FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U prvenstvu maksimalan pristup, u kupu malo kombinovati. Dati šansu Dalu, Zinedinu, Salčinu, Hodžiću, Hebibu, Milanoviću, eventualno Cmiljaniću. Ako se prođe dobro je, ako ne, nije velika šteta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikad, ne bi se osjećao kao navijač Sarajeva da ovo napišem/mislim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Blago nama. I iskorak kazes da napravimo?f0rest1946 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:05Lol to je samo tvoje mišljenje.Evander je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:49Krste je apsulutno nepotreban igrac u klubu, pogotovo u prvih 11. Njegovo mjesto je na burgeru u Pirpi, gdje haman svaku noc svrati.
A to zasluzan i slicno, dodijeliti mu sliku i sat i zavrsiti sa tim.
Sto se mene tice, ja mu nikad nisam halalio ono psovanje Zapadu i pogotovo odlazak u Split na utakmicu, za vrijeme dok mu klub igra. To je bilo sprdanje sa klubom.
Krste je prebitan za nas klub, za svlačionicu itd.
Malo postovanja za naseg kapitena, ostat ce on jos dugo u nasem klubu i to zaslužuje .
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kup je svakako manje bitan, ali s obzirom na sirinu koju imamo, znam da mozemo ici na duplu krunu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Pa sa titulom imaš zagarantovano 6 utakmica u Evropi, bar milion KM, šansu za neko grupno takmičenje...Olli je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:15Slazem se vecinu.Kup nam ne bi nista novo donjeo,evropa je 100 % osigurana i mislim da se ne mora puno umarati za kup.Dupla kruna bi extra bilo no i sama titula je odlicna.Realno najpotrebnija titula za iskorak u evropi.Bordolav je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:04Najveci profit je da osvojis prvenstvo, i ja bi licno na to usmjerio snagu!
Ako slucajno bude prolaz u kupu super onda.
Ali ne dovoditi se u situaciju da ginemo radi kupa!
Jer ima jos fino da se igra u prvenstvu.
Opet kazem volio bi duplu krunu, ali mislim da se trebamo najvise fokusirati na prvenstvo!
Koševo Zapad
To sam i rekao,zato ne treba se previse preopterecavati sa kupom jer kup treba smatrati kao neki bonus.Shategabri je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:29Pa sa titulom imaš zagarantovano 6 utakmica u Evropi, bar milion KM, šansu za neko grupno takmičenje...Olli je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:15Slazem se vecinu.Kup nam ne bi nista novo donjeo,evropa je 100 % osigurana i mislim da se ne mora puno umarati za kup.Dupla kruna bi extra bilo no i sama titula je odlicna.Realno najpotrebnija titula za iskorak u evropi.Bordolav je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:04Najveci profit je da osvojis prvenstvo, i ja bi licno na to usmjerio snagu!
Ako slucajno bude prolaz u kupu super onda.
Ali ne dovoditi se u situaciju da ginemo radi kupa!
Jer ima jos fino da se igra u prvenstvu.
Opet kazem volio bi duplu krunu, ali mislim da se trebamo najvise fokusirati na prvenstvo!
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
Kao i titula i kup nam se nudi.
Ako izbacimo Zrinjskog, ostaje od jačih ekipa TC, Borac Ili Listica a igra se po jedna tekma.
Ako izbacimo Zrinjskog, ostaje od jačih ekipa TC, Borac Ili Listica a igra se po jedna tekma.
TC nezgodna,proslu polusezonu smo pobjedu i remi izvukli protiv njih jos sada sa Husrefom na klupi TC bit ce zeznuto al opet bolje protiv njih nego protiv kona.Borac ili Listica kao proslu polusezonu,nezgodni ali se mogu proci.Najbolje bi bilo ako prodjemo izvuci pobjednika iz najslabijeg para tako da mozemo ubaciti igrace koji skoro uopste ne igraju i pruziti njima priliku.Al opet kazem ne treba se previse preopterecavati sa kupom jer to dodje kao bonus neki.

Zadnja izmjena: Olli, dana/u 03 mar 2021, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Kup je meni totalno nebitan. Nikoga od glavnih igraca u srijedu ne bih stavio da igra u prvih 11. Ove rezerve, ako mogu uzetu kup, onda odlicno.
