http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110106115
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Dakle moze, e sad sta je ne znamo. Dobijanje lopti sigurno nije jer ih dobije jako puno po utakmici...Grbavica moj zivot je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kud nije Amar prije godinu dana uzeo Voju Ubiparipa umjesto Lazille. Ma dobar je i Lazo, ali mora to bolje malo
Mada, kad bolje promislim, i nema nekog napadača iz naše lige koji bi Lazu mogao zamijeniti, a da smo spremi priuštiti njegove usluge. Ako ima, neka me neko ispravi...
Mada, kad bolje promislim, i nema nekog napadača iz naše lige koji bi Lazu mogao zamijeniti, a da smo spremi priuštiti njegove usluge. Ako ima, neka me neko ispravi...
- Popović Lazar
- Kontakt:
Ti očito imaš nešto protiv mene ?Omar500 je napisao/la:Kud nije Amar prije godinu dana uzeo Voju Ubiparipa umjesto Lazille. Ma dobar je i Lazo, ali mora to bolje malo![]()
Hajde lazare,hajde Lazare..
Hajde Lazare, Hajde Lazare...Popović Lazar je napisao/la: Ti očito imaš nešto protiv mene ?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Ako ces realno sto se tice nase lige vala i nema niko koga bi doveo a da bi bio pojacanje po okolnim zemljama bi se nsto dali i pronaci ali to je opet rizik kako ce se naviknuti ovdje i sta evo recimo slobodan je igrac a trebao bi biti kvalitetan: http://www.transfermarkt.co.uk/en/emanu ... 29234.html nemoras odmah na ubiparipa zapucatOmar500 je napisao/la:Kud nije Amar prije godinu dana uzeo Voju Ubiparipa umjesto Lazille. Ma dobar je i Lazo, ali mora to bolje malo![]()
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ellaxaz je napisao/la:Hajde Lazare, Hajde Lazare...Popović Lazar je napisao/la: Ti očito imaš nešto protiv mene ?![]()
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
kako se isplacuje taj famozni mehanizam solidarnosti? u ratama? i u kojem periodu mora biti isplaceno?
zna li ko slucaj da se to nije isplatilo nekom klubu?
jbg jos mi nekako predobro zvuci da bi bilo istinito
zna li ko slucaj da se to nije isplatilo nekom klubu?
jbg jos mi nekako predobro zvuci da bi bilo istinito
treba nam jos igraca iz BiH
Ima još "materijala" u jelen ligi, u klubovima koji su se približili stečaju, al' ako se za nekoga igrača javno zainteresujemo, ne gine mu Olimpikpile87 je napisao/la:Ako ces realno sto se tice nase lige vala i nema niko koga bi doveo a da bi bio pojacanje po okolnim zemljama bi se nsto dali i pronaci ali to je opet rizik kako ce se naviknuti ovdje i sta evo recimo slobodan je igrac a trebao bi biti kvalitetan: http://www.transfermarkt.co.uk/en/emanu ... 29234.html nemoras odmah na ubiparipa zapucatOmar500 je napisao/la:Kud nije Amar prije godinu dana uzeo Voju Ubiparipa umjesto Lazille. Ma dobar je i Lazo, ali mora to bolje malo![]()
Mada, kad bolje promislim, i nema nekog napadača iz naše lige koji bi Lazu mogao zamijeniti, a da smo spremi priuštiti njegove usluge. Ako ima, neka me neko ispravi...![]()
[youtube][/youtube]
Stoga, pametno i mudro.
po ovoj info koja je izasla da dzekin transfe iznosi 27.4 mill funti mi dobijamo 1.6mill KM 
treba nam jos igraca iz BiH
danas mi jedan haver, koji je jako blizak klubu i sigurno ga svi znate rece da u Zelju vjerovatno tj 99% dolaze tri strasna igraca....Admir Vladavic, Vukelja i jedan zadnji vezni koji ako dodje mislim da nam pehar prvaka mogu donijet na potpisivanju njegovog ugovora....na zalost ne smijem reci o kome se radi al vjerovatno ce se ubrzo procut
murat?
Drug ja bi volio da si u pravu,ali ovo rekla kazala je samo rekla kazala.Ja i ti u kafu da od toga ništa neće biti.strumf je napisao/la:danas mi jedan haver, koji je jako blizak klubu i sigurno ga svi znate rece da u Zelju vjerovatno tj 99% dolaze tri strasna igraca....Admir Vladavic, Vukelja i jedan zadnji vezni koji ako dodje mislim da nam pehar prvaka mogu donijet na potpisivanju njegovog ugovora....na zalost ne smijem reci o kome se radi al vjerovatno ce se ubrzo procut
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Hamo hocemo li u kg janjetineHamo je napisao/la:Drug ja bi volio da si u pravu,ali ovo rekla kazala je samo rekla kazala.Ja i ti u kafu da od toga ništa neće biti.strumf je napisao/la:danas mi jedan haver, koji je jako blizak klubu i sigurno ga svi znate rece da u Zelju vjerovatno tj 99% dolaze tri strasna igraca....Admir Vladavic, Vukelja i jedan zadnji vezni koji ako dodje mislim da nam pehar prvaka mogu donijet na potpisivanju njegovog ugovora....na zalost ne smijem reci o kome se radi al vjerovatno ce se ubrzo procut
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
izgleda da ce nam Anderleht doci povodom rodjendana u toku ove godine kada njima bude odgovaralo. prico Cviko sa trenerom Andrelehta i on je pristo, ali ce uskoro i poslati zvanicni poziv iz kluba.
mozda ne bi bila losa finta sa lech-om da se nesto odigra...nije losa sinbolika
Špicalech je napisao/la:izgleda da ce nam Anderleht doci povodom rodjendana u toku ove godine kada njima bude odgovaralo. prico Cviko sa trenerom Andrelehta i on je pristo, ali ce uskoro i poslati zvanicni poziv iz kluba.
Btw, to za Vukelju, Murata i Vladavića mi zvuči nekako kao previše dobro da bi bilo istinito, ali nije nemoguće. Oni bi se mogli smatrati pojačanjima, mada ne znam kako sada Murat igra. Sigurno je da njegovo iskustvo može puno da znači, a i mogao bi odigrati 1-2 sezone pa da se oprosti. Otom potom, ne bi da se nadam...
ne vjerujem u to sve, jednostavno je previše dobro da bi bilo istinito
nekako u zadnje vrijeme mnogo dobrih informacija dopire do nas, nekako mi sve to nije normalno
tj. nisam se navikao
nekako u zadnje vrijeme mnogo dobrih informacija dopire do nas, nekako mi sve to nije normalno
sve ovo sto se desava je previse dobro... Gdje su komsije da baksuziraju ne mogu ja ovo vise trpit

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne prizivaj malene, valja ih tjerat kad dodjunermin_TM je napisao/la:sve ovo sto se desava je previse dobro... Gdje su komsije da baksuziraju ne mogu ja ovo vise trpit![]()
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.