Badzak

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sto posto sto je neko rekao za Busquetsa, kad gledas utakmicu ne vidis ga kad gledas njega vidis cijelu utakmicu.SudoHusika je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:33Najbolji DMF su oni koji se ne vide na terenu. Odličan u svojoj ulozi, bar po meni.
a brate reci mi jedan potez da je imao smisla
Ma prvi put nisam pozelio utakmice i Zelju,eto do toga su me doveli da sam pozelio da je pauza godinu dana,to mi se nije desilo ni kad je Mujkanovic spic bioDejan1921 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:23Brate moj, sjetim te se često. Svega mi tačno mi je jedini dio godine kada lakše živim ovaj kada nema utakmica i kad traje pauza.delinjo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:19Moj Deki...Dejan1921 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:15Sarajevo je slabije nego na jesen i da smo ostali na tri boda zaostatka što smo imali prije Širokog i Krupe imali bi šansu. Ovako će oni rutinski odraditi do kraja i uzeti titulu. Mi sada imamo drugi problem a to je da smo medju pet ekipa koja su u tri boda i bore se za dva-tri mjesta koja vode u Evropu. Biće jako teško. E sad je pitanje hoćemo li mi uopšte dobiti licencu za Evropu ili za ligu uopšte. Kako god i dalje ja ništa pozitivno ne vidim u samom klubu, ovdje dodju padobranci najavljuju neke velike stvari a u stvarnosti nam čupaju kablove sa stadiona,napadač se iživljava, ponaša se kako mu qrcu ćejf, para i dalje nema, a alarmi pregorili od kad su upaljeni.
Sta se desilo pa si promijenio misljenje o Cericu? Sjecam se da si najavljivao svasta i slavio kad je dosao.
Pa da pocnemo kukat da nam fale neke druge pozicije,mozda onda dovede krila.
Puko pravi Oske ko kockica.
Od danas govorimo da nam fali napadac. On je blizu krila.BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:39Pa da pocnemo kukat da nam fale neke druge pozicije,mozda onda dovede krila.
Nisam se ja njemu nikad radovao nesto druog je bilo ali nebitno .Uglavnom zajebavam se ,ko zna mozda budala koga i prevari ( dok Badzak podrzava i ja cu )zeljovac21 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:39Sta se desilo pa si promijenio misljenje o Cericu? Sjecam se da si najavljivao svasta i slavio kad je dosao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.