FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Tristan10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tristan10 » 02 mar 2021, 12:39

Smijesno je napisati da je Sabanadzovic pojacanje, ali je meni sigurno zdravija odluka vratiti mladog igraca koji ima neku vezu sa klubom, koji moze da napreduje, koji ti nece praviti probleme, i koji moze da donese nesto drugacije u nasoj igri. A ako hoces pravo pojacanje, onda isplati 15 - 20 k mjesecno i imas pojacanje.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 mar 2021, 12:41

LjoZee je napisao/la:
02 mar 2021, 12:39
Igracina Alispahic da bude klupa jednom Anelu. :D
Moze ako ce mu babo i AEK platiti po 30.000 KM za svaku koju pocne.
delinjo je napisao/la:
02 mar 2021, 12:37
Pa brate da ovi debili odu iz ekipe to je za proslaviti,a ti pises to kao da je neka steta ?
Normalno da je steta kad moras onda 15 igraca dovesti jer nemas plan.
Pa i treba dovesti nove,jedva cekam vidjeti ledja ovim levatima.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 mar 2021, 12:44

delinjo je napisao/la:
02 mar 2021, 12:41
To se radi postepeno da bi mogao dovesti kvalitetnije ili ako je neko dobar u njegovom nivou tipa Ikic, Alispahic, a ne tako odjednom. Neces sigurno dovesti bolje zbog broja koji ti je potreban.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 02 mar 2021, 12:48

Hajde neka nas neko pozitivno obraduje za Ikića ovih dana

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 mar 2021, 12:53

LjoZee je napisao/la:
02 mar 2021, 12:44
delinjo je napisao/la:
02 mar 2021, 12:41
To se radi postepeno da bi mogao dovesti kvalitetnije ili ako je neko dobar u njegovom nivou tipa Ikic, Alispahic, a ne tako odjednom. Neces sigurno dovesti bolje zbog broja koji ti je potreban.
Evo 9 godina mi postepeno fol nesto dovodimo :urnebes:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 mar 2021, 12:58

delinjo je napisao/la:
02 mar 2021, 12:53
Evo 9 godina mi postepeno fol nesto dovodimo :urnebes:
Ovo je sad vec vrhunac tih situacija gdje nemas plan. Covjek izgleda gleda samo narednih 6 mjeseci. Eto, i nek izboris Evropu nemas puno vremena za odmor ti moras traziti 10 igraca. Ispast ce vise ces uloziti jer moras brzo naci igrace nego zaraditi od Evrope.

Koliko skontah novinari su bili jucer na press-u poslije. Je li se nijedan nije sjetio da pita za situaciju za Ikica? Postoje li sanse, ako da kad i slicno. Da neko nazove direktora, jucer zaustavi i pita. Prikazala je kamera na zapad jucer covjek sjedi u lozi.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 02 mar 2021, 13:07

Mislim da ide sedmica lijepih vijesti :mrgreen:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 02 mar 2021, 13:15

Sarajevo je slabije nego na jesen i da smo ostali na tri boda zaostatka što smo imali prije Širokog i Krupe imali bi šansu. Ovako će oni rutinski odraditi do kraja i uzeti titulu. Mi sada imamo drugi problem a to je da smo medju pet ekipa koja su u tri boda i bore se za dva-tri mjesta koja vode u Evropu. Biće jako teško. E sad je pitanje hoćemo li mi uopšte dobiti licencu za Evropu ili za ligu uopšte. Kako god i dalje ja ništa pozitivno ne vidim u samom klubu, ovdje dodju padobranci najavljuju neke velike stvari a u stvarnosti nam čupaju kablove sa stadiona,napadač se iživljava, ponaša se kako mu qrcu ćejf, para i dalje nema, a alarmi pregorili od kad su upaljeni.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 mar 2021, 13:19

Dejan1921 je napisao/la:
02 mar 2021, 13:15
Sarajevo je slabije nego na jesen i da smo ostali na tri boda zaostatka što smo imali prije Širokog i Krupe imali bi šansu. Ovako će oni rutinski odraditi do kraja i uzeti titulu. Mi sada imamo drugi problem a to je da smo medju pet ekipa koja su u tri boda i bore se za dva-tri mjesta koja vode u Evropu. Biće jako teško. E sad je pitanje hoćemo li mi uopšte dobiti licencu za Evropu ili za ligu uopšte. Kako god i dalje ja ništa pozitivno ne vidim u samom klubu, ovdje dodju padobranci najavljuju neke velike stvari a u stvarnosti nam čupaju kablove sa stadiona,napadač se iživljava, ponaša se kako mu qrcu ćejf, para i dalje nema, a alarmi pregorili od kad su upaljeni.
Moj Deki...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 02 mar 2021, 13:23

delinjo je napisao/la:
02 mar 2021, 13:19
Dejan1921 je napisao/la:
02 mar 2021, 13:15
Moj Deki...
Brate moj, sjetim te se često. Svega mi tačno mi je jedini dio godine kada lakše živim ovaj kada nema utakmica i kad traje pauza.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 mar 2021, 13:26

Ja u Anelove sposobnosti niti sam vjerovao niti vjerujem...o njegovom transferu NAVODNOJ CIJENI necu ni trositi rijeci...

