Obilazi ga izgleda u sirokom luku
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma smijeh lik, odigrao 50 tekmi za nas i proglasio se legendom

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Da smo u qurcu bas me zanima bi l ovoliko legendi bilo oko kluba..ah da bili smo i nije nikog bilo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Rahmanovic zuti dobio u 12 minuti.
Navika, sta ces..

Navika, sta ces..
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- hordasDoboj
- Kontakt:
Presli smo 3100 clanova 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ima tako još jedan što je plak'o i sam sebe zove legendom.Historicar je napisao/la: ↑26 feb 2021, 10:06On nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu za Leverkusen, nema ni jedna slika Džeme u nekom obilježju Bayera, to je tada bila neka menadžerska zavrzlama njegovog menadžera Nusreta Jašarija.Mahlac jeste, ali mene je osvojio na Bazenima 2002 gdje se slavilo osvajanje kupa, kada sam ga vidio kako ljubi trofej i plače ko beba.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 07:55Dzemo b legenda,, e moj dzemale ogulinjabuku, ti bi ko legende po klubu a titule ko ****..
Njemu je problem sto se nije uhljebio na sisu kluba i sto nemoze prodat nekog omladinca ili seniora da naplati preporuku..
Non stop se nesto kurci i potencira leverkuzen samo sto nije reko ja sam tu bio glavni igrac, a covjek nije 5 utakmica za njih odigro. Koliko je Joldic pametni kulturni tip a covjek sa sela sljego i igro u seljackim ekipa gradina sloboda i pruznicare
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ima li neko sa foruma pristup cometu,da mi samo kaze da li je Olimpik stigao prijaviti sva pojacanja za prvo kolo(gavric,curjuric,hasanovic,isic)?Bio bih mu jako zahvalan.Hvala unaprijed.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Najskuplja suza posljeratne Bosne i HercegovineSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 feb 2021, 14:40Ima tako još jedan što je plak'o i sam sebe zove legendom.Historicar je napisao/la: ↑26 feb 2021, 10:06On nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu za Leverkusen, nema ni jedna slika Džeme u nekom obilježju Bayera, to je tada bila neka menadžerska zavrzlama njegovog menadžera Nusreta Jašarija.Mahlac jeste, ali mene je osvojio na Bazenima 2002 gdje se slavilo osvajanje kupa, kada sam ga vidio kako ljubi trofej i plače ko beba.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 07:55Dzemo b legenda,, e moj dzemale ogulinjabuku, ti bi ko legende po klubu a titule ko ****..
Njemu je problem sto se nije uhljebio na sisu kluba i sto nemoze prodat nekog omladinca ili seniora da naplati preporuku..
Non stop se nesto kurci i potencira leverkuzen samo sto nije reko ja sam tu bio glavni igrac, a covjek nije 5 utakmica za njih odigro. Koliko je Joldic pametni kulturni tip a covjek sa sela sljego i igro u seljackim ekipa gradina sloboda i pruznicare
PSPHM
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Na tu suzu i anđeli su znali pasti.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 14:42Najskuplja suza posljeratne Bosne i HercegovineSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 feb 2021, 14:40Ima tako još jedan što je plak'o i sam sebe zove legendom.Historicar je napisao/la: ↑26 feb 2021, 10:06
On nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu za Leverkusen, nema ni jedna slika Džeme u nekom obilježju Bayera, to je tada bila neka menadžerska zavrzlama njegovog menadžera Nusreta Jašarija.Mahlac jeste, ali mene je osvojio na Bazenima 2002 gdje se slavilo osvajanje kupa, kada sam ga vidio kako ljubi trofej i plače ko beba.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Berberovic je postao legenda samo zato sto mu je mama cini mi se sestra od Alije Izetbegovica ili ima neke veze sa njim, pisam im se na zlatne kasike...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Neke da neke ne,Curjurica nije .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidi vremena lijepog a valja se patit po TVu
**** Želju malenog
**** Želju malenog

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ElCartel11
- Kontakt:
U odnosu na prosli derbi smo na gubitku zbog Rahmanovica i Tatara. Ali smo isto tako na dobitku igranjem Milicevica, Susica i Mesanovica (umjesto Handzica).
Zadnji derbi je Serbecic igrao stopera koji je ispadao kao ratkapa. Susic je tu, da poveže vezni red i da se stane na loptu ali gubitkom Rahmana tesko mogu reci, da smo u plusu. Nekako cu reci vidjecemo na tekmi kako se funkcionisati.
Napad sa Mesanovicem bi definitivno trebao biti opasniji i učinkovitiji nego sa Handzicem. Krilna pozicija odlaskom Tatar je slabija ali ruku na srce na tom derbiju nije bio Bog zna sta ni on.
Zadnji derbi je Serbecic igrao stopera koji je ispadao kao ratkapa. Susic je tu, da poveže vezni red i da se stane na loptu ali gubitkom Rahmana tesko mogu reci, da smo u plusu. Nekako cu reci vidjecemo na tekmi kako se funkcionisati.
Napad sa Mesanovicem bi definitivno trebao biti opasniji i učinkovitiji nego sa Handzicem. Krilna pozicija odlaskom Tatar je slabija ali ruku na srce na tom derbiju nije bio Bog zna sta ni on.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Preuze Vinko indirektno ulogu favorita. Opravdaj je Vinko i ti Mili qurcem ga zabij
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Alijina kćerka Sabina je udata Berberović, al ne bih rekao da je to ta linija, Džemo je član SDBiH.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ev upravo gledam ovu garazu sa Dzemom i Omerom. Jao,cega se pametan stidi, ova dvojica se ponose. Onaj kaze da se dere/j*** treneri igracima u Europi. Neka mi navede neko trenera koji to radi u Europi. Osim Mourinha i Simeonea niko mi ne pada na pamet, a i realno oni nisu ono sto su nekad bili i sve vise padaju, Jer niko ne priznaje toliko vise trenere, starog kova. Dolaze mladji mirniji treneri. To je neki prvi dio, ali kad su rekli da je prije bila veca kvaliteta lige u 2000tim, kad nisi imao niti jedan promil sanse da osvojis bodove na strani (ne zbog kvalitete,vec zbog dobro znanih stvari). I njima je to vrijeme bolje nego trenutno...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Novi update je online nista od Borisa i Adnana.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, johntravolta123, nedimmmm1337, Proximic, rimljanin90, Rule_hz i 58 gostiju.