FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

MNON1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MNON1987 » 03 mar 2021, 20:25

BijeliBordo1946 je napisao/la:
03 mar 2021, 20:08
Admir_Sa je napisao/la:
03 mar 2021, 18:15
Naletih na fejsbuku. Lijepo
Ne mogu da provalim, ko je u pitanju ?
Balasevic.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 03 mar 2021, 20:31

miky_hz je napisao/la:
03 mar 2021, 14:57
TrofejiSuTu je napisao/la:
03 mar 2021, 14:54

Ovaj kup,dvomec,ne znam,ne kazem da nas ne zanima,ali pretezak je protivnik za dvomec.

Kako god bilo i da izadjemo iz kupa,nikakva steta,ali bi dobro bilo naravno obaviti se duplom.
Uz Boziju pomoc,pobiti se pa kako bude.
1 se igra.
Ma znam brate,mislim na dvomec prvenstvo i kup u 7 dana.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 mar 2021, 20:35

Mislim ako uzmemo lazne mostarce da ce nam predat kup utakmicu jer u kupu oni ovise o dvomecu sa zeljom sb ili zrinjskom plus finale jedna utakmica.. dok oni ce igrat u evropi ako budu 4 na tabeli jer ce sugurni od prve 3 ekipe neko osvoit kup sto automaski ubaciva 4 u evropu..

Obavezno igrat na kup jer posle svinjskig igramo protiv klisa i u finalu sa zeljom sb na kosevu..

**** ti igrace i nas roster ako mi nemozemo izbacit zrinjski sa jednom utakmicim na kosevu klis u dvije utakmice i zelju u finalu ba kosevu a da usto zadrzimi + 9

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 mar 2021, 20:37

Po ko zna koji put pricamo da je ovaj prelazni rok vazan, pa je ovaj vazan ali definitivno mislim da je sad ovaj ljetni prelazni rok kljucni za nas i vidjet ce se u kojem smjeru klub ide.
Bices novi stari prvak, imas sansu da se rijesis bar 5 igraca koji su nepotrebni i dovedes bas 3 prava i provjerena igraca koji ce igrati u prvih 11.
Imas pare od prosle Evrope, zaradit ces ponovo lijepu cifru od LP, kasnije LE a onda nadam se i konferencijeske lige.
Imas utabanu stazu da napravis tako dobru i jaku ekipu da konacno mozemo reci da smo jedini konkurenti za titulu. Za to ti trebaju 3-4 vrhunska igraca koja kostaju.
Ako imamo cilj pokusati uci u konferencijsku ligu ja ne vidim razlog niti jedan da se takvim igracima ne moze predstaviti taj plan kluba i da takvi igraci ne bi zeljeli doci u takav klub. Samo je bitna strategija kluba, ozbiljan plan kluba i investitora, a to cemo vidjeti i samo ce nam se reci na ljeto.
Ako nam na ljeto pojacanja opet budu igraci koji nisu igrali po godinu dana nigdje ili neki koji je slomio nogu pa hajde da mu ozivimo karijeru nista od nas onda definitivno.
Misljenja sam da je ovo ljeto definitivno prelomno da se odluci ozbiljnije uci u neki projekat i pokusati napasti konferencijska liga. Kad cemo ako ne ovo ljeto?
Nama je Korona (Bog nek mi oprosti) ali u sportskom smislu najbolje dosla. Svi kubure sa lovom i jedva sastavljaju kraj sa krajem, a mi nemamo velikih problema. Trebamo iskoristiti sad priliku dok ostali nemaju dinara i napraviti ekipu koja ce suvereno da osvaja titule narednih godina.

Olli
Kontakt:

