FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Treba pokušati dovesti Mehanovića..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Pricaj sta hoces ali 1 lik protiv 70 clanova administracije i 40 igraca, znaci da se dobro fajta sigurno zna kung fuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:13Stao na tatarovu stranu otvoreno, protiv apsolutno svih igraca i clanova strucnog staba.Historicar je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:11Pa šta je Handžić uradio ?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:58Na Handzica zaboravite. Lik je svoje zavrsio kad i Derac dresa, samo sto je handza plakao i molio upravu da se za njega ne objavi na zvanicnoj, kao za firgosa.
Dakle svi kad su stali u odbranu malca kojeg je derac davio, debeli se nasao oraviti pametan.

I onda ga nagrade sa nastupom u derbiju kao da se nista nije desilo, ne kazne ga uopste kao da se nista nije desilo, bas dobar primjer majke mi da sad svi ostali igraci znaju samo se udarat treba i sve ti se oprosti strcnes malo ala Kesoljub na Hayatu i sve prolazi...jer jbg mi smo takav neorganizovan klub svi su veci od kluba, i to je nas nacin rada, mali smo mi jos, zasad manji od Handzica jel?
Slatka prica.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Niko nije objavio da je Kvesić zvanično potpisao za Pohang.Na Wikipediji također ništa ne piše.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
On u maju leti, pa ti sviraj.Denchi je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:05Pricaj sta hoces ali 1 lik protiv 70 clanova administracije i 40 igraca, znaci da se dobro fajta sigurno zna kung fuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 12:13Stao na tatarovu stranu otvoreno, protiv apsolutno svih igraca i clanova strucnog staba.
Dakle svi kad su stali u odbranu malca kojeg je derac davio, debeli se nasao oraviti pametan.
I onda ga nagrade sa nastupom u derbiju kao da se nista nije desilo, ne kazne ga uopste kao da se nista nije desilo, bas dobar primjer majke mi da sad svi ostali igraci znaju samo se udarat treba i sve ti se oprosti strcnes malo ala Kesoljub na Hayatu i sve prolazi...jer jbg mi smo takav neorganizovan klub svi su veci od kluba, i to je nas nacin rada, mali smo mi jos, zasad manji od Handzica jel?
Slatka prica.
A vidjet ces koliko ce igrati ovu polusezonu.
PSPHM
Is you talkin about ROMB mate?JavierBosnia je napisao/la: ↑03 mar 2021, 11:15..........Handzic Mesanovic
.................Velkoski
...Djokanovic Susic Pejovic
Pidro Dupovac Milicevic Oremus
..............Kovacevic
Ovo ubija vjerujte![]()
Jedino sto bi ponistili Fanima al eto moze se u drugom nesta presaltat....
Volio bi ja ovo vidjet
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Shategabri
- Kontakt:
Nema to veze s ovim sto si izmislio...JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:10
On u maju leti, pa ti sviraj.
On je i sad mogao ici, ponuda je bilo...a kad dovedes 2 mladja spica a vec imas 2 , ne treba bit kvantum fizicar da skontas da ako igra samo jedan u sistemu da je bar 1 visak.....
Nadam se da nece biti potrebe da ulazi jer bi to znacilo da su prva 2 izbora khurac....a to fakat ne bi volio...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bar su igraci na svojim pozicijama
Krle ne moze krilo igrati, trosimo tu poziciju bezveze, a Jukic nam nije eto dovoljno dobar.
Podsjeca me na reprezentaciju koja forsira igru sa krilima kojih nema, desno eto Visca koji igra kako igra, a lijevo guranje Hodzica i Gojaka.
Nisam nogometni strucnjak, vjerujem Vinku, ali licne ne preferiram pozicije koje igracima ne leze.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- ElCartel11
- Kontakt:
Mehanovic bi nam legao ko Alfredu samar.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja mislim da bi ali isto tako bi nam bekovi umrli

Moglo bi se to rotirat solidno...mozda i Fanima kao napadaca koristit...
- Shategabri
- Kontakt:
Malo je reći...nemaju oni kapacitet da toliko špartaju

Teško će Vinko zaigrati u ovoj formaciji.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma tukli su se za njega.Denchi je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:17Nema to veze s ovim sto si izmislio...JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:10
On u maju leti, pa ti sviraj.
On je i sad mogao ici, ponuda je bilo...a kad dovedes 2 mladja spica a vec imas 2 , ne treba bit kvantum fizicar da skontas da ako igra samo jedan u sistemu da je bar 1 visak.....
Nadam se da nece biti potrebe da ulazi jer bi to znacilo da su prva 2 izbora khurac....a to fakat ne bi volio...
Nista to nije izmisljeno, i dobro ti to znas.
PSPHM
- Shategabri
- Kontakt:
Krste je apsulutno nepotreban igrac u klubu, pogotovo u prvih 11. Njegovo mjesto je na burgeru u Pirpi, gdje haman svaku noc svrati.
A to zasluzan i slicno, dodijeliti mu sliku i sat i zavrsiti sa tim.
Sto se mene tice, ja mu nikad nisam halalio ono psovanje Zapadu i pogotovo odlazak u Split na utakmicu, za vrijeme dok mu klub igra. To je bilo sprdanje sa klubom.
A to zasluzan i slicno, dodijeliti mu sliku i sat i zavrsiti sa tim.
Sto se mene tice, ja mu nikad nisam halalio ono psovanje Zapadu i pogotovo odlazak u Split na utakmicu, za vrijeme dok mu klub igra. To je bilo sprdanje sa klubom.
Sta mislite hocemo li moci izvuci dobar rezultat u kupu jer nam je raspored yeben?
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
Pa jbg trebali smo onda njega za predsjednika kad je tako zajeban pa ga ne smiju kaznit niti sklonit iz ekipeJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:31
Ma tukli su se za njega.
Nista to nije izmisljeno, i dobro ti to znas.
Pokusavali ste tu pricu vec, da mrzite lika shvatam ali ici do te mjere je fakat degutantno jbt...
To bi znacilo da je i svlacionica pala naravno...al nesto ne vidi se to bas....hmmmmm