+ hibrid
Na glavnom terenu stadiona Grbavica počeo proces implantiranja hibridne trave, a projekt zajednički finansiraju FK Željezničar i UEFA putem NFSBiH. Vrijednost radova iznosi 488.761 KM plus PDV.
Ukupno cca: 1.8 mil KM

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- AlfredNobel
- Kontakt:
Stanojević raskinuo ugovor sa Ankaragucuom, slijedi li povratak u FK Sarajevo?
Stanojević je u redove turskog kluba došao sredinom 2020. godine iz FK Sarajevo, ali se nije baš najbolje snašao, te je samo nekoliko mjeseci kasnije poslat na posudbu u Ankaraspor.
U Ankarasporu se zadržao do februara ove godine kada se vratio u Ankaragucu sa kojim je danas i zvanično okončao saradnju, te se okreće drugim opcijama.
Navodno postoji mogućnost povratka Stanojevića u Premijer ligu BiH, a ostaje da se vidi da li će to biti FK Sarajevo ili neki drugi klub.
Kako neko može objaviti ovako glup članak, havarija..
Stanojević je u redove turskog kluba došao sredinom 2020. godine iz FK Sarajevo, ali se nije baš najbolje snašao, te je samo nekoliko mjeseci kasnije poslat na posudbu u Ankaraspor.
U Ankarasporu se zadržao do februara ove godine kada se vratio u Ankaragucu sa kojim je danas i zvanično okončao saradnju, te se okreće drugim opcijama.
Navodno postoji mogućnost povratka Stanojevića u Premijer ligu BiH, a ostaje da se vidi da li će to biti FK Sarajevo ili neki drugi klub.
Kako neko može objaviti ovako glup članak, havarija..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 32 gosta.