Apsolutno...imas situaciju da ljudi idu pod cijenu zutog da te fauliraju i ti se odlucujes na driblingSudoHusika je napisao/la: ↑02 mar 2021, 11:21Yebo mu roling nanu grbavu. Rola u kontri umjesto da okomito napada mazlum.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
=\_1921_/=
Sad će Osim opet promjeniti bekove iako je Šehić po meni korektno odigrao(KOREKTNO) ne perfektno ali sasvim dobro.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
I Mujezinović kad dribla dvojicu kod našeg peterca.SudoHusika je napisao/la: ↑02 mar 2021, 11:21Yebo mu roling nanu grbavu. Rola u kontri umjesto da okomito napada mazlum.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Ma vala lose.
Defanzivno korektan iako mu je Fanimo juce usao u ledja na pas s njihove polovine, ali najveci problem je sto je s loptom katastrofa.
Nadao sam se poslije njegovog vracanja iz toska i guranja u prvih 11 da cemo napravit igraca.
Al lik je do sada taraba, ne moze on trkom i klizecim nadoknadit fudbalsku nesposobnost.
Sinisu ispljuvasmo zbog nedostatka efektivnosti a puno vise vremena provede na protivnickoj polovini u aktivnoj igri od Sehica.
Il mu fali samopouzdanja il ne zna.
Nama lijevi bek i stoper pod hitno trebaju.
Mujezinovic sa sasjecenom i zamotanom glavom baci dva laznjaka i progura loptu prema njihovoj polovici, Veselinovic zdrav sa dva metra doda loptu Kovacevicu umjesto da je zakuca u mrezu.StrikeWarzone je napisao/la: ↑02 mar 2021, 11:50I Mujezinović kad dribla dvojicu kod našeg peterca.![]()
![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- dubioza144
- Kontakt:
Jedini dobar potez Boje na utakmici je prekršaj nad fanimom
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
dubioza144 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 11:55Jedini dobar potez Boje na utakmici je prekršaj nad fanimom

-
- Kontakt:
Ako cemo realno to mu je i posao. Prvenstveno destrukcija protivnicke igre. Nije on kriv sto ga se gura tamo gdje ne treba..dubioza144 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 11:55Jedini dobar potez Boje na utakmici je prekršaj nad fanimom
Pročepit će negdje.
Ionako imamo najsporiju ekipu na svijetu samo nam jos Anel treba
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ne znam uopste koji **** spominjemo njih ali hajde odvadi malo,ljudi nemaju poraza u sezoni i mi od svega toga komentarisemo to kako su oni slabi..KANA je napisao/la: ↑02 mar 2021, 10:05bas tako ali eto ja nas i razumijem slabi smo ,nema para ,tanka ekipa ali mi pitari nisu jasniBarbareZeljin je napisao/la: ↑02 mar 2021, 09:55Nije Amar ostao u proslosti niti koristi iste fore,nego jednostavno je igrao na siguricu. Bez rizika i bez nekog napadackog potencijala.
Mi necemo da se pomirimo sa cinjenicom,na smo poprilocno tanki prema naprijed,da nemamo ni trke ni probojnosti.
Nama ako u ekipi nisu Stlic,Zec i sad Ramovic,mi nemamo sta puno ofanzivno za ponuditi. Juricic je isto neupotrebljiv ako nemas igrace koji ce ga ispratiti.
I na kraju covjek igra na sigurno,uz neku jaku odbranu,a naprijed sta se napravi.Ako Stila.sta izmajmunjse,ili neki prekid. To svaki navijac moze vidjeti,cim vidi nasu ekipu.
Ja bi iskreno volio vidjeti Gasala,pa i po cijenu rizika,da bude los. Sto je i realno da bi bio svaku drugu tekmu,ali ono sto je ovaj momak pokazao u onoj jednoj jedinoj tekmi,je dovoljno da mozes ocekivati da ce prema naprijed nesto iskobeljat,da ce probit . Ali opet protiv Sarajeva ne mozes ocekivati da to zaista i bude tako. Najgore od svega sto ne dobiva sansu ni protiv slabijih.
Evo i ovaj Saban ako dodje,isti **** jos jedan igrac neupotrebljiv prema naprijed.
Samo se nadam da se onaj Zec opet nije povrijedio. Nesta se drzao za lozu.
Spala ekipa na 3 slova.i na Bekrica kao rijesenje sa klupe. Sto je najgore ,pokretljiviji je od cijele nase vezne linije i krila.toliko para ulazu a bukvalno nista .
10 ,15, 20 milja mjesecno i onako odigrati sinoc .
Ima li jos kakav spor i trom igrac da predje kod nas,fali nam takvih ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne znam ko je gori. Ovaj nas koji je pristao/pregovarao da Anel uopste dodje ili ovi portali sto to predstavljaju kao neko pojacanje u naslovima.
Ma Anel je nama super pojačanje i mislim da če vrlo brzo imati mjesta u prvih 11. Veliki je talenat a sad kad je malo sazrio i ojačao vjerujem da če to i pokazati. S obzirom na financisku situaciju ja sam prezadovoljan dolaskom Anela, Sinana i Čelikovića a samo nam je hajdarević otišo što je uspjeh. Da se samo hoče još Lendrić vratit u normalu bilo bi baš dobro.
Takav je talenat da mu nisu mogli izganjati posudbu u neki ozbiljniji klub i ligu