-
- Kontakt:
Pobjedili smo ih na Koševu 1:0 i u Tuzli igrali 0:0.Olli je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:41TC nezgodna,proslu polusezonu smo 2 remija izvukli protiv njih jos sada sa Husrefom na klupi TC bit ce zeznuto al opet bolje protiv njih nego protiv kona.Borac ili Listica kao proslu polusezonu,nezgodni ali se mogu proci.Najbolje bi bilo ako prodjemo izvuci pobjednika iz najslabijeg para tako da mozemo ubaciti igrace koji skoro uopste ne igraju i pruziti njima priliku.Al opet kazem ne treba se previse preopterecavati sa kupom jer to dodje kao bonus neki.![]()
Izvinjavam se,ispravio sam.Historicar je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:47Pobjedili smo ih na Koševu 1:0 i u Tuzli igrali 0:0.Olli je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:41TC nezgodna,proslu polusezonu smo 2 remija izvukli protiv njih jos sada sa Husrefom na klupi TC bit ce zeznuto al opet bolje protiv njih nego protiv kona.Borac ili Listica kao proslu polusezonu,nezgodni ali se mogu proci.Najbolje bi bilo ako prodjemo izvuci pobjednika iz najslabijeg para tako da mozemo ubaciti igrace koji skoro uopste ne igraju i pruziti njima priliku.Al opet kazem ne treba se previse preopterecavati sa kupom jer to dodje kao bonus neki.![]()
Da kakav je format kupa? Jel po jedna do finala ?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polufinale na dvije i sve ostalo jedna
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Eno i pitari ko anamo oni cuj kup nebitan
, sve je bitno za sta dupla kruna postoji ne razumijem. U svakoj drzavi sve je bitno da osvojis i da budes najtrofejniji dodje neko i kaze kup je nebitan 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma ja, yebo kup, imamo ih hiljadu, najtrofejniji smo i bez njega i sa njim.
Eto kup konama, nek opet mogu govorit da su najtrofejniji sa izjednačenim brojem trofeja.
Yebo kup, velik je to teret, sad jedna yebena utakmica, pa onda eventualni yebeno strašni dvomeč sa klisom ili zvijezdom 09 za finale koji bi nas toliko unazadio da bi se oporavljali ko od Ješića. Pa onda utakmica finala koja će doć na kraju prvenstva kojeg nećemo riješit do tada jer bježimo drugom 2 boda.
Yebo kup..
Eto kup konama, nek opet mogu govorit da su najtrofejniji sa izjednačenim brojem trofeja.
Yebo kup, velik je to teret, sad jedna yebena utakmica, pa onda eventualni yebeno strašni dvomeč sa klisom ili zvijezdom 09 za finale koji bi nas toliko unazadio da bi se oporavljali ko od Ješića. Pa onda utakmica finala koja će doć na kraju prvenstva kojeg nećemo riješit do tada jer bježimo drugom 2 boda.
Yebo kup..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Umoriće nas kup, nakon kratke pauze od 3 i po mjeseca, još nam fale te četiri utakmice na ovih čak 14, sad 13. Ma kako to, yebo kup. Ja bi predo Zrinjskom, nek odma idu kući posle subote i da ne dolaze opet kroz par dana. Džaba da putuju.
FK Sarajevo
Kako nije bitan, na taj način se ide u Evropu. Neki bi klubovi žrtvovali prvenstva za Kup.
Meni je isto krajnje glupo reci j.ebo kup,igras na dva fronta i kao ma j.ebo to.Pa nisi i Ligi prvaka,super kupu,kupu,prvenstvu,kvalifikacijama pa da ti je teško igrati sve to.Glupe lopte neigras po 3 mjeseca i kao ma nemoj puno je de odmori ih malo,za šta,od cega?
Bitno je sve je bitno,kad igramo na Bajramskom turniru hocu sve da dobijemo, a ne da kao kalkulisemo u jedno od dva takmicenja koje igramo .
Bitno je sve je bitno,kad igramo na Bajramskom turniru hocu sve da dobijemo, a ne da kao kalkulisemo u jedno od dva takmicenja koje igramo .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, amkeivke, Arnelv52, Bejker, boki86, Bosniacum Lilium, broj6, goGlobal, Hamagara, iliyaa8, JuricaSpindl, keli, mnon46, Mourinhokilledbarca, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, ronaldo99, Serha, skoJaa, Tatamata1946, ŠTA_JE i 163 gosta.