Nema brige, oni su već odavno u krevetuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne prizivaj malene, valja ih tjerat kad dodjunermin_TM je napisao/la:sve ovo sto se desava je previse dobro... Gdje su komsije da baksuziraju ne mogu ja ovo vise trpit![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nisu dzaba maleniOmar500 je napisao/la:Nema brige, oni su već odavno u krevetuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne prizivaj malene, valja ih tjerat kad dodjunermin_TM je napisao/la:sve ovo sto se desava je previse dobro... Gdje su komsije da baksuziraju ne mogu ja ovo vise trpit![]()
; u 7 odgledali crtiće i marš na spavanje
Za zivot cijeli!
ako imaju kablovsku odzui se to i do 9Omar500 je napisao/la:Nema brige, oni su već odavno u krevetuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne prizivaj malene, valja ih tjerat kad dodjunermin_TM je napisao/la:sve ovo sto se desava je previse dobro... Gdje su komsije da baksuziraju ne mogu ja ovo vise trpit![]()
; u 7 odgledali crtiće i marš na spavanje

Imal godina kako smo mastali o ovome?
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
- nikad_izvini
- Kontakt:
Khm, procenat od prodaje Džeke i stadion su dovoljni da odlepršaju. Il su porazbijali tastature od muke. Ako se ovako nastavi, malene nećemo dugo vremena vidjeti na našoj temiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne prizivaj malene, valja ih tjerat kad dodjunermin_TM je napisao/la:sve ovo sto se desava je previse dobro... Gdje su komsije da baksuziraju ne mogu ja ovo vise trpit![]()
Sad maleni sjede u ćoškovima svojih soba i nariču o svojoj sudbini i pogrešnom izboru
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
A i tebi je vrijeme da maknes tu pogan sa avataranikad_izvini je napisao/la:Khm, procenat od prodaje Džeke i stadion su dovoljni da odlepršaju. Il su porazbijali tastature od muke. Ako se ovako nastavi, malene nećemo dugo vremena vidjeti na našoj temiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne prizivaj malene, valja ih tjerat kad dodjunermin_TM je napisao/la:sve ovo sto se desava je previse dobro... Gdje su komsije da baksuziraju ne mogu ja ovo vise trpit![]()
Možda ako nekad naletimo na ekipu tipa Hapoela(pu, pu, da se maknem s mjesta)
![]()
Sad maleni sjede u ćoškovima svojih soba i nariču o svojoj sudbini i pogrešnom izboru
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne znam odakle ti te informacije,ali ako je tacno da transfer iznosi 27 miliona funti,onda zeljo ne moze nikako dobiti samo 1,6 miliona km.funta je jaca od eura i dolara,e jedino ako transfer iznosi 27 miliona eura,onda je mogue da ce zeljo dobiti 1.6 miliona.Ma ljudi moji ovo su zelji poklonjene pare,ovo je jedna ogromna guzovaca koju smo dobili i sve sto smo dobili ili cemo dobiti je super,koliko god to bilo.Mozemo mi sada pricati o tome da je on nase dijete,nasi strucnjaci su ga prodali za 100.000 km,tako da je ovo poklon,koji ce omoguciti godisnji budzet kluba.FIFA/UEFA je napisao/la:po ovoj info koja je izasla da dzekin transfe iznosi 27.4 mill funti mi dobijamo 1.6mill KM
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Vi niste normalni:
1.)Dobili to para od Džekina transfera kako pričate i Boga ćemo dovesti da igra.
2.)Nemojte anamo njih prizivat što brat @ The_Maniacs_1987 kaže valja ih tjerati sa teme.Mora da su zauzeti bacanjem sihira da Džeki transfer propane,a i ovaj projekat za izgradnju Doline Ćupova žele da sabotiraju.Samo slabo im idu sabotaže i bacanje sihira,a u stvari ne znam šta im UOPŠTE ide od ruke.
@tm8782 bogami nešto me strah da ne izgubim
1.)Dobili to para od Džekina transfera kako pričate i Boga ćemo dovesti da igra.
