Do 17;30h
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: StrikeWarzone, dana/u 02 mar 2021, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Bas puno kukamo... proslu polusezonu smo igrali bez krila, osim veselog koji nije krilo nego igac manje, sada imamo ramovica ciji cemo doprinos tek da vidimo i ubijedjen sam da cemo biti puno opasniji prema naprijed sa njim i volio bih ga odmah vidjeti u ekipi. Imali smo hajdarevica kojeg su svi pljuvali na identican nacin na koji to sada cine sa bojom (koji zaista jeste los, ali govorim o tipu komentara: kako ovaj zaradjuje od fudbala itd), a sada na to mjesto dovedes celikovica koji je po meni i vise nego zadovoljio, vidjet cemo jos, dovedes i tog sabanadzovica, okej, nije neki igrac, to svi znamo (nek nas demangtuje ko i dado
), ali ne kosta te nista, a dobio si sirinu na toj poziciji. Od igraca nije niko otisao ko je bitan, samo je hajdar imao minutazu, a po meni je zamijenjen boljim i kvalitetnijim igracem.

pa on i funkcionise po inatu

brate sjeti se kad je igrao Lazar svi mu jebu majku za citavu polusezonu jedan gol dao i ide intervju sa Amarom pred tekmu u fazonu kakvo je stanje u ekipi kaze on svi su zdravi jedino Lazar ima povredu ali ce sigurno igrati

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 02 mar 2021, 14:55, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Potrebna je totalna izmjena formacije, ocito ne funkcionise ova trenutna jer nemamo kvalitetnih krilnih igraca.
Ja licno bih volio ovako nesto isprobati:
Eric
SS-Celikovic-Ikic-Sehic/Miletic
Bojo-Alispahic/Sabanadzovic-Stilic-Ramovic
Zec-Juricic
Msm da bi ova ekipa bila svemirski brod za PL.
Ja licno bih volio ovako nesto isprobati:
Eric
SS-Celikovic-Ikic-Sehic/Miletic
Bojo-Alispahic/Sabanadzovic-Stilic-Ramovic
Zec-Juricic
Msm da bi ova ekipa bila svemirski brod za PL.

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Umjesto Lazara sad je Mladen. Yebe nas sa njim u zdrav mozak.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Daleko je on od Lazara,nije mu do koljena..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- dubioza144
- Kontakt:
Amare vrati Asima da ne kukaju vise 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Hvala
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Popovic je bio koristan u onome sto je radio, uvijek je po dvojcu nosio na ledjima, oslobadjao prostor krilima i veznjacima. Svaku utakmicu covjek je ginuo i trpio udarce i faulove. Porediti Lazu sa papcima poput Veselog nije korektno..
U kontekstu tog nekog inata sam poredio sto je Kana napisao. Mi sve sto vise po Veselinovicu udaramo on sve vecu i vecu minutazu ima.

Lazo se namasao zicera, sto jeste jeste, ali je zato radio za ekipu. Drugi igraci su ulazili konstantno u sanse i nadavali se golova, jer je Lazo cijelu odbranu povlacio u 16. Od ovog apsolutno nemas nista, zuji k'o muha bez glave. Neke piruete radi. Da Bog sacuva i sakloni.
samo sto je tada Amar imao rezultat pa se mogao inatiti sad ga nema i sad mu se realno može gledati poprijeko svaka neuredna dlaka na bradi
https://fkzeljeznicar.ba/foto-damir-hre ... ara/44869/
Evo i ovog. Meni se cini da je on jednu utakmicu odigrao tj. poluvrijeme. Podug mi ugovor iskreno bez obzira sto je mlad s obzirom da se nije isticao nesto, ali eto.
Evo i ovog. Meni se cini da je on jednu utakmicu odigrao tj. poluvrijeme. Podug mi ugovor iskreno bez obzira sto je mlad s obzirom da se nije isticao nesto, ali eto.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Amare, hocemo napadaca i jos jednog veznog.
Imam dobar filing za ovog malog...
Znam, znam, ali slabo skroz nesto se provlacilo za njega. Iskreno ako nije puno bolji od Subasica nije nam ni trebao.
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 43 gosta.