+1JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:58Jukic mora igrati unjesto Velkoskog. Pokusalo se, ne ide stvarno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ma ide sad boric cmiljanic na spica a jasko na krilo i igrat ce okomito na gol strasan ce on biti...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Oke sve duga pauza,teske noge,nije niko u formi al brate peglamo loptuuu dramaa,znaci susic je uspori cudo mu ne polome noge,u evropi bi ga polomili svi...brine me najvise sto se ne oslobadjamo lopte,spori smo u vezi haossss...
-
- Kontakt:
U BL dobio direktno crveni ??Zukanovic je napisao/la: ↑01 mar 2021, 21:01Sloboda i danas. ali na cometu pise da ne igra sto ima jos zuti karton. sada jest to neka greska ne znam.
Devedžić Kenin 310642 Igrač FK SLOBODA 2
Hasanović Dino 138058 Igrač FK VELEŽ 1
Šabanović Halid 153835 Igrač FK MLADOST 1
3 Pršeš Omar 106767 Igrač FK VELEŽ 1
3 Miličević Hrvoje 108637 Igrač FK SARAJEVO 1
3 Karjašević Huso 108803 Igrač FK TUZLA CITY 1
3 Hebibović Anel 112102 Igrač FK SARAJEVO 1
3 Ćorić Dino 131913 Igrač FK BORAC 1
3 Maksimović Saša 140610 Igrač FK SLOBODA 1
3 Mahmić Azur 304365 Igrač FK MLADOST 1
3 Osmić Melvin 304966 Igrač FK VELEŽ 1
3 Morris Darick Kobie 353592 Igrač FK TUZLA CITY 1
Znaci protiv Zrinjskog, Adukor na CB a Hodzic na RB
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja mislim da je to greska sto na profilu od Anela pise
"2 Utakmice(Za odraditi: 0) od 07.12.2020 do 01.03.2021"
"2 Utakmice(Za odraditi: 0) od 07.12.2020 do 01.03.2021"
............Kova...........
Oremuš Dupovac Mili Pidro
..........Andrej..............
....Sušić.......Pejović.......
Fanimo....Cmiljanić....Mešanović
Oremuš Dupovac Mili Pidro
..........Andrej..............
....Sušić.......Pejović.......
Fanimo....Cmiljanić....Mešanović
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Hebibović je u meču 18. kola protiv Borca dobio direktan crveni karton, a Disciplinska komisija je potvrdila kaznu od dva meča neigranja.
Iskusni krilni fudbaler koji se vratio u prepoznatljivu formu je prvi meč odradio protiv Slobode, dok će pauzirati i protiv Željezničara.
Iskusni krilni fudbaler koji se vratio u prepoznatljivu formu je prvi meč odradio protiv Slobode, dok će pauzirati i protiv Željezničara.
-
- Kontakt:
Kakvo je pravilo da li mu se brišu i zuti kartoni ili i za kartone mora odradit jednu utakmicu.19FKS46 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 21:21Hebibović je u meču 18. kola protiv Borca dobio direktan crveni karton, a Disciplinska komisija je potvrdila kaznu od dva meča neigranja.
Ma mi cemo tek protiv njih da odigramo strasan mec!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vinko za osima strateg. Odigrali smo racionalno. Imamo 9 bodova vise stoga nije bilo potrebe za kidisanjem da se da go, drzali smo loptu (na kraju imali je vise od 10 minuta u posjedu od zelje), imali duplo vise tacnih dodavanja. Zeljo nemocan u utakmici gdje trebao ici samo na pobjedu oni su uradili sta? Mislim da je Tino a i ostali drzali loptu bas po Vinkovoj instrukciji. Vinko izmjene izvrsio tek u sudijskoj nadoknadi (osim izmjene Oremiš-Adukor) i to mi se svidjelo jer igra nije trpila a izbjegao je ogromnu nadoknadu. Peci neumoran!
- Kockoglavi
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Znaci ovako.... Sušic protiv Celtica sacuva loptu, dadne pas koji stvori visak, ubrza igru prvim dodirom i Susic je Bog....
Nakon dva ipol mjeseca pauze, Susic ima jedan potez vise na svakom dodiru lopte... i on je odron, uspori igru, nije za nas jer bi ga u Evropi polomili itd itd...
Dozovite se malo... taman da su i Rahman i Benjo bili tu ovo ne bi bilo bolje...
Preduga je pauza u odnosu na kvalitet nase lige.
Nakon dva ipol mjeseca pauze, Susic ima jedan potez vise na svakom dodiru lopte... i on je odron, uspori igru, nije za nas jer bi ga u Evropi polomili itd itd...
Dozovite se malo... taman da su i Rahman i Benjo bili tu ovo ne bi bilo bolje...
Preduga je pauza u odnosu na kvalitet nase lige.
Mi smo uzeli ono sto smo ciljali i sto je bio minimum, treba jos da izvucemo iz utakmice dobre stvari i da vidimo lose i da idemo dalje. Netreba sad 5 dana pricat o derbiju i pravit ga da je to najbitnija utakmica u sezoni jer je derbi (to je osimiva glupost i vadiona) derbi je derbi kad nema publike jos je manje derbi.. ja opste ne dozivljavam zelju osima nekim rivalima ili bitnim faktorima u ligi sto se nas tice.. cinimi se da 3-4 godine uzastopno gube od ekipa tipa mladost krupa celik sloboda uz to sto 10 godina nemaju nikakav uspjeh ni u pl bh nit u kup uefa..
