Rekao je Damir Kasum da ne krije da su bili strašno nezadovoljni radom akademije u posljednje vrijeme, zato je i doveden Cioffi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fun fact. Sada smo na +9 u odnosu na Zelju. Prosle sezone bi isto bili na +9, samo da smo u 2 derbija bar nerijeseno odigrali...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma nemoj bit budala i uzimat. Ne radi nikako, uvod derbija prekida, kad je počela utakmica neće nikako. Nije do interneta, internet mi leti.
Propustih prvih 10 minuta derbija dok nisam dao 10KM ovim **** iz BH Telecoma i sad imam mjesec dana tu Arenu plus onaj program što prenosi našu ligu. To ti je bolja opcija ako to hoćeš zbog FKS.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ukoliko ove sezone osvojimo duplu krunu, na papiru cemo biti jedini koji su odbranili duplu krunu.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Recite NE Bh telecou. Uvijek bude stream na strnici bhliga. Radi super.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:02Ma nemoj bit budala i uzimat. Ne radi nikako, uvod derbija prekida, kad je počela utakmica neće nikako. Nije do interneta, internet mi leti.
Propustih prvih 10 minuta derbija dok nisam dao 10KM ovim **** iz BH Telecoma i sad imam mjesec dana tu Arenu plus onaj program što prenosi našu ligu. To ti je bolja opcija ako to hoćeš zbog FKS.
PSPHM
Ma onako bhliga, meni na TVu preko browsera radi katastrofalno dok mi je na mobitelu ok, ali mi se ne gleda na mobitelu pored TVaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:12Recite NE Bh telecou. Uvijek bude stream na strnici bhliga. Radi super.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:02Ma nemoj bit budala i uzimat. Ne radi nikako, uvod derbija prekida, kad je počela utakmica neće nikako. Nije do interneta, internet mi leti.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Laptop, hdmi, tv.Miljacka je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:15Ma onako bhliga, meni na TVu preko browsera radi katastrofalno dok mi je na mobitelu ok, ali mi se ne gleda na mobitelu pored TVaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:12Recite NE Bh telecou. Uvijek bude stream na strnici bhliga. Radi super.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:02
Ma nemoj bit budala i uzimat. Ne radi nikako, uvod derbija prekida, kad je počela utakmica neće nikako. Nije do interneta, internet mi leti.
Propustih prvih 10 minuta derbija dok nisam dao 10KM ovim **** iz BH Telecoma i sad imam mjesec dana tu Arenu plus onaj program što prenosi našu ligu. To ti je bolja opcija ako to hoćeš zbog FKS.![]()
PSPHM
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Međusobni omjer u derbijima, stadion i titula fiskultirnog saveza iz '46. To će im ostat argumenti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
MoRe i ta varijantaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:17Laptop, hdmi, tv.Miljacka je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:15Ma onako bhliga, meni na TVu preko browsera radi katastrofalno dok mi je na mobitelu ok, ali mi se ne gleda na mobitelu pored TVaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:12
Recite NE Bh telecou. Uvijek bude stream na strnici bhliga. Radi super.![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dobro radi taj stream na bhligi, ne mogu im ga nikako uklonit al brate kasni jedno 2-3 minuta i zna zakočit. Ne isplati se rizikovat i toliko "kasnit", cener mjesec i rahat si, kasniš za životom 20ak sekundi al isključiš sve sa rezultata obavjesti i laganini.
Ne bih da reklamiram tu moju tv, sjetim im se familije jer su rekli da će pustit derbi džaba a nisu, propustih 10 minuta al najmanje su zlo od svih operatera za gledanje FKS.
Kucam na početku tekme podatke sa kartice da uzmem taj paket za mjesec, na rezultatima mi prikazuje VELIKU ŠANSU na željkana, odma mi muka dođe i zakujem, sreća poništi
al nisam znao šta se dešava, bila je knedla u grlu..
Ne bih da reklamiram tu moju tv, sjetim im se familije jer su rekli da će pustit derbi džaba a nisu, propustih 10 minuta al najmanje su zlo od svih operatera za gledanje FKS.
Kucam na početku tekme podatke sa kartice da uzmem taj paket za mjesec, na rezultatima mi prikazuje VELIKU ŠANSU na željkana, odma mi muka dođe i zakujem, sreća poništi

FK Sarajevo
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Sam ti daji podatke sa kartice bh telecomu, pa kad ti dodje da si bakiru platio rucak, ili kakav respirator, kasno ce biti.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:25Dobro radi taj stream na bhligi, ne mogu im ga nikako uklonit al brate kasni jedno 2-3 minuta i zna zakočit. Ne isplati se rizikovat i toliko "kasnit", cener mjesec i rahat si, kasniš za životom 20ak sekundi al isključiš sve sa rezultata obavjesti i laganini.
Kucam na početku tekme podatke sa kartice da uzmem taj paket za mjesec, na rezultatima mi prikazuje VELIKU ŠANSU na željkana, odma mi muka dođe i zakujem, sreća poništial nisam znao šta se dešava, bila je knedla u grlu..
PSPHM
Samo ne razumijem potez telemacha ukidanje arene

Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
mene isto kup zanima kao cijena defektne teladi na stočnoj pijaci u prnjavoru,izuzetak je kad igramo sa skretnicom
VVVBK
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
nukleusmember je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:52mene isto kup zanima kao cijena defektne teladi na stočnoj pijaci u prnjavoru,izuzetak je kad igramo sa skretnicom
VVVBK

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:12Recite NE Bh telecou. Uvijek bude stream na strnici bhliga. Radi super.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Hos se ti popit?tm01hzne je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:58JohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:12Recite NE Bh telecou. Uvijek bude stream na strnici bhliga. Radi super.![]()
![]()
PSPHM
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.