Mislim da to cak nije sramota. Dodje ti jednako da trazis od Löwa da nabroji 5 igraca iz Verbandslige.
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Tuta Petrov
Po ko zna koji put smo mislili da ne može doći gori, da je izlapjeli Bajević dno. Onda ti dođe selektor koji uopšte nema stručni štab 20 dana prije tekme.
Baš me zanima šta je slijedeće posrtanje?
Ma Löw bi mozda i znao, ali ovaj nas hajirlija je odmah u startu obecavao i lagao kako to on sve prati itd. Pusti ti svabe, oni analiziraju sve u detalje pa cak i Verbandsligu
Sigurno ce biti bolji od kloca i senilka Bajevica koji je imao punu podrsku.
Ovom logikom cemo za jedno 25 god opet dobacit do nekog prvenstva.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ništa nije sigurno druže, ali volimo mi onu "Ne može gore" a itekako može.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa sljedece je nizanje porazaDrFilgud je napisao/la: ↑02 mar 2021, 20:04Ovo već postaje zabavno![]()
Po ko zna koji put smo mislili da ne može doći gori, da je izlapjeli Bajević dno. Onda ti dođe selektor koji uopšte nema stručni štab 20 dana prije tekme.Pritom je izabran najbezobraznijim lažim,a i kriminalom.
-
CevapiPrijeUtakmice
- Kontakt:
Jasta i to dokazan, a sad ce u martu da to jos jednom potvrdi
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Halifa Genjca za Tutinog pomocnika.DrFilgud je napisao/la: ↑02 mar 2021, 20:04Ovo već postaje zabavno![]()
Po ko zna koji put smo mislili da ne može doći gori, da je izlapjeli Bajević dno. Onda ti dođe selektor koji uopšte nema stručni štab 20 dana prije tekme.Pritom je izabran najbezobraznijim lažim,a i kriminalom.
Tuta Petrov
Mujdža i Lula, samo pogledati ovo i onda meni dođu ovdje bolesnici da su Cipetići, Todorevići bolji... Hebote šta smo jednoj Francuskoj radili i to na njihovom terenu, najbolja utakmica naše reprezentcije ali **** ga imamo Aru i ostale, hehhe! Kriv je trener
- Goalgetter
- Kontakt:
-
CevapiPrijeUtakmice
- Kontakt:
Sad znamo zasto i dalje nemamo strucnog staba. Kad odlazi s funkcije ovaj debil?"Danas je u Sarajevu pod predsjedavanjem predsjednika NS/FS BiH Elvedina Begića održana 64. sjednica Izvršnog odbora."
Znaci jedini zasluzan za spisak ce biti nas Petev koji ga je odabrao sam bez nekog asistenta da se konsultuje s njim zasto taj igrac. Ili pak ima asistente u vrhu saveza koji ce pomoci oko spiska.
Sta nam ljudi rade jbt, koji show
-
Swanfilter
- Kontakt:
Niko se i ne treba odazvat ovim lopovima i lažovima.
Jasno je da je Petevi marioneta, koju i ne zanima posao . Doveden je da statira i uzima platu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alucard, ANamelessGhoul, Anpa, antetokounmpo, aqarius, AzRimiRzA, bavarian_bk, Beli98, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, DanijelTZ, darker10, DeeWa, denza, DoktorXabaras, DUVNO1921, enobarca, exampLe., FerdinandF, Fudo, General505, gigglessmoke, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, Hafiz00, Hajdeee, Hardzavi, HariTz, Imamkarbarum, itatabisine, Jet2Holiday, JimmyPage, JohannWolfgang, kakarut, Kapetan, Kaunas, KimJongEsmer, labostarmomosa, legendarnadruga, LenyYoro15, mexy_whites, Micron, MikiPirs, MokraKifla, moreno123, napapijri1987, NazorUso, nebeskasila, NEZALAGANJE, Pact1921, Pensioner26, PointBlank, PSV, Rauber33, RaZuti, rio_Ferdy88, rishovski, rukometubih23, Shevko, Sheyi, skoJaa, Smaja, StevieG8, tale07, TefalTava, THEC, Trikolor, ubipara, Vaya, Venom, VensanKasel, VibeTribeX, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wolffire, Yucca, ZeljeznicarUberAlles, zemuntrg, Zglavkar i 688 gostiju.