Druze, to su prijateljske utakmice ne znam što dižeš bezveze hampu. Taj Vis Sim Bau drži privatni kapital, ljudi u svojim redovima imaju prekaljene asove Premijer lige. Mi trenutno nemamo puno para, a kada nesto volis ne interesuje te koje uprava, ko vodi i sta se radi kupujes jer želiš da pomognes prvoj ljubavi.Slobodas je napisao/la: ↑03 mar 2021, 09:06sad bez zezancije ovo sto se radi u i oko kluba je pozetivna stvar sa marketinskog aspekta , ali koliko god da imas dobar marketing ako nemas igre ako nemas rezultate nema od toga nista (to je isto ako prodajes neki los proizvod on ako ne valja nema te reklame i marketinga koji ce natjerati svijet da ga kupi). Krenulo se je u ovo polusezonu sa velikim rizikom i kockom , sto moze biti genijalan potez npr ako se opet prekine prvenstvo ili bude nekih problema sa koronom , ali bi isto lako se moglo desiti da ispadnemo iz lige i po meni je ovo prevelika kocka. Po meni uprava radi dobar posao oko ovih sekundarnih stvari (shop, egzoticna pojacanja, promocija na drustvenim mrezama) ali ono primarno a to je igra i igracki kadar su jako losi i tu treba da se kritikuje.
Ljudi (mase) nece kupovati ulaznice i davati donacije samo eto iz neke ljubavi , moras nesto ponuditi da se kupi dres , da se uzme ulaznica , da kupis nesto iz shopa , a to nesto je rezultat igra i zalaganja (kupis dres Slobode i onda gledas kako te nabija svako vece selo u BiH sramota te proci gradom u dresu a znas da su ispusili on nekog Vis Sau Mau , pa pola grada ce te podjebavati). Od ove tri stavke mi mozda imamo samo zalaganje mladih golobradih mladica koji daju svoj maksimum ali i ti mladici da bi napredovali moraju igrati sa boljim i iskusnijim igracima da bi mogli nesto nauciti.
Mene nikada sramota nije proci u dresu Slobode a bio sam svugdje bukvalno.
P.S ako si siguran da cemo ispasti, evo opklada u gajbu pive da necemo ako smijes ?
P.P.S I ovo je daleko od idealnog, ali makar prostiremo se koliko imamo, iz onog sto ja vidim.