FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 03 mar 2021, 13:12

Skver je napisao/la:
03 mar 2021, 13:07
Sariel1987 je napisao/la:
03 mar 2021, 12:59
krpe i drugi ekipe, vidite da je svima voda u usima sto se tice i korone i finansija.
to nije izgovor, igraj lopte, 11 na 11 istrci pa sta bude. nema nista od kukanja unaprijed.
Nije ovo bundes liga, 11 na 11, nas na po Tusnja povaljuju pred citavim Balkanom, cuj kukanje, igras sa direktnim konkurentom za ispadanje, nemas yebenog stopera, nemas beka, nemas napadaca, nemas 10- tke u ekipi, sta imamo, yebem im u profesiju...imamo golmana.
pa druze bas zato sto nije bundes liga, izvedes 11 igraca, i samo ih nabrijes da trce i bore se, pa sta bude bude..
ionako u komplet ligi nema 2 3 fudbalera da znaju lopte :lolno:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 mar 2021, 13:18

Imas i Gigovica, samo ce cekati da se igrac Olimpika oklizne u 16m....da ne pricamo o kartonima, pa imas masjtora Salihovica u ekipi, kojeg i juniori yebu ko sansku kozu
🔴⚫️

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 mar 2021, 13:20

TaRgEt_ je napisao/la:
03 mar 2021, 12:36
Miloš Gigović auu 🙄
Već je vrijeme da se okrenemo vehležu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 mar 2021, 13:23

Skver je napisao/la:
03 mar 2021, 13:18
Imas i Gigovica, samo ce cekati da se igrac Olimpika oklizne u 16m....da ne pricamo o kartonima, pa imas masjtora Salihovica u ekipi, kojeg i juniori yebu ko sansku kozu
enigma saleta u ekipi i kako taj uvijek nadje put je zaista nevjerovatna :lolno:
a baksuz da ga nema veceg. sale ako ovo citas, oprosti se sam, ne kidaj nam zivce, nije ovo za tebe, a ni za nas..

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 03 mar 2021, 13:31

Sky9 je napisao/la:
03 mar 2021, 13:20
TaRgEt_ je napisao/la:
Miloš Gigović auu 🙄
Okren'se Olimpiku, okren'se Velezu, druze ufatice te u vratu :lolno:
Nastavimo li se tako okretat ko na raznju stumbacemo se u federalnu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 mar 2021, 13:41

Sviuodbranu je napisao/la:
03 mar 2021, 13:31
Sky9 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
Miloš Gigović auu 🙄
Kad se pogleda kako gigović sudi, šta drugo očekivati nego klasično sudijsko karanje.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 03 mar 2021, 14:09

Sky9 je napisao/la:
03 mar 2021, 13:41
03 mar 2021, 13:31
Sky9 je napisao/la:

Kad se pogleda kako gigović sudi, šta drugo očekivati nego klasično sudijsko karanje.
nije Olimpik kriv niti sudija , kriva je uprava sto nas je srozala na nikad losiji igracki kadar pa se svake utakmice plasimo :puke:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 03 mar 2021, 15:02

Da li je iko skontao u ovoj ligi da treba imati fizički spremne igrače? Poslije 70 te minute ne mogu da hodaju po terenu. Platiti onog momka što je pomagao Musemiću kada je došao u Slobodu. Tada su igrači bili fizički spremni. Kupiti od njega plan priprema i održavanja fizičke spremnosti za igrače. Ima u DZ Tuzla sportska medicina, treba ljude konsultovati, napraviti sporazum sa njima i koristiti usluge što konsultantske što za oporavak... Ko je blizak sa upravom da im predloži ove stvari.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 03 mar 2021, 16:37

Priča se uveliko da je dogovorena utakmica sa TC, a izgleda kad se usvoji statut da ce Azmir kupiti 51%. Nek ide sve u p.m

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 03 mar 2021, 17:01

Kod nas se svasta prica. I da smo mi u borbi za titulu, prodali utakmicu Drini koja se nije ni za opstanak borila (ispali ljudi vec bili)i to ni manje ni vise za 20 000 maraka (zapelo Azi, jbg :lolno: ).
A podkast te price je bio da su Drina i Zrinjski to pola pola nakusurali. :D valjda kriza jbg :urnebes:
Nasa Tuzla je majka svih prica. Dajte ljudi sta vam je. Azmir petlja oko Slobode rano je za forumska nagadjanja ipak...Sacekajmo..medjutim da smo to mi nesto...Rasuli nas ljudi ko rizu i u 10 utakmica u 8 bi nas yebali...Nemamo mi ekipu ba .
A toliko sam umoran od ove nemoci i ponizavanja da bi mu Slobodu ja svojerucno urucio da mogu...majke mi muka mi od ovog.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 03 mar 2021, 17:05

Ma nek kupi moj djed rahmetli samo izadjemo na zelenu granu vec jednom.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 mar 2021, 17:10

