FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sky9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 16:17

Nije to argument za izvještaj poreske. Nisam član UO da mogu tvrditi jedno ili drugo. Samo znam da poslovni izvještaj koji su sačinili mora biti utemeljen na činjenicama.

A na kraju krajeva, svi znamo da je taj dug manja glavobolja za klubove od onih koje se odnose na igrače, dobavljače i sl.

Poreske dugove imaju svi. Pa sarajevo je bilo čisto do prije godinu dana, a sad iz poreske dolazi info da im je dug 800 hiljada maraka :!:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 mar 2021, 16:34

Nikakve logike a ni argumenata nema da neko pravi novi OKK, Secer mladji i uprava su znatno smanjili Slobodin dug...zasto bi to radili da bi ugasili klub, nigdje veze. Porediti ovu upravu i Bundu je totalno smijesno, Sloboda je za vrijeme Bunde dobijala licence zahvaljujucu ljudima koji nisu bili u Bundinoj upravi, Bunda nije svoje marke dao u klub, necu reci da je uzimao, nema dokaza ali lik je totalno sumnjiv kao i njegovo ponasanje koje je je bilo na nivou obicnog ulicara, ova uprava je morala debelo vracati njegove dugove uz veliku pomoc Azmira koji je oprostio Boga pitaj koliko.....Nikakva filijala Sloboda nece biti nikome a pogotovo Slogi....na ljeto ce biti puno toga jasnije oko upravljackih prava i svega ostalog.
🔴⚫️

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 16:39

Npr. bundoglavi je davao svoje stanove igračima u zakup. Klasični sukob interesa, a kamo sreće da mu je to jedini "grijeh".

Pa za njega članovi porodice nemaju šta lijepo reći, a da ima neko drugi. Sjedio sam 2 metra od njega, kad je Azmira nazvao neviđenom budalom, kaže budala mi sve placeve pokupova :!: ;)
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 01 mar 2021, 16:51

Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 16:07
NKMramor je napisao/la:
01 mar 2021, 16:04
ultrasstyle_tz je napisao/la:
01 mar 2021, 15:58
pa jesam jer nije bilo uredu ni malo, i kao sto rekoh ja kazem kako mislim u tom momentu, i sta znam.

medjutim kad pogledas vrijeme koje je proslo, gdje smo sad i u kojem pravcu idemo sve sto se njemu zamjerilo je smijesno. Jos kad saznas i sta se covjeku radilo, ja bih nas ugasio na njegovom mjestu da sam bio
uvjeris se da neko voli Slobodu, i sad sto je vise voli treba vise testirati tu njegovu ljubav

na kraju dodjosmo do toga da je covjek na dobrom putu da realizuje ono sto je govorio: jedan glavni klub i drugi filijala gdje ce igraci ici na kaljenje i posudbu. Samo haman obrnutim redoslijedom i malo zaobilaznim putem.
Zanimljivo kako niko od upućenih ne objasni izjavu na pressu 07.01. da je dug prema poreznoj upravi 2,2 miliona maraka, a u izvještaju porezne uprave 15 dana kasnije 2,6 miliona. Samo vješto zaobiđoše post. :kafa:
slika
I ti si bio, sad za, sad protiv Azmira, zavisno jesi li u klubu ili ne. I u mandatu ove uprave ista priča, zar ne?
Bravo sky. Izgleda da je upravo to. Necu da komentarisem ljubav prema Slobodi od Mramora, jer ona je 100% neupitna, al u zadnje vrijeme njegove objave bez argumenata, prelaze mjeru, a sve vrijeme sam trazi neke argumente. Privatne nesuglasice i problemi s ovom upravom previse su ga obuzeli, pa sad bez pardona ih pljuje na svakom koraku. A ultrasstyle daj ba popusti malo s bundom, gdje su pare od todorovica, koje vraco njegove dugove prema Petrovicu i igracima iz njegovog perioda, s kim je licenca uvijek bila upitna??? Po tvom s bundom med i mlijeko bilo. Pitam se kako bi se on bas snasao u ovoj situaciji oko korone. Vjerovatno bi vec bili prvoligasi
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 01 mar 2021, 16:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim tebe, više od sebe

