Sky9 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 21:43
ASD je napisao/la: ↑01 mar 2021, 21:30
ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:31
pa ja tebi objasni klub X, a tvoj izbog je hoces vjerovat ili neces
ja vise svojim ocima vjerujem i sta sam vidio i sta sam cuo od koga trebam da cujem. I ti mozda iste zakljucke donosis na osnovu svojih nekih inputa
a upravu je momak, nije Azmir PDA vec neko vrijeme. Zato je PDA i grohno na izborima u Tuzli sad. Neki za SDA, a vecina se vratila Menpromu
Ma SDA većina 586 glasova u Novom Bratuncu, TA 303, SD 177, SDP 116.
PDA je tek sedma stranka tamo.
koketiranje sa SDA se vidjelo i sada na izborima u fudbalskom savezu gdje su ga podržali.
Nema tu puno ljubavi između njega i Jasmina, isto tako nema ljubavi ni između njega i Slobode. Iskoristio je situaciju za samopromociju
Čovjek voli Slobodu, bilo kome krivo ili ne. To je tako.
Sad ćeš ti, pošto se priklonio sda, pisati sve najgore o njemu, bilo tačno ili ne, zar ne?
Ja ću pisati isto, što sam i do sad pisao. Bio on član SDA ili ne.
Konkretno, ono što je radio u Slobodi je bilo daleko od normalnog. Svidjelo se nekome ili ne.
Od kupovine utakmica po federalnoj i nanošenja ugleda Slobodi, do nabijanja ogromnih ugovora poluigračima i zapostavljanja škole fudbala u tom momentu.
Ovo što radi u Slogi je takođe daleko od normalnog. Prvo kupovina utakmica, drugo krađa države zbog prijavljivanja igrača na minimalac, treće, vođenje kluba bez sistema, gdje dovodi igrače samo da bi se dovodili.
Temelj Slobode treba biti omladinski pogon jer ima najbolju djecu u državi i gradnja zdravog sportskog kolektiva.