Mi smo evropu 99.9 % osigurali.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da je prvenstvo u egalu možda bi se moglo reći da se može kup bataliti radi svježine u borbi za titulu. Ovako apsolutno da treba zapeti na oba fronta, treba ganjati duple titule kad već imamo mogućnost i prestići više za sva vremena Želju i tako se izdvojiti kao najtrofejniji BiH klub.
Ne treba zaboraviti koliko god kup bio opterećenje za nas, Zrinjskom je još veće jer njima gori Evropa. Igrači su odmorni, na pauzi 3 mjeseca i ako ne mogu dvije sedmice iznijeti ritam srijeda subota onda ih pišaj. A imamo širok roster, dati priliku bilo u kupu ili prvenstvenoj Hebiboviću, Salčinu, Handžiću, Adukoru, Hodziću, Varešanoviću, Zinedinu... svako će dobit minute, nek se iskombinuje.
Ne treba zaboraviti koliko god kup bio opterećenje za nas, Zrinjskom je još veće jer njima gori Evropa. Igrači su odmorni, na pauzi 3 mjeseca i ako ne mogu dvije sedmice iznijeti ritam srijeda subota onda ih pišaj. A imamo širok roster, dati priliku bilo u kupu ili prvenstvenoj Hebiboviću, Salčinu, Handžiću, Adukoru, Hodziću, Varešanoviću, Zinedinu... svako će dobit minute, nek se iskombinuje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cuj zrtvovati kup,a imas 3 utakmice do finala kao da je to sad neko opterecenje za ekipu.
Ako se i ispadne necemo pretjerano zaliti,a dokle god imamo priliku za duplu krunu zasto je ne iskoristiti.
Ako se i ispadne necemo pretjerano zaliti,a dokle god imamo priliku za duplu krunu zasto je ne iskoristiti.
?
Finale jedna?
Ja cudnog formata
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako ja nešto nisam fulio mislim da je ovako ali posljednih par godina stalno mijenjaj. Vazda nešto zakomplikuju, kopiraj
ba format k'o i 95% europskih liga i gotova priča.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da, novi format. Finale se igra na neutralnom terenu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kad uzmemo 10 komada mozes rec da je nebitan, mada opet zasto ne bi osvojio sve sto mozes...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Tek prije godinu - dvije su u Savezu skontali da je glupo da se u 1/16 finala sastanu klubovi iz Premijer lige, pa su to promjenili. Zlo mi bude kad se sjestim da smo u sezoni 2017/2018 u 1/16 finala ispali od Mladosti na penale.
- feniksptica
- Kontakt:
PA i kad smo ga osvojili jedva smo Rudar na penale prosli
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bas vala, jos ako prodjes sad Zrinjski velike su sanse da mozemo dobit Z09 ili Klis.
Volio bih duplu krunu vise nego ista pa da Manijaci nemadu vise niti jedan jedini argument.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 03 mar 2021, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Dobro si, to sam zaboravio.Uglavnom, sa Husrefom imamo ispadanja od Žepča, Drinovaca, Slavije i Mladostifeniksptica je napisao/la: ↑03 mar 2021, 17:08PA i kad smo ga osvojili jedva smo Rudar na penale prosli

- PAULUS1234
- Kontakt:
Stvarno se nadam da je Vinko igrao na 0 , jer protiv Zrinskog ce bit jos teze, jos se nadam da ce Celo potegnut nekom Amf-a
Bravo. Svako takmičenje je bitno.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 mar 2021, 16:10Ma ja, yebo kup, imamo ih hiljadu, najtrofejniji smo i bez njega i sa njim.
Eto kup konama, nek opet mogu govorit da su najtrofejniji sa izjednačenim brojem trofeja.
Yebo kup, velik je to teret, sad jedna yebena utakmica, pa onda eventualni yebeno strašni dvomeč sa klisom ili zvijezdom 09 za finale koji bi nas toliko unazadio da bi se oporavljali ko od Ješića. Pa onda utakmica finala koja će doć na kraju prvenstva kojeg nećemo riješit do tada jer bježimo drugom 2 boda.
Yebo kup..
Tehnički, Željo je i dalje trofejniji jer imaju ta dva superkupa više (ne priznaje se to nigdje al pehari su u vitrinama i hvatat će se za to dok su živi). Duplom krunom ove sezone anuliramo i to, imat ćemo isto "zvaničnih" trofeja, al više ovih aktuelnih, priznatih. Liga više i kup više. Znači, bićemo rekorderi po broju osvojenih liga i kupova. Plus ćemo izjednačit njihov rekord po broju duplih kruna, za sad su jedini klub koji ima dvije duple krune.
Osvajanjem duple krune ove sezone postajemo i definitivno najveći klub u BiH. Konama onda kao argument ostaju samo tri pobjede više u međusobnim duelima. A i to ćemo preskočit kroz sezonu-dvije aBd. Ići na sve moguće trofeje, da se uvede neki liga kup, ganjat i njega. Sve osvajat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zna li neko koliko ce se placati Arena Cloud na mjesecnoj bazi od 15.?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
To brate, hvala ti

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nogometaš Alden Šuvalija napustio je redove premijerligaša Sarajeva i zvanično pojačao redove hrvatskog kluba Novigrad.
Ovaj 19-godišnji centralni vezni igrač tako će u nastavku sezone pokušati izboriti status prvotiomca u redovima pomenutog hrvatskog kluba.
Ps dobar igrac, fakat ne kontam ovaj potez...
Ovaj 19-godišnji centralni vezni igrač tako će u nastavku sezone pokušati izboriti status prvotiomca u redovima pomenutog hrvatskog kluba.
Ps dobar igrac, fakat ne kontam ovaj potez...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Šuvalija mali je dobar igrač. Ne znam šta se dešava u Akademiji, al samo znam da jako loše rade u zadnje vrijeme

Decko kao CM u 67 tekmi zaduzen je za haman 30 golova. Mogli su ga barem na posudbu poslat ili tako nesta a ne odreci decka kao da teska olupina, bas cudno...
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 03 mar 2021, 18:17, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, boki86, Bordo10, ErosViverosViv, katalinski, klasik, makron, napoleon72, OzmoodPinglewood, perodeformero, skoJaa, Vanja8 i 103 gosta.