03 mar 2021, 17:01
Kod nas se svasta prica. I da smo mi u borbi za titulu, prodali utakmicu Drini koja se nije ni za opstanak borila (ispali ljudi vec bili)i to ni manje ni vise za 20 000 maraka (zapelo Azi, jbg :lolno: ).
A podkast te price je bio da su Drina i Zrinjski to pola pola nakusurali. :D valjda kriza jbg :urnebes:
Nasa Tuzla je majka svih prica. Dajte ljudi sta vam je. Azmir petlja oko Slobode rano je za forumska nagadjanja ipak...Sacekajmo..medjutim da smo to mi nesto...Rasuli nas ljudi ko rizu i u 10 utakmica u 8 bi nas yebali...Nemamo mi ekipu ba .
A toliko sam umoran od ove nemoci i ponizavanja da bi mu Slobodu ja svojerucno urucio da mogu...majke mi muka mi od ovog.
Eh ovo. Daj da krene više koliko toliko na bolje.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

katarakta

Post Postao/la katarakta » 03 mar 2021, 17:47

S Azmirom bi se Sloboda borila za nešto, ovako nema šanse. Vječito tavorenje, a nikad nije isključenja opcija slična Čeliku
Niko, niko, samo Sloboda

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 03 mar 2021, 17:55

RollingPaper je napisao/la:
03 mar 2021, 16:37
Priča se uveliko da je dogovorena utakmica sa TC, a izgleda kad se usvoji statut da ce Azmir kupiti 51%. Nek ide sve u p.m
ko prica , nemoj mi tih rekla kazala

Prica se evo od kako je otisao pa kita od ovce :puke:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 mar 2021, 18:02

Ma nije vidjelo namještene utakmice.

Nego, evo neko moje viđenje ulaska Azmira u klub (smatram da se to neće dogoditi, ali eto da malo pišemo)

Budžet bi bio veći sigurno i stabilniji, to nema dileme. Ali treba biti realan, čak i s Azmirom, ni blizu Sarajevu. Mogla bi to biti neka borba za Evropu, eventualno kup. Vjerovatno 4. najveći budžet lige bi to bio.
Omladinski pogon bi bio ponovo srozan i mladi igrači ne bi imali prilaz igri.
Dugovi bi se naravno povećali i samo bi se vremenski ono što sljeduje pa da se napravi neki normalan klub malo više odgodilo.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 mar 2021, 18:18

Moje viđenje:

Azmir je mnogo uložio u klub koji nije njegovo vlasništvo.

Azmir bi mnogo više uložio u klub koji je njegovo vlasništvo (upravljačka prava kao u sarajevu).

Sloboda pod Azmirom bi finansijski bila najbliža sarajevu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 03 mar 2021, 18:21

Tuzlaci treniraju u Bukinju

FK Sloboda

Tuzlanski crveno-crni se u dobroj atmosferi pripremaju za premijerligaški meč u Sarajevu, gdje ih čeka Olimpik.

- Trenažni proces naša ekipa obavlja na stadionu u Bukinju, a ono što može radovati stručni štab je i povratak Jasmina Osmića. On se nakon povrede lože oporavio, te priključio saigračima. Indonežanin Miftah Anvar Sani također se priključio novim klupskim kolegama koje su ga odlično prihvatile. Lijepo vrijeme i uslovi dobro su došli crveno - crnim da se u miru pripremaju za novi ligaški izazov, saopćeno je iz FK Sloboda.

Utakmica 21. kola m:tel Premijer lige BiH Olimpik - Sloboda igra se u ponedjeljak, 8. mart na stadionu "Asim Ferhatović - Hase", sa početkom od 14 sati.

- Bit će to dobra prilika za naš tim da osvoji prve bodove u proljetnoj polusezoni, ističu na Tušnju.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 mar 2021, 19:02

Sky9 je napisao/la:
03 mar 2021, 18:18
Moje viđenje:

Azmir je mnogo uložio u klub koji nije njegovo vlasništvo.

Azmir bi mnogo više uložio u klub koji je njegovo vlasništvo (upravljačka prava kao u sarajevu).

Sloboda pod Azmirom bi finansijski bila najbliža sarajevu...
Ma ni blizu Sarajevu. Nema sponzorskog potencijala u ovom dijelu države.
Svi znamo da u TC može preplaćivati igrače jer ima mogućnost da ih prijavljuje na 500 maraka. U Slobodi sigurno neće imati tu mogućnost.
Davati će na ruke ali će sigurno morati predstaviti i par miliona u budžetu.

Ključna stvar koja Slobodi treba je rezanje troškova na minimum i guranje djece kako bi se prodali.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 mar 2021, 19:24

Stvaranje igraca i prodaja za sitnu paru ne pije vode. Ode ti igrac, a moras popuniti sa drugim za iste pare. Asmir bi to bolje uradio. E sada koliko sam cuo u nasoj gradskoj kuci prica se da mu je put otvoren da uzme Slobodu. I mnogi "znacajni" kazu da bi to bilo najisplativije i najbolje. I jos se protura prica da su ga narkomani sa tribina otjerali, isti oni koji su zapalili soda so.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 mar 2021, 19:57

Probisvjet je napisao/la:
03 mar 2021, 19:24
Stvaranje igraca i prodaja za sitnu paru ne pije vode. Ode ti igrac, a moras popuniti sa drugim za iste pare. Asmir bi to bolje uradio. E sada koliko sam cuo u nasoj gradskoj kuci prica se da mu je put otvoren da uzme Slobodu. I mnogi "znacajni" kazu da bi to bilo najisplativije i najbolje. I jos se protura prica da su ga narkomani sa tribina otjerali, isti oni koji su zapalili soda so.
Ja sam isto čuo od nekih značajnih ljudi, međutim mnogo su me pokolebali @Beduin i @katarakta. :D

Beduin ima vezu sa UO, a katarakta kao novinar je pokazao da barata insajderskim informacijama. Obojica su Slobodaši, iako nam je katarakta znao nekada ići na živce. :mrgreen:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 18 gostiju.