Post Postao/la Olli » 03 mar 2021, 21:00

ado-hz je napisao/la:
03 mar 2021, 20:37
Po ko zna koji put pricamo da je ovaj prelazni rok vazan, pa je ovaj vazan ali definitivno mislim da je sad ovaj ljetni prelazni rok kljucni za nas i vidjet ce se u kojem smjeru klub ide.
Bices novi stari prvak, imas sansu da se rijesis bar 5 igraca koji su nepotrebni i dovedes bas 3 prava i provjerena igraca koji ce igrati u prvih 11.
Imas pare od prosle Evrope, zaradit ces ponovo lijepu cifru od LP, kasnije LE a onda nadam se i konferencijeske lige.
Imas utabanu stazu da napravis tako dobru i jaku ekipu da konacno mozemo reci da smo jedini konkurenti za titulu. Za to ti trebaju 3-4 vrhunska igraca koja kostaju.
Ako imamo cilj pokusati uci u konferencijsku ligu ja ne vidim razlog niti jedan da se takvim igracima ne moze predstaviti taj plan kluba i da takvi igraci ne bi zeljeli doci u takav klub. Samo je bitna strategija kluba, ozbiljan plan kluba i investitora, a to cemo vidjeti i samo ce nam se reci na ljeto.
Ako nam na ljeto pojacanja opet budu igraci koji nisu igrali po godinu dana nigdje ili neki koji je slomio nogu pa hajde da mu ozivimo karijeru nista od nas onda definitivno.
Misljenja sam da je ovo ljeto definitivno prelomno da se odluci ozbiljnije uci u neki projekat i pokusati napasti konferencijska liga. Kad cemo ako ne ovo ljeto?
Nama je Korona (Bog nek mi oprosti) ali u sportskom smislu najbolje dosla. Svi kubure sa lovom i jedva sastavljaju kraj sa krajem, a mi nemamo velikih problema. Trebamo iskoristiti sad priliku dok ostali nemaju dinara i napraviti ekipu koja ce suvereno da osvaja titule narednih godina.
Potpuno se slazem.Kakav ce sistem biti sada kada ima konferencijska? Ja mislim da ako ispadnemo u lš idemo odmah u konferencijsku.Ispravite me ako grijesim :kafa:
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 mar 2021, 21:10

SarajevoJeBordo je napisao/la:
03 mar 2021, 19:18
vedinjo98 je napisao/la:
03 mar 2021, 17:12
zagorski je napisao/la:
03 mar 2021, 16:35
Cuj zrtvovati kup,a imas 3 utakmice do finala kao da je to sad neko opterecenje za ekipu.
Ako se i ispadne necemo pretjerano zaliti,a dokle god imamo priliku za duplu krunu zasto je ne iskoristiti.
Bas vala, jos ako prodjes sad Zrinjski velike su sanse da mozemo dobit Z09 ili Klis.
Volio bih duplu krunu vise nego ista pa da Manijaci nemadu vise niti jedan jedini argument.
Međusobni omjer u derbijima, stadion i titula fiskultirnog saveza iz '46. To će im ostat argumenti.
Stadion nece :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 03 mar 2021, 21:30

Kad covjek procita sve ovo sto kaze Skoro i Nisaminsajder,hmm
Malo se zamislis i zakljucis da i taj kup ima poprilicnu tezinu u ovoj sezoni,statisticki i prakticno.
Ova sezona je zaista specificna i puno toga nam moze donijeti.
Mnoge rekorde oboriti,trofeje,evropa,grupe,velike pare....
Cak i u anale uci BiH fudbala!

Edit: Samo lagano i bez pritiska bilo kakvog!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 03 mar 2021, 21:40

Admir_Sa je napisao/la:
03 mar 2021, 18:15

Naletih na fejsbuku. Lijepo
:salut: :salut:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 03 mar 2021, 21:47

Olli je napisao/la:
03 mar 2021, 21:00
ado-hz je napisao/la:
Potpuno se slazem.Kakav ce sistem biti sada kada ima konferencijska? Ja mislim da ako ispadnemo u lš idemo odmah u konferencijsku.Ispravite me ako grijesim :kafa:

slika
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 mar 2021, 21:54

Da je konferencijska liga bila vec ove sezone mi bi igrali grupnu fazu :D
Znaci najbitnije, da budes nosioc u prvom pretkolu LS i da ga naravno prodjes. Kasnije ti je put otvoren prema konferencijsoj ligi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 mar 2021, 21:58

Kakva je situacija sad sa ostalim ligama koje nam se trebaju poklopit. Evo maloprije Haifa dobi i bježe onim 5 bodova uz utakmicu više, koliko kod njih još ima kola?

Uz eto Izrael, koliko se još liga treba poklopit da bi bili nosioci, gdje je najpovoljnija situacija?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Olli
Kontakt:

Post Postao/la Olli » 03 mar 2021, 22:10

Bordo23 je napisao/la:
03 mar 2021, 21:47
Olli je napisao/la:
03 mar 2021, 21:00
ado-hz je napisao/la:

slika
Hvala :thumbup:

Olli
Kontakt:

Post Postao/la Olli » 03 mar 2021, 22:13

Ja mislim da sa adekvatnim pojacanjima na ljeto,ukoliko budemo prvaci,da se mozemo boriti i za grupu le.Samo se nadati da ce nas Bog barem jednom pogledati sto se tice zdrijeba ali i grupe konferencijske su odlicne za uzimanje novca :kafa:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 mar 2021, 22:32