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 mar 2021, 16:51

Ne znam kakve su ovo priče čuj dok je azmira nećemo ispasti. Malo se uozbiljite. Okej je što neki priželjkuju povratak doticnog u klub,ali on će nam pomoći ma dajte. Eto da hoće juče su nam trebali pustiti tekmu da dobijem i direktno da pomogne. Šuplja je to priča.
Prica ova za okk isto mislim da nema argumenata sa ovom upravom trenutnom. Problem je jedino ako ispadnemo iz lige onda su džabe radili na svemu ostalom. Valjda će biti dosta da se ove godine ostane u ligi, a iduću sezonu ako budu iste ambicije uprave onda neka se maknu i oni vala.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 16:56

antisisoja1919 je napisao/la:
01 mar 2021, 16:51
Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 16:07
NKMramor je napisao/la:
01 mar 2021, 16:04

Zanimljivo kako niko od upućenih ne objasni izjavu na pressu 07.01. da je dug prema poreznoj upravi 2,2 miliona maraka, a u izvještaju porezne uprave 15 dana kasnije 2,6 miliona. Samo vješto zaobiđoše post. :kafa:
slika
I ti si bio, sad za, sad protiv Azmira, zavisno jesi li u klubu ili ne. I u mandatu ove uprave ista priča, zar ne?
Bravo sky. Izgleda da je upravo to. Necu da komentarisem ljubav prema Slobodi od Mramora, jer ona je 100% neupitna, al u zadnje vrijeme njegove objave bez argumenata, prelaze mjeru, a sve vrijeme sam trazi neke argumente. Privatne nesuglasice i problemi s ovom upravom previse su ga obuzeli, pa sad bez pardona ih pljuje na svakom koraku. A ultrasstyle daj ba popusti malo s bundom, gdje su pare od todorovica, koje vraco njegove dugove prema Petrovicu i igracima iz njegovog perioda, s kim je licenca uvijek bila upitna??? Po tvom s bundom med i mlijeko bilo. Pitam se kako bi se on bas snasao u ovoj situaciji oko korone. Vjerovatno bi vec bili prvoligasi
:thumbup:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 mar 2021, 17:12

sviunapad1010 je napisao/la:
01 mar 2021, 16:51
Ne znam kakve su ovo priče čuj dok je azmira nećemo ispasti. Malo se uozbiljite. Okej je što neki priželjkuju povratak doticnog u klub,ali on će nam pomoći ma dajte. Eto da hoće juče su nam trebali pustiti tekmu da dobijem i direktno da pomogne. Šuplja je to priča.
Prica ova za okk isto mislim da nema argumenata sa ovom upravom trenutnom. Problem je jedino ako ispadnemo iz lige onda su džabe radili na svemu ostalom. Valjda će biti dosta da se ove godine ostane u ligi, a iduću sezonu ako budu iste ambicije uprave onda neka se maknu i oni vala.
Azmir je pomagao i pomaze. Tu se nema sta kriti niti umanjivati njegova pomoc da bi mi bili ponosniji. Pitaj ljude iz visoke politike ako ti budu zeljeli reci.
Sve cemo saznati kada bude donesen zakon o sportu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 17:17

Ne treba sve na forumu iznositi... Azmir trenutno ima pozitivnu ulogu u funkcionisanju kluba i to je to.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 mar 2021, 17:40

Postala je valjda više prežvakana i smiješna ta priča o "nekim" privatnim problemima sa upravom. Al' neka, volim i ja vas. :kafa: :urnebes:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 01 mar 2021, 17:55

Probisvjet je napisao/la:
01 mar 2021, 15:29
Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 15:09
Uvijek sam cijenio tvoje mišljenje @ultrasstyle_tz, međutim ti si druže izgubio sav kredibilitet slijepo braneći bundoglavog, zbog nekih ličnih (vjerovatno poslovnih) interesa. Što ne kažeš da nas je taj čovjek gotovo uništio!

