Ne smiju ništa najavljivati, rekoše bog ih kazni kada najavljuju pobjedu. Zato su se ušutili.

Ne smiju ništa najavljivati, rekoše bog ih kazni kada najavljuju pobjedu. Zato su se ušutili.
Ja sam mislio generalno na utakmice oveRollingPaper je napisao/la: ↑28 feb 2021, 14:41pa svaki minut fauliranje odma a nece da im da zuti nikako, ne mozes igrat
Pa i mi se svadjamo samo s vama. Ovi pojedini plodjeni se vazda svadjaju sa navijacima kluba koji je prvi, fetis im sta li, vidjeces kad budete prvi nekad, Bog zna kaddejavu je napisao/la: ↑28 feb 2021, 14:35ne znam o cemu pises, svaki dan smo ovdje
Ajde plođeni plodio te Dudić
Navijaci sampiona Bosne i Hercegovinekillafrommanilla je napisao/la: ↑28 feb 2021, 15:19Zip, Miljacka i Zagor, tri amigosa, tri "sarajevska" cigosa
I postavili nekog na svoje mjesto, oni, sa 18 IQ i bez postojanja pravopisa i gramatike u postovima![]()
+1000. Ovo sto se moze gledati u Bijeljini, u Tuzli, znacajno srozava mogucnost dovodjenja igraca u ligu. Evo npr Sarajevo, trenutno, naravno da moze parirati Istri, Belupu i pola hnla po platama. Ali recimo onaj iz Ajaxa crnac sto je bio prospekt sto je u Istri sad ja msm, naravno da ce otic u HNL i igrat na normalnim terenima nego li doci u ovu vukoyebinu i za tri puta vece pare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.