Ne smiju ništa najavljivati, rekoše bog ih kazni kada najavljuju pobjedu. Zato su se ušutili.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne smiju ništa najavljivati, rekoše bog ih kazni kada najavljuju pobjedu. Zato su se ušutili.
Ja sam mislio generalno na utakmice oveRollingPaper je napisao/la: ↑28 feb 2021, 14:41pa svaki minut fauliranje odma a nece da im da zuti nikako, ne mozes igrat
Pa i mi se svadjamo samo s vama. Ovi pojedini plodjeni se vazda svadjaju sa navijacima kluba koji je prvi, fetis im sta li, vidjeces kad budete prvi nekad, Bog zna kaddejavu je napisao/la: ↑28 feb 2021, 14:35ne znam o cemu pises, svaki dan smo ovdje
Ajde plođeni plodio te Dudić
Navijaci sampiona Bosne i Hercegovinekillafrommanilla je napisao/la: ↑28 feb 2021, 15:19Zip, Miljacka i Zagor, tri amigosa, tri "sarajevska" cigosa
I postavili nekog na svoje mjesto, oni, sa 18 IQ i bez postojanja pravopisa i gramatike u postovima![]()
+1000. Ovo sto se moze gledati u Bijeljini, u Tuzli, znacajno srozava mogucnost dovodjenja igraca u ligu. Evo npr Sarajevo, trenutno, naravno da moze parirati Istri, Belupu i pola hnla po platama. Ali recimo onaj iz Ajaxa crnac sto je bio prospekt sto je u Istri sad ja msm, naravno da ce otic u HNL i igrat na normalnim terenima nego li doci u ovu vukoyebinu i za tri puta vece pare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.