Ovo što si napisao, napisao si tendenciozno :!: Nije uprava zlatna, ali po mom mišljenju je najbolja poslijeratna. Jedino što se mogu složiti je za ovog SD. Tip je u najmanju ruku sumnjiv.
Ova uprava je isto kao "muhabet sa Razom". Vise da umiri javnost nego sto ima kapacitet. Malo mi Buljoni glOp ispade, ko studentica rudarstva iz Rahica, pa pomisli kako slucajno nece zatrudniti ako joj udje. E bas kada ne vjerujes, obicno to ti se desi. Kako Buljoni garantuje da necemo ispasti bez stopera i napadaca? Jos garantuje da kupuje 10 najboljih i najskupljih igraca PL za dvije godine. Da Buljonija malo nije prenijelo? Nije imao kriticara, pa zato?
Ja molim Boga da nas vile pronosaju kao u prvom dijelu. :salut:
Ti si vjerovatno izvor ljepote i bez mane kad svakome nadjes neku manu tipa bundoglav, sad momku buljavi. Covjek moze birati kakav ce biti kao covjek ali od Boga dat izgled ne.

Ti dok si u Skupstini bio jesi li smio isto tako stati pred predsjednika i dati mu odvratan nadimak. Jesi qurac moj.
samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 mar 2021, 17:58

Kakva je to ljubav prema klubu kada su nam se namjestale neke tuzbe od niza igraca kojima se dugovalo od juna tj. od kada su potpisali ugovore dok je Asmir bio vodeci u klubu. A sada kada su se SDP i PDA udruzili i kada Imamovic ne gleda vise na Asmira kao na neprijatelja kao ovaj radi u interesu kluba. Sutra opet nesto da zakuhaju skrenuti ce Kojic na semaforu. Sada svi relaksirano pricaju jedni o drugima i nema uvreda u medijima. **** ih sve, svi gledaju samo svoje interese.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 mar 2021, 18:13

tuzlak1987 je napisao/la:
01 mar 2021, 17:58
Kakva je to ljubav prema klubu kada su nam se namjestale neke tuzbe od niza igraca kojima se dugovalo od juna tj. od kada su potpisali ugovore dok je Asmir bio vodeci u klubu. A sada kada su se SDP i PDA udruzili i kada Imamovic ne gleda vise na Asmira kao na neprijatelja kao ovaj radi u interesu kluba. Sutra opet nesto da zakuhaju skrenuti ce Kojic na semaforu. Sada svi relaksirano pricaju jedni o drugima i nema uvreda u medijima. **** ih sve, svi gledaju samo svoje interese.
Ne znam kakvi će biti odnosi sa drugim strankama ali Azmir najvjerovatnije prelazi SDA i pokušava spasiti kriminalnu hobotnicu.
Već je na lokalnom nivou u Tuzli odradio posao za SDA sad na zadnjim izborima.
Veoma moguće da je to bio razlog zbog čeg su njegovi igrači ginuli juče protiv Slobode.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 18:54

ASD je napisao/la:
01 mar 2021, 18:13
Ne znam kakvi će biti odnosi sa drugim strankama ali Azmir najvjerovatnije prelazi SDA i pokušava spasiti kriminalnu hobotnicu.
Veoma moguće da je to bio razlog zbog čeg su njegovi igrači ginuli juče protiv Slobode.
Pa tebi je i ime anagram od sda :rol: :rol: :rol:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 mar 2021, 18:59

Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 18:54
ASD je napisao/la:
Pa tebi je i ime anagram od sda :rol: :rol: :rol:
:urnebes:

Ali bez zahebancije, pitajte ove sa teme Podrinja. On mijenja politički dres i tu završavaju sve špekulacije u vezi Slobode i njegovog povratka.