Evo i Sport Centar piše da ce Oremuš biti spreman za subotu, baš me to obradovalo.Ko bi gledao Krtolu 90 minuta na desnom beku.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 03 mar 2021, 22:38

Olli je napisao/la:
03 mar 2021, 19:28
Samo ne razumijem potez telemacha ukidanje arene :hmmmmm: :crazy:
Telemach tu nista nije mogao. Ovi su rekli ili nam tu cijenu platite za kanale ili nista, kad je bio veliki pritisak i kad je Telemach nastavio pregovore, ovi su jos gori bili. Jednostavno u Srbiji su Telekom Srbija i United Media u velikom ratu, a Telekom Srbija je vlasnik m:tela, mozes dijelom reci i Bh telecoma,pa se taj rat iz Srbije odrazio i kod nas.

Bilo je jasno nakon Arena Cloud aplikacije da ce United Media izvisit. A Arena je dokazala jos jednom kakvi su, najave bronze paket (ukljucivao bi samo Arena kanale), i jos provuku nekima cijenu od 5 eura i na kraju taj paket potpuno izbace. A aplikacija tesko sranje, dok se ono malo korisnika sto su skupili nabaci, krene sjeckat, gubi se, a sam interfejs ne treba ni komentarisat.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 mar 2021, 22:42

Ko će zamijeniti Miličevića ?

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 mar 2021, 22:44

fks74 je napisao/la:
03 mar 2021, 22:42
Pa Adukor, ko ce drugi.Nije da smo baš na slatkim mukama na štoperu :D
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 03 mar 2021, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 mar 2021, 23:03

fks74 je napisao/la:
03 mar 2021, 22:42
Aduka, omiljeni igrac morte :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Olli
Kontakt:

Post Postao/la Olli » 03 mar 2021, 23:05

NisamInSajder je napisao/la:
03 mar 2021, 22:38
Olli je napisao/la:
03 mar 2021, 19:28
Samo ne razumijem potez telemacha ukidanje arene :hmmmmm: :crazy:
Telemach tu nista nije mogao. Ovi su rekli ili nam tu cijenu platite za kanale ili nista, kad je bio veliki pritisak i kad je Telemach nastavio pregovore, ovi su jos gori bili. Jednostavno u Srbiji su Telekom Srbija i United Media u velikom ratu, a Telekom Srbija je vlasnik m:tela, mozes dijelom reci i Bh telecoma,pa se taj rat iz Srbije odrazio i kod nas.

Bilo je jasno nakon Arena Cloud aplikacije da ce United Media izvisit. A Arena je dokazala jos jednom kakvi su, najave bronze paket (ukljucivao bi samo Arena kanale), i jos provuku nekima cijenu od 5 eura i na kraju taj paket potpuno izbace. A aplikacija tesko sranje, dok se ono malo korisnika sto su skupili nabaci, krene sjeckat, gubi se, a sam interfejs ne treba ni komentarisat.
Hvala :thumbup:

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 03 mar 2021, 23:19

BordoSarajevo je napisao/la:
03 mar 2021, 21:58
Kakva je situacija sad sa ostalim ligama koje nam se trebaju poklopit. Evo maloprije Haifa dobi i bježe onim 5 bodova uz utakmicu više, koliko kod njih još ima kola?

Uz eto Izrael, koliko se još liga treba poklopit da bi bili nosioci, gdje je najpovoljnija situacija?
Kod njih ima još 3 kola regularno + 10 kola lige za prvaka. Trebaju nam bilo koje dvije lige, a za sad uz Izrael najbolja je situacija u Armeniji gdje su svi tu negdje mada je Alashkert dobio zadnje dvije protiv konkurenta Lorija al hajd valjda će i oni posustati. Također u Luksemburgu će biti mrtva trka između Dudelanga i Fole, za sad Dudelange ima 2 boda više. Vels je misterija tamo bi tek sad trebali nastaviti igrati zbog korone pa ćemo vidjeti u kakvoj je ko formi. Kod Azera ima još 10 kola, a Qarabag i Neftci imaju isto bodova. U Slovačkoj je Dun. Streda ofalila (-7), ali ima i kod njih liga za prvaka pa će biti puno međusobnih susreta najboljih timova plus u sljedećem, zadnjem regularnom, kolu će igrati Slovan - Dun. Streda. Kod Hrvata se Osijek i dalje dobro drži, ali Dinamo je Dinamo. Što se ostalih liga tiče, tu i kad kiksa neki veliki tim, nema ko da iskoristi (Mura, Shkupi, Lokomotiv Plovdiv, Craiova, Pogon...)

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 9HoVo4X6BI
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bing [Bot], sarajevo19461987 i 39 gostiju.