FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Kad pobjeđujemo, nema ga nigdje, kad izgubimo tu je non stop. Sve upućuje na anti-jasmin (SD) bota...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Znam ja, za početak kreni od potpisa njegovog...
Najaktivniji je na forumu bio tik pred izbore, otvoreno agitirajući upravo za SD i onog evroTskog kretena jusufovića.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ASD
- Kontakt:
Pa očekivano. Top marketinški potez. Oprobana metoda iz nekih evropskih klubova.
Heerenveen doveo Vijetnamca prije mislim dvije sezone. Lik nije tekme odigrao, a u svakoj objavi ga oni spominjali i imali situaciju da su 95% followera Vijetnamci.
-
- Kontakt:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
74 osobe kupile samo ulaznicu. Koja smo mi bruka od navijaca, ako se mozemo nazvat navijacima. Nema gorih navijaca na Balkanu definitivno, samo ako treba pljuvat klub i sve oko kluba, e tad nas ima. SRAMOTA
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Toliko o podršci klubu i koliko nas ima zainteresovanih da kupe makar kartu i daju doprinos funkcionisanju kluba. Eh sad će krenuti nisu reklamirali akciju i tako te glupe priče kao za članske karte. Izmislice se 101 razlog da se ne izvadi 5 KM iz džepa, ali pametovati svi znaju.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
Evo bas citam. Preslabo, ali nisam ni ocekivao puno bolji odziv. Da se ide na stadion uzelo bi se uvijek preko 1000-1500 karti, a ovako ljudi lijeni, kivni, neko nece preko kartice, nekome ne uspije, nekome zao kao i uvijek, ali najglasniji u kukanju, omalovazavanju.sviunapad1010 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 19:09https://www.fksloboda.ba/vijesti/podrsk ... A6B8r79cMV
Slabo brate ali valjda bude bolje.
Meni srce ko Svicarska, a obraz cist, jer jao i uvijek tako i ovaj put pomognem voljenom i jedinom klubu. Uceraj mu, 200 ali od srca 200 ulaznica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dovedes jos ovakva 3 i onda zaradjujes od objava na Insta.
-
- Kontakt:
To je nasa realnost i to je to.
Sto neko rece da se ide na stadion bilo bi oko 2000 ljudi, 1500 prodatih karti (
)i to je to.
Sloboda ima oko 500-600 navijaca i oko 5000-6000 simpatizera od toga 2000 zagrizenih i odanih...oko 3000 ljudi je znaci ono sto orbitira oko Slobode bili federalna ili prvaci....
Za kanton i broj ljudi malo je,ali sto je to tako mogli bi nadugo i nasiroko (opet).
Evo ja predlazem da mi forumasi skupimo donaciju, izaberimo momka od nas koji ce je uruciti (ja predlazem Beduina),i da vidimo sta kaze forumski puk, jer ovdje svi nesto pricaju i ibrete se.
Od mene 100 maraka evo,hajmo probat milju marona uruciti klubu od forumskog puka.
Sto neko rece da se ide na stadion bilo bi oko 2000 ljudi, 1500 prodatih karti (

Sloboda ima oko 500-600 navijaca i oko 5000-6000 simpatizera od toga 2000 zagrizenih i odanih...oko 3000 ljudi je znaci ono sto orbitira oko Slobode bili federalna ili prvaci....
Za kanton i broj ljudi malo je,ali sto je to tako mogli bi nadugo i nasiroko (opet).
Evo ja predlazem da mi forumasi skupimo donaciju, izaberimo momka od nas koji ce je uruciti (ja predlazem Beduina),i da vidimo sta kaze forumski puk, jer ovdje svi nesto pricaju i ibrete se.
Od mene 100 maraka evo,hajmo probat milju marona uruciti klubu od forumskog puka.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Treba za sljedecu utakmicu ovu objavu o donacijama i na engleskom objavit, i ko kupi dobije poruku od Sania, cak u najavi nek on prica i poziva da se kupi online karta i eto para iz Indonezije
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Od mene 50 u skladu sa mogućnostima.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 mar 2021, 19:41To je nasa realnost i to je to.
Sto neko rece da se ide na stadion bilo bi oko 2000 ljudi, 1500 prodatih karti ()i to je to.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Nisu vise ni zasluzili.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Polako momci, spustite loptu. Navijači i simpatizeri su milion puta pokazali ljubav prema klubu, kad je najteže bilo.
Činjenica je i da klub nije mnogo toga pružio navijačima... A opet smo tu, pravi bolesnici i mazohisti. Mnogi bi odustali, pogotovo kad znaju kakav se lopovluk odvija u i oko kluba...
I da vam kažem nešto: garantujem kad bi se napravio stadion kako treba, klub bi procvjetao
Kakav stadion takav klub, na dobar stadion se kasnije lijepi sve ostalo
Ova sranja oko stadiona faraonu nikad oprostiti neću 
Činjenica je i da klub nije mnogo toga pružio navijačima... A opet smo tu, pravi bolesnici i mazohisti. Mnogi bi odustali, pogotovo kad znaju kakav se lopovluk odvija u i oko kluba...
I da vam kažem nešto: garantujem kad bi se napravio stadion kako treba, klub bi procvjetao

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nek' uvezu jedno 3 pobjede i prodaja ce biti bolja.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.