I biti u fazonu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I biti u fazonu
Ne lazi! Imamo plus devet i hadzija zna sta radi. Najbolji sportski direktor u istoriji. Samo bi da pljujetetenpenny je napisao/la: ↑02 mar 2021, 11:08Al nas je **** hadzija sa pojacanjima opasno,narocito ce se to osjetiti na ovim zutim kartonima.Za milija i dupovca mi nemamo alternativu(u kakvom je stanju adukor to niko ne zna).Dalje ljevo krilo nam je nepostojece koga god ubacili.Alternative za pejovica i djokanovica isto tako nemamo.
Vidim svi se bune juce radi izmjena ali Vinko i sam zna da ti igraci koji bi usli ne bi mogli nista puno promjeniti jer nemaju taj kvalitet.Jako los prelazni rok uradjen.Bez Rahme i Tatara dosta smo slabiji ali ja mislim da ce i ovo biti dosta za titule.Za Europu nadam se boljim pojcanjima i odlazku nekih igraca koji nisu kvalitet za sarajevo.
Pa može i Cmilja lijevo, a Meša u špic.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2021, 15:45Nadam se Mesanovicu na krilu, a Cmilju u spicu protiv Zrinjskog. Ako Oremus bude spreman za Zrinjski, Vinko ce birati izmedju Velkoskog i Cmiljanica radi stranaca
Sa Zrinjskim, utakmica od velike važnosti. Ostali bi na +9 i onda rasterećeni idemo Širokom. Gledajući utakmicu sa Mladosti što su igrali, sumnjam da možemo izgubiti dole.
Šampioni svemira standardno, pa kad nam Široki uzme bod u Lištici opet pljuvat. Pa Bayern im ne bi udovoljio. Valjda igrali PES-a na easy.
1:1 protiv Zrinjskog na Koševu i dole 0:1 za nas.
Ipak mi je Mesanovic vise za krila, nerealno mi je da Cmilja koji je 193 odgovori kvalitetno na krilu..Nirton je napisao/la: ↑02 mar 2021, 16:28Pa može i Cmilja lijevo, a Meša u špic.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2021, 15:45Nadam se Mesanovicu na krilu, a Cmilju u spicu protiv Zrinjskog. Ako Oremus bude spreman za Zrinjski, Vinko ce birati izmedju Velkoskog i Cmiljanica radi stranaca
Protiv Zrinjskog meč loptafks74 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 16:41Sa Zrinjskim, utakmica od velike važnosti. Ostali bi na +9 i onda rasterećeni idemo Širokom. Gledajući utakmicu sa Mladosti što su igrali, sumnjam da možemo izgubiti dole.
Zajebi tu pricu druze dole je uvijek tesko + sudija
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, budzak, laznokrilo, SHZ82, skoJaa i 59 gostiju.