BordoSarajevo je napisao/la: ↑28 feb 2021, 13:59
Što bi volio da Vinko malo promjeni svoju najavu utakmice, vazda jedno te isto od 30 sekundi. Gledam juče Bjelicu, milina slušat i prije i poslije utakmice.
Najava utakmice, stanje oko igračkog kadra, na koga može/ne može računati, da li je zadovoljan Mešanovićem i u kakvom je fizičkom stanju, jel se donekle uklopio, šta očekuje od protivnika, šta on uopšteno očekuje od svoje ekipe i utakmice, kako vidi ekipu nakon odlaska Rahmanovića i Tatara, kako su pripreme protekle, jel sve prošlo kako je zamislio, jel zadovoljan pojačanjima i ekipom...
Milion pitanja, zanimljivih i važnih zbog kojeg i postoji taj press/najava utakmice.
Ovo što mi radimo, bezveze. Svaki put isto, ni ne vuče me da poslušam. Vazda "Dobro smo se pripremili, teška utakmica, nezgodan protivnik, do nas je.." ili kad je derbi "specifična utakmica, naboj, nema pravila, nijanse će odlučit". Poslije utakmice uvijek: "kao što smo očekivali, teška utakmica i nezgodan protivnik, čestitao bi svojim igračima.."
Što se mene tiče, nek on nastavi sa ovim rezultatima a izjave ne mora nikako davat al mislim da bi ga još više zagotivili svi kad bi koju rečenicu više reko odnosno kad bi ga ovi naši pitali ono što svugdje drugo ljudi/novinari pitaju trenere prije i poslije utakmice/sezone.