Sad na polusezoni se nudili dobri uslovi mladim igračima Slobode da pređu kod njih. Juniore nisu uspjeli načeti, ali dva igrača koji se vrte na spiskovima repke iz kadetske ekipe su otišli tamo.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 01 mar 2021, 19:28

NKMramor je napisao/la:
01 mar 2021, 17:40
Postala je valjda više prežvakana i smiješna ta priča o "nekim" privatnim problemima sa upravom. Al' neka, volim i ja vas. :kafa: :urnebes:
Živio ti drug.
Zadnja izmjena: neurofunk, dana/u 01 mar 2021, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 01 mar 2021, 19:28

ASD je napisao/la:
A da nije radio na izborima pustio bi utakmicu je li, inače čovjek daje milione da bi se za gradsko vijeće zezao.
Da je tako, kupio bi dva vijećnika za 120 hiljada, ne bi davao te pare Voji Ubiparipu.
Nisu to Banovići.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2021, 19:33

@ASD, više puta sam napisao ovdje da pravu istinu samo mogu znati direktni akteri tih dešavanja. Nama je to nedostupno. Ne možeš više pohvatati ko tu koga j.ebe, da prostiš.

Znači, vidjet ćemo. A te konstrukcije su mi na nivou teorija zavjere, i glupo mi je i da razmišljam o tome kad nemam pravi input.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 mar 2021, 20:13

Manijakdolopate je napisao/la:
01 mar 2021, 19:28
ASD je napisao/la:
A da nije radio na izborima pustio bi utakmicu je li, inače čovjek daje milione da bi se za gradsko vijeće zezao.
Da je tako, kupio bi dva vijećnika za 120 hiljada, ne bi davao te pare Voji Ubiparipu.
Nisu to Banovići.
Nije Jasmin glup pa da izgubi političku utakmicu u Tuzli. Lik je napravio takvu mrežu da mu ne može tu ništa ni neko jači od Azmira. Tuzla je njegova već dugo i biti će još neko vrijeme. Sviđalo se to nekome ili ne.

Ne bi pustio utakmicu ali ne bi igrači bili onoliko zagrijani da im život ovisi.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 mar 2021, 20:15

"Klub X"

Sta jos reci za Bundu i Ultrasstyle, vjernog branioca neodbranjivog. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 mar 2021, 20:16

merak je napisao/la:
01 mar 2021, 17:55
Probisvjet je napisao/la:
01 mar 2021, 15:29
Sky9 je napisao/la:
01 mar 2021, 15:09
Uvijek sam cijenio tvoje mišljenje @ultrasstyle_tz, međutim ti si druže izgubio sav kredibilitet slijepo braneći bundoglavog, zbog nekih ličnih (vjerovatno poslovnih) interesa. Što ne kažeš da nas je taj čovjek gotovo uništio!

Ovo što si napisao, napisao si tendenciozno :!: Nije uprava zlatna, ali po mom mišljenju je najbolja poslijeratna. Jedino što se mogu složiti je za ovog SD. Tip je u najmanju ruku sumnjiv.
Ova uprava je isto kao "muhabet sa Razom". Vise da umiri javnost nego sto ima kapacitet. Malo mi Buljoni glOp ispade, ko studentica rudarstva iz Rahica, pa pomisli kako slucajno nece zatrudniti ako joj udje. E bas kada ne vjerujes, obicno to ti se desi. Kako Buljoni garantuje da necemo ispasti bez stopera i napadaca? Jos garantuje da kupuje 10 najboljih i najskupljih igraca PL za dvije godine. Da Buljonija malo nije prenijelo? Nije imao kriticara, pa zato?
Ja molim Boga da nas vile pronosaju kao u prvom dijelu. :salut:
Ti si vjerovatno izvor ljepote i bez mane kad svakome nadjes neku manu tipa bundoglav, sad momku buljavi. Covjek moze birati kakav ce biti kao covjek ali od Boga dat izgled ne.

Ti dok si u Skupstini bio jesi li smio isto tako stati pred predsjednika i dati mu odvratan nadimak. Jesi qurac moj.
Ko je rekao da je momak ruzan. Ljepsi od mene i zgodniji. Ja sam bio u skupstini kada se skupljalo za stucne i moj najveci poraz je kada izgubismo utakmicu od Celika na Tusnju i titulu. Od tada nisam na funkciji nikakvoj. :mrgreen:
U stvari mi smo navilki da u Slobodi imaju nadimke, a Buljoni nije uopste pogrdan. Krupne svijetle oci, bistre...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.