Zrinjski koliko god bio mrzak i klub koji nema tradiciju (isto ko brotnjo tc i tako te gluposti od ekipa) imaju rezultat i u bh ligi a bogami i europi igraju dobro.. i imaju zadnjih 10 godina bas jaku ekipu konstantno i osvajali su dosta puta prvenstvo. I mislim da ce utakmica pritiv njih bit mnogo teza i bice mnogo veci derbi.
E sad mene uopste nesmeta sto Vinko nije radio izmjene, vec drugo me muci i muciceme do zavrsetka utakmice sa zrinjskim a to je da VINKO nije imao igraca na klupi u kojeg vjeruje da ce bar moci zadrzat nivo danasnje igre. A govori se i VINKO je danas rekao kako imamo SIROKU KLUPU..Ovaj danasnji postupak meni govori da bas suprotno da mi imamo veliki broj igraca al kvaliteta nivo krste pejovica sto zabrinjava..
Btw; Vinko rece danas da oremus nece moci igrat protiv zrinjskog radi 3 zuta kartona
Da remijem sam zadovoljan
Zrinjski koliko god bio mrzak i klub koji nema tradiciju (isto ko brotnjo tc i tako te gluposti od ekipa) imaju rezultat i u bh ligi a bogami i europi igraju dobro.. i imaju zadnjih 10 godina bas jaku ekipu konstantno i osvajali su dosta puta prvenstvo. I mislim da ce utakmica pritiv njih bit mnogo teza i bice mnogo veci derbi.
E sad mene uopste nesmeta sto Vinko nije radio izmjene, vec drugo me muci i muciceme do zavrsetka utakmice sa zrinjskim a to je da VINKO nije imao igraca na klupi u kojeg vjeruje da ce bar moci zadrzat nivo danasnje igre. A govori se i VINKO je danas rekao kako imamo SIROKU KLUPU..Ovaj danasnji postupak meni govori da bas suprotno da mi imamo veliki broj igraca al kvaliteta nivo krste pejovica sto zabrinjava..
Btw; Vinko rece danas da oremus nece moci igrat protiv zrinjskog radi 3 zuta kartona
Da remijem sam zadovoljan
Prije svega, jučer sam pisao da zrinju ne treba ocjenjivati poslije meča sa krupom jer je krupa svakako odron.
Zrinja je svakako duplo jači protivnik od kmelje, to sam pisao i prije 4 mjeseca, a tek sa našom odbranom u narednoj utakmici, bit će patnja živa
NEMA NAZAD
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Malo da se osvrnemo na prigovaranje Vinku za izmjene.
"Ubacuj Zinedina ili Dala na desetku"...
Za prvog samo pustite sebi utakmicu protiv Radnika kada je krenuo od prve minute ili bilo koju drugu utakmicu gdje je igrao i dobit ćete odgovor zašto nije ušao. Pa zarad njega koji nikad u našem dresu nije ništa pokazao bi morao žrtvovati il Sušića il Pejovića il Đokanovića koji koliko god loši bili, opet je veća šansa da se oni dohavizaju u toku igre nego da on uđe i odjednom proigra.
Za Dala smo već sve ispričali.
Možda je jedino Jukić mogao ući prije i to mjesto Velkoskog ali i on je u drugom proigrao i našao se u dosta izglednim situacijama. Ono što je uradio u 94 minuti bi mu ja automatski skinuo platu za ovaj mjesec.
Ne možeš ti eksperimentisat i nestabilnog Salčina mjenjati za Pidru koji je bio loš, ruku na srce, ali kako Salčin igra defanzivu u ovakvoj utakmici to nije pametno ni sekunde.
Sumnjam da bi iko od nas prije Vinka ubacio npr Handžića. Na Hodžića ne bi niko ni pogledo na klupi.
Mjenjo bi čovjek da je bilo ko puška zapetih igrača na klupi, da je mjenjo reda radi ko što mi pišemo, mi bi samo dodatno pali i vjerovatno gol primili.
"Ubacuj Zinedina ili Dala na desetku"...
Za prvog samo pustite sebi utakmicu protiv Radnika kada je krenuo od prve minute ili bilo koju drugu utakmicu gdje je igrao i dobit ćete odgovor zašto nije ušao. Pa zarad njega koji nikad u našem dresu nije ništa pokazao bi morao žrtvovati il Sušića il Pejovića il Đokanovića koji koliko god loši bili, opet je veća šansa da se oni dohavizaju u toku igre nego da on uđe i odjednom proigra.
Za Dala smo već sve ispričali.
Možda je jedino Jukić mogao ući prije i to mjesto Velkoskog ali i on je u drugom proigrao i našao se u dosta izglednim situacijama. Ono što je uradio u 94 minuti bi mu ja automatski skinuo platu za ovaj mjesec.
Ne možeš ti eksperimentisat i nestabilnog Salčina mjenjati za Pidru koji je bio loš, ruku na srce, ali kako Salčin igra defanzivu u ovakvoj utakmici to nije pametno ni sekunde.
Sumnjam da bi iko od nas prije Vinka ubacio npr Handžića. Na Hodžića ne bi niko ni pogledo na klupi.
Mjenjo bi čovjek da je bilo ko puška zapetih igrača na klupi, da je mjenjo reda radi ko što mi pišemo, mi bi samo dodatno pali i vjerovatno gol primili.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
E cuj nasa odbrana losa a samo 16 golova primili 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, budzak, laznokrilo, napoleon72, SHZ82, skoJaa, Tatamata1946 i 62 gosta.