Meni dira, a ne sjecam se da sam nesto placao

Mozda ce mi naknadno doci uz neki racun

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Meni dira, a ne sjecam se da sam nesto placao
f0rest1946 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:05Lol to je samo tvoje mišljenje.Evander je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:49Krste je apsulutno nepotreban igrac u klubu, pogotovo u prvih 11. Njegovo mjesto je na burgeru u Pirpi, gdje haman svaku noc svrati.
A to zasluzan i slicno, dodijeliti mu sliku i sat i zavrsiti sa tim.
Sto se mene tice, ja mu nikad nisam halalio ono psovanje Zapadu i pogotovo odlazak u Split na utakmicu, za vrijeme dok mu klub igra. To je bilo sprdanje sa klubom.
Krste je prebitan za nas klub, za svlačionicu itd.
Malo postovanja za naseg kapitena, ostat ce on jos dugo u nasem klubu i to zaslužuje .
Slazem se, zadnje dvije sezone bukvalno beskoristan igrac. Protiv Krupe cak i nije njegov gol nego autogol. Ovi ostali golovi isto tako mrtvi ziceri koje bi svaki drugi igrac zabio.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:15f0rest1946 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:05Lol to je samo tvoje mišljenje.Evander je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:49Krste je apsulutno nepotreban igrac u klubu, pogotovo u prvih 11. Njegovo mjesto je na burgeru u Pirpi, gdje haman svaku noc svrati.
Sto se mene tice, ja mu nikad nisam halalio ono psovanje Zapadu i pogotovo odlazak u Split na utakmicu, za vrijeme dok mu klub igra. To je bilo sprdanje sa klubom.
Malo postovanja za naseg kapitena, ostat ce on jos dugo u nasem klubu i to zaslužuje .
Hajmo zanemariti ono "dobar covjek- dugo u Klubu". Koliko god Tebe postovao, moram ti suprostavit misljenjeza Krstu Velkoskog, evo:
- Od 02.03.2019 g. do danas, dakle pune dvije godine dao 6 golova:
- 6.4.2019 Zeljo (0:3), 18.05. Zvijezda 09(4:0), 19.08. Radnik (2:1), 23.11. Velez (2:1), 02.08. Krupa (2:0) , 30.10. MDK (5:1).
- Za posljednje 4 godine , dakle 2 ugovora, 48 plata, premije od Titula + porez cca 1,0 milKM
- Ako su zuti kartoni neka mjera za borbenost, dobio ih kao i Kovacevic jedan zuti.
- Hajka na Handzica, on dao 5 golova u 2020 g. i 5 zutih kartona. Zaboravili na Ahmeta, a on 3 gola dao.
- On treba reci HVALA FKS. Prica o nekakvoj nadoknadi za igranje za Makedoniju je upitna, a treba mu produziti ugovor i patiti se 2 god.
- Imamo mi i iskusnih i igraca koji mogu voditi mlade:Dupovac,TSS,Oremus(2 god.), Mesanovic,Milicevisc.
Za svlačionicu zaposliti nekog animatora, komičara, dramskog konceptualnog umjetnika. Te osobine koje nabrajate i stavljate u korist Velkoskog, njih može imati i neko ko nije fudbaler.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:05Lol to je samo tvoje mišljenje.Evander je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:49Krste je apsulutno nepotreban igrac u klubu, pogotovo u prvih 11. Njegovo mjesto je na burgeru u Pirpi, gdje haman svaku noc svrati.
Ima nesto sto se zove dobra atmosfera, hijerarhija kluba, pozitivna svlačionica e zato ti je zadužen kapiten i par domaci i stariji igraca. To je jako, jako bitan segment ekipe i kluba.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:31Za svlačionicu zaposliti nekog animatora, komičara, dramskog konceptualnog umjetnika. Te osobine koje nabrajate i stavljate u korist Velkoskog, njih može imati i neko ko nije fudbaler.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:05Lol to je samo tvoje mišljenje.Evander je napisao/la: ↑03 mar 2021, 13:49Krste je apsulutno nepotreban igrac u klubu, pogotovo u prvih 11. Njegovo mjesto je na burgeru u Pirpi, gdje haman svaku noc svrati.
Opet pročitaj moj prethodni post i imaš odgovor i na to.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:55Ima nesto sto se zove dobra atmosfera, hijerarhija kluba, pozitivna svlačionica e zato ti je zadužen kapiten i par domaci i stariji igraca. To je jako, jako bitan segment ekipe i kluba.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:31Za svlačionicu zaposliti nekog animatora, komičara, dramskog konceptualnog umjetnika. Te osobine koje nabrajate i stavljate u korist Velkoskog, njih može imati i neko ko nije fudbaler.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:05
Lol to je samo tvoje mišljenje.
Opet lažeš. E čuj "kad god smo mi u pitanju"Historicar je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:36Vidiš buraz da je to cijela procedura kad god smo mi u pitanju (Adukor, Pejović, Fanimo, Kanurić, Cmiljanić). Baš me zanima koliko ce Borcu trebati vremena da registruje Moraitisa ili Slobodi onog iz Indonezije.
Pa vidiš da moze imamo +