2.)Nemojte anamo njih prizivat što brat @ The_Maniacs_1987 kaže valja ih tjerati sa teme.Mora da su zauzeti bacanjem sihira da Džeki transfer propane,a i ovaj projekat za izgradnju Doline Ćupova žele da sabotiraju.Samo slabo im idu sabotaže i bacanje sihira,a u stvari ne znam šta im UOPŠTE ide od ruke.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- nikad_izvini
- Kontakt:
Šrmc, teška srca. Al ništa ne brinemo. Bleki na obroncima Bjelašnice, u rodnom Lukomiru, smišlja nove poslovne poduhvate. Kada se to desi, izroniće opet na naše avatare, za one koji ga volepile87 je napisao/la: A i tebi je vrijeme da maknes tu pogan sa avatara
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Evo bolan lijepih slika stavi nesto normalno:nikad_izvini je napisao/la:Šrmc, teška srca. Al ništa ne brinemo. Bleki na obroncima Bjelašnice, u rodnom Lukomiru, smišlja nove poslovne poduhvate. Kada se to desi, izroniće opet na naše avatare, za one koji ga volepile87 je napisao/la: A i tebi je vrijeme da maknes tu pogan sa avatara
http://www.google.ba/images?hl=bs&sourc ... like&gbv=2
http://www.google.ba/images?hl=bs&biw=1 ... eljeznicar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ja se samo ponudio, zar bi zalio kg janjetine kad bi ova tri igraca doslaHamo je napisao/la:Vi niste normalni:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Sretan Bozic svima koji slave!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
sretan Božić svim plavim-pravoslavcima
naletio sam na mnogo stranica (i kod nasih i kod engleza) tu cifru od 27.4 mill funti to ti dodje negdje oko 63 mill maraka... pa ti izracunaj 3.5% od togabarbarez je napisao/la:Ne znam odakle ti te informacije,ali ako je tacno da transfer iznosi 27 miliona funti,onda zeljo ne moze nikako dobiti samo 1,6 miliona km.funta je jaca od eura i dolara,e jedino ako transfer iznosi 27 miliona eura,onda je mogue da ce zeljo dobiti 1.6 miliona.Ma ljudi moji ovo su zelji poklonjene pare,ovo je jedna ogromna guzovaca koju smo dobili i sve sto smo dobili ili cemo dobiti je super,koliko god to bilo.Mozemo mi sada pricati o tome da je on nase dijete,nasi strucnjaci su ga prodali za 100.000 km,tako da je ovo poklon,koji ce omoguciti godisnji budzet kluba.FIFA/UEFA je napisao/la:po ovoj info koja je izasla da dzekin transfe iznosi 27.4 mill funti mi dobijamo 1.6mill KM
edit gornji dio posta: slucajno sam racunao 2.5% umjesto 3.5%... zato sam dobio 1.6 mill...moja greska
uglavnom naknadno sam nasao info da je to sto ce platiti u kesu (tih 27,4mill funti), + bice dodatnih placanja recimo ako se city plasira u LP i jos kojekakvih bonusa... uglavnom ukupna svota bi trebala biti izmedju 30 i 35mill funti kako sam shvatio i onda se moze doci do te cifre od 2,2 mill maraka pa sve do 2,85 mill maraka koje bi trebali pripasti zelji
i takodje sam nasao info da se od datuma transfera odredjuje rok od 30 dana isplata tog mehanizma solidarnosti
tako da ne bi smjelo biti nikakvih zavlacenja po nekoliko godina
jedino nisam nasao info kako se tacno isplacuje taj iznos...sve odmah ili po mjesecnim/tromjesecnim... ratama
PS: 1 GBP = 2.3303 BAM po ovoj stranici http://www.g lobal-r eport.org/exchange/?mode=currency&code=BAM&lang=sr
treba nam jos igraca iz BiH
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Za Vukelju, realno gledajuci situaciju, je moguce... covjek je bez kluba... ako Amar misli da nam treba, eto njega..Omar500 je napisao/la:Špicalech je napisao/la:izgleda da ce nam Anderleht doci povodom rodjendana u toku ove godine kada njima bude odgovaralo. prico Cviko sa trenerom Andrelehta i on je pristo, ali ce uskoro i poslati zvanicni poziv iz kluba.![]()
Btw, to za Vukelju, Murata i Vladavića mi zvuči nekako kao previše dobro da bi bilo istinito, ali nije nemoguće. Oni bi se mogli smatrati pojačanjima, mada ne znam kako sada Murat igra. Sigurno je da njegovo iskustvo može puno da znači, a i mogao bi odigrati 1-2 sezone pa da se oprosti. Otom potom, ne bi da se nadam...
Vlada hoce da dodje na posudbu, hoce da se vrati u BiH... ne znam sto, ali ja imam info da bi se rado vratio kod nas... eh sad ona dobra stara od Đoleta : ...ako su lagali mene i ja lazem vas...
Murat je u svađi sa trenerom... ima problem jos od one tekme sa Sirokim kad je bio najbolji, a nije mu dao da igra u uzvratu... od tada su u sukobu i samo ga koristi pred kraj tekme ili u utakmicama sa losim ekipama... obzirom da je rekao da ce karijeru zavrsit kod nas i obzirom na njegove godine i ovo je jako moguce da se desi...
pa eto... sretno nam sa ovim...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Dnevni avaz
DŽEKOMANIJA Amar Osim o svom nekadašnjem igraču
Džeko je idealan igrač za Mančinija
http://img405.imageshack.us/img405/1594/avazv.png
DŽEKOMANIJA Amar Osim o svom nekadašnjem igraču
Džeko je idealan igrač za Mančinija
http://img405.imageshack.us/img405/1594/avazv.png
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Vidiš ima i toga...tm8782 je napisao/la:Ja se samo ponudio, zar bi zalio kg janjetine kad bi ova tri igraca doslaHamo je napisao/la:Vi niste normalni:
@tm8782 bogami nešto me strah da ne izgubim![]()
, mislim da bi dao cijelo jedno kad bi ih vidio
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-49606.htm
A sta reci za ovo
nismo uzeli pare ni od prvog transfera a vec gledamo da uzmemo jos koji milioncic od buduceg transfera
izgleda da su nam ove pare volke udarile u glavu 
A sta reci za ovo
Razumijes ti mene burazere moj 
Sretan Božić Manijacima koji danas slave.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, haklamas i 36 gostiju.