Mada u ovakvoj situaciji bolje je i on nego neki polovnjak iz Srbije
=\_1921_/=

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 02 mar 2021, 13:27

Otkud vam to za Anela, koji je portal u pitanju?
1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 mar 2021, 13:28

kontrasviju je napisao/la:
02 mar 2021, 13:27
Otkud vam to za Anela, koji je portal u pitanju?
https://sportsport.ba/fudbal/anel-saban ... car/392558

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 02 mar 2021, 13:32

Jel moguce da je ljudima Čeliković bio los sinoc, momak prespreman(najspremniji na terenu bio) krpi poziciju zadnjeg veznog iako je stoper, moze trcat, dobar u odbrani destruktivac, nije los toliko ni sa loptom u nogama. Jedino sto je istrpan pa izgleda slampavo.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 02 mar 2021, 13:33

Najbolji DMF su oni koji se ne vide na terenu. Odličan u svojoj ulozi, bar po meni.
Željezničar za život cijeli!

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 02 mar 2021, 13:36

Celikovic je bio odlican, nije tip dade, ali sigurno daje veliku sigurnost nasoj odbrani, cak i sprijecava da se neke situacije u kojoj bi odbrana zakazala uopce i dese... tako da, po meni je celikovic odlicno pojacanje, mlad, moze jos napredovati... za boju ne treba trosit rijeci, igra neprirodnu poziciju, ali daje molim vas, bravis se fudbalom 20 godina i ne znas osutat po golu...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 mar 2021, 13:46

slika

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 02 mar 2021, 13:52

Jasmine, hvala ti!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 02 mar 2021, 13:52

Bojo je veznjak koji ne zna nista sa loptom. Tuzno i zalosno je sto smo se takvih veznjaka nagledali bas mnogo u blizoj proslosti. Mjesecima unazad pisem da Bojo ima isti "kvalitet" kao Hajdarevic. U normalnim okolnostima ne bi bio pozvan ni na probu u Zelji. Jedino pozitivno u vezi Boje je sto ima bas jaku agenciju koja ga zastupa ali sumnjam da ce mu to pomoci sto se tice karijere..
Jos na ovo kad se doda da Osim nema hrabrosti da ubaci npr. Gasala (koji je brz, prodoran itd) nego Boju gura na krilo, hej zivote varalice :roll:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 mar 2021, 13:53

elevenblues je napisao/la:
02 mar 2021, 11:53
Mehmedaga je napisao/la:
02 mar 2021, 11:37
Sad će Osim opet promjeniti bekove iako je Šehić po meni korektno odigrao(KOREKTNO) ne perfektno ali sasvim dobro.
Ma vala lose.
Defanzivno korektan iako mu je Fanimo juce usao u ledja na pas s njihove polovine, ali najveci problem je sto je s loptom katastrofa.
Nadao sam se poslije njegovog vracanja iz toska i guranja u prvih 11 da cemo napravit igraca.
Al lik je do sada taraba, ne moze on trkom i klizecim nadoknadit fudbalsku nesposobnost.
Sinisu ispljuvasmo zbog nedostatka efektivnosti a puno vise vremena provede na protivnickoj polovini u aktivnoj igri od Sehica.
Il mu fali samopouzdanja il ne zna.
Nama lijevi bek i stoper pod hitno trebaju.
Sinisa ucestvuje u napadu, ucinak je u 99% utakmica ravan 0, a treba mu 5 minuta da se vrati nazad.
Sehic je puno brzi od Sinise, a ofanzivno nije losiji, njih dvojica su defanzivni bekovi i naprijed su katastrofalni.Sa druge strane njihove alternative su Blazevic i Milicevic koji su defanzivno dvije rupe ali su gore jako dobri, tako da nikako dva dobra sastaviti.
Dalje, nasa 'krila' Veseli i Bojo, koji bi trebali biti podrska ovoj dvojici. Veseli je defanzivno tanak, ali se vraca, a ovamo Bojo defanzivno jak ali nije krilo.
Nasa postavka igre je taoc, neke vrste plasljivosti strucnog staba koji vec trecu sezonu gura Boju na krilo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, Bing [Bot] i 23 gosta.