Pa do cega je prob u pm kad je Kanuric dosao iz Slovacke ovo sig nije do nas...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koji **** se desava pa se ne moze registrovat igrac, kao da su jucer dosli i Kanuric i Cmiljanic, pa se ne moze sve rijesit.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Bit ce dosta interesantno vidjeti taj nas novi napad. Mesanovic (Vardy za siromasne) je totalno drugi tip napadaca i od Ahmetovica i od Handzica. Handzic (i Ahmet) je recimo radio dosta tog prljavog posla, nosio po dva igraca u na sebi i samim tim otvarao prostor krilima posebno Tataru. Mi tako (s tim tipom spica) igramo vec nekoliko sezona. S Mesanovicem bi sve to sad trebalo postat dosta brze, i raznovrsnije, posebno u kontrama. Jedva cekam da vidim kako ce to sve funkcionisati.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 15:05U odnosu na prosli derbi smo na gubitku zbog Rahmanovica i Tatara. Ali smo isto tako na dobitku igranjem Milicevica, Susica i Mesanovica (umjesto Handzica).
Zadnji derbi je Serbecic igrao stopera koji je ispadao kao ratkapa. Susic je tu, da poveže vezni red i da se stane na loptu ali gubitkom Rahmana tesko mogu reci, da smo u plusu. Nekako cu reci vidjecemo na tekmi kako se funkcionisati.
Napad sa Mesanovicem bi definitivno trebao biti opasniji i učinkovitiji nego sa Handzicem. Krilna pozicija odlaskom Tatar je slabija ali ruku na srce na tom derbiju nije bio Bog zna sta ni on.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kanurić k'o da je u BH Telecomu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eee ybg

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- ThrillerHz
- Kontakt:
A kako je to moguce? Na TM-u piše da je Kanurić 12.10.2020 potpisao za nas. Kako se to do sad nije moglo srediti?
Nije mi jasno..
Nije mi jasno..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Jesul obojica iz slovacke? Mora da je do njih onda
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Džemo je tada imao 20 godina, velika je to razlikaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑26 feb 2021, 14:40Ima tako još jedan što je plak'o i sam sebe zove legendom.Historicar je napisao/la: ↑26 feb 2021, 10:06On nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu za Leverkusen, nema ni jedna slika Džeme u nekom obilježju Bayera, to je tada bila neka menadžerska zavrzlama njegovog menadžera Nusreta Jašarija.Mahlac jeste, ali mene je osvojio na Bazenima 2002 gdje se slavilo osvajanje kupa, kada sam ga vidio kako ljubi trofej i plače ko beba.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 07:55Dzemo b legenda,, e moj dzemale ogulinjabuku, ti bi ko legende po klubu a titule ko ****..
Njemu je problem sto se nije uhljebio na sisu kluba i sto nemoze prodat nekog omladinca ili seniora da naplati preporuku..
Non stop se nesto kurci i potencira leverkuzen samo sto nije reko ja sam tu bio glavni igrac, a covjek nije 5 utakmica za njih odigro. Koliko je Joldic pametni kulturni tip a covjek sa sela sljego i igro u seljackim ekipa gradina sloboda i pruznicare
Sa tim Kanuricem nisu neka cista posla,cim nikad nije ni bilo objave da je naš igrac.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta ba ovo Vinko govori svi igraci su spremni za derbi ?
Handžić???
Joj varke povreda ovo ,ono ?!
Handžić???
Joj varke povreda ovo ,ono ?!
-
- Kontakt:
Šta je ba ovo, Seja Brajlović im pokupovao sve karte za derbi

To je ta slovacka (jedina) veza, osim musije, koju ima nas odlicni SD. Dobro, jest prije dvadesetak dana otkrio i husaru ali ta saradnja tek treba da se razvije.
Ali dobro je, prvi smo na tabeli, ne puca se, +9...Nek radi sta hoce, boli ga taki.
Ali dobro je, prvi smo na tabeli, ne puca se, +9...Nek radi sta hoce, boli ga taki.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Pa zamislite da u ponedeljak bude ovakav sličan scenarij i da pobjedimo, pa ne bi mi moglo srce izdržati

FK Sarajevo