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
A koji ce nam k.. dolaziti iko ko ce pravo nastupa imati za tri kola tek, jos svi potpisuju na pola godine. Fuj sta se radi, bio sam uvijek optimista sad sam bas ogorcen
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kako ne kontate da smo mi igrački dosta lošiji nego prije 2. godine, tako da će i Sinan i Anel koliko god ne bili neki kvalitet , nama biti pojačanja.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Otprilike, racunajuci njega imas tri igraca na posudbi. Rijesio si zamjenu za ovog jednog tj. lijevog beka. Postoji mogucnost znaci da bez citavog veznog reda ostanes na ljeto jer i Boji, Alispahic isticu ugovori, Celikovicu i eto Anelu posudbe. Ako moze Osim neki plan da ima za period duzi od 6 mjeseci bilo bi pozeljno.
..................Erić.............................................
..Stevanović......Kosorić.........Ikić.........Miličević
......Šabanhadžović......Štilić........Bojo..........
......Ramović............Lendrić........Zec............
Klupa : Bender, Miletić, Čeliković, Alispahić, Mujezinović, Veselinović, Juričić.
..Stevanović......Kosorić.........Ikić.........Miličević
......Šabanhadžović......Štilić........Bojo..........
......Ramović............Lendrić........Zec............
Klupa : Bender, Miletić, Čeliković, Alispahić, Mujezinović, Veselinović, Juričić.
Pa brate da ovi debili odu iz ekipe to je za proslaviti,a ti pises to kao da je neka steta ?LjoZee je napisao/la: ↑02 mar 2021, 12:36Otprilike, racunajuci njega imas tri igraca na posudbi. Rijesio si zamjenu za ovog jednog tj. lijevog beka. Postoji mogucnost znaci da bez citavog veznog reda ostanes na ljeto jer i Boji, Alispahic isticu ugovori, Celikovicu i eto Anelu posudbe. Ako moze Osim neki plan da ima za period duzi od 6 mjeseci bilo bi pozeljno.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vidio si sinoć trku a koliko je sam Hajdarević pretrcavao po utakmici.Alispahić me razočarao iskreno pa nije spreman ni 10 minutabojamora je napisao/la: ↑02 mar 2021, 12:26Ma Anel je nama super pojačanje i mislim da če vrlo brzo imati mjesta u prvih 11. Veliki je talenat a sad kad je malo sazrio i ojačao vjerujem da če to i pokazati. S obzirom na financisku situaciju ja sam prezadovoljan dolaskom Anela, Sinana i Čelikovića a samo nam je hajdarević otišo što je uspjeh. Da se samo hoče još Lendrić vratit u normalu bilo bi baš dobro.
Igracina Alispahic da bude klupa jednom Anelu. 
Moze ako ce mu babo i AEK platiti po 30.000 KM za svaku koju pocne.

Moze ako ce mu babo i AEK platiti po 30.000 KM za svaku koju pocne.
Normalno da je steta kad moras onda 15 igraca dovesti jer nemas plan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.