Jesam

Totalni pritisak bukvalno deset minuta ne izlaze iz 16, ovi se nekako odbraniše, iznesoše loptu na krilo, ne znaju ni oni kako, istrčaše dvojica kontru i 0-1 u 94.
Ono se jednom u sto utakmica desi.
Jesam
Ako je iko smotao kablove, on je!Vanja8 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 20:28Nidje onog @ SSR, pojavi se lik izbomba o nekim sponzorima, o velikim parama koje trebaju da stignu konama i ispari se lik...![]()
Neko iz Uprave ga je izgleda placao da hajca raju i kad pocese izlaziti na vidjelo da nema nista od svega nabrojanog Hadzo razguli...![]()
![]()
Iste stubove ste nedavno napravili, samo nas boli kita za vas smijesni klub pa nikom ne pada na pamet o tome pisati i zamarati se tim klubom iz Medjugorja, za razliku od vas prodanih dusa, bivsih Velezovaca koji se budite svako jutro sa mislima o Velezu.Rigoletto je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:03Nisu ni oni bas toliko naivni, namjerno su ga poružniliAntipolitika3 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:01Ono ruglo nebi ni mi ukrali beli im ni BB nije ljepsi ali oni stubovi su neoprostivi.
Jel vas stid smradovi jedni?Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 21:01Ono ruglo nebi ni mi ukrali beli im ni BB nije ljepsi ali oni stubovi su neoprostivi.
killafrommanilla je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:33ovo su bas price za laku noc. jednostavno, derbi prije ovoga, prvo poluvrijeme je bilo karanje od strane fks, jer ste bili jaci za ta dva igraca i Zeljo je prezivio samo pukom srecom.Rule_hz je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:20killafrommanilla je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:13Jedno je sigurno: Sarajevo ce se dobro muciti i prosipati bodove jer su i Rahmanovic i Tatar igraci koji potezom, trkom, kretnjom odlucuju utakmice. Ali, +9 je vjerovatno prevelika prednost da se ispusti, posebno kad bas niko drugi ne moze garantovat da ce pobjedjivati sve redom.
Ljetni prelazni rok za Sarajevo je kljucni: ukoliko dovedu dobre pojedince, rijese se skarta(ala Velkoski koji ne moze ozbiljan fudbal vise igrati), iskorak u Evropi je itekako moguc, a samim tim i konstantnost u osvajanju trofeja
Mi ulazimo u fazu tempiranja forme, mi smo sada odlucili skroz drigaciji fudbal igrati bez rahmanovica i tatara i ahmetovica nece vise sidrasa u ekipi biti, treba koje kolo da se sve ukonponuje... bit ce to bolje sa cmiljanicem... mi smo dosli da uzmemo bod uzeli smo i otisli... tek slijede ove dvije utakmice gdje ce proraditi nasi igraci ako uzimemo ove dvije preostale ako bog da i one dvije zaredom sto kuci igramo sa zadnjim i drugim... to bi bilo to za ovu sezonu...
uglavnom, sve ce se vidjeti, ja tipujem da necete dobiti niti Zrinjskog niti Sirokog, puno ce vama trebati adaptacije na fudbal bez Rahmanovica posebno, a i Tatara. A tu ce se i vidjeti koliko je Vinko zapravo limitiran (ne kacite se bezveze za ovo, nije provokacija nego moje misljenje), sto je u sustini i pokazao u reprezentaciji. Za ovaj niz bez poraza su zasluzni iskljucivo igraci uz dozu srece koju su, ruku na srce, i zasluzili jer su apsolutno svi bili u odlicnoj formi i igrali odlicno.
Pa nije. Ne znam sta je tu smijesno. Gospodin marljivo radi, ne sjedi skrstenih nogu i daje cijeloga sebe za klub. Pravi gospodin kojeg nam je sami Bog poslao da nas spasi i nadje investitore koji ce nam uci.
Kako to mislis?ElCartel11 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 23:22Daje cijelog sebe u ovoj situaciji zvuci vrlo dvosmisleno
Taj divni forumas i clan plave porodice se je iznenada razbolio. A sve je kriv ovaj forum.
TheKamata je napisao/la: ↑02 mar 2021, 22:30Selam alejk.
Obavjestavam vas da je investitor sve blize nasem Zeljkanu. Imamo dvije ponude i ostalo nam je da izvagamo koja od te dvije je bolja za nasega Zeljkana.
Do ljeta ce biti izmireni svi dugovi ukljucujuci i kamate a u julu dolaze 2 ili 3 pojacanja iz engleske Premijer Lige.
Iducu zimu cemo prezimiti u Evropi.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Orjuna i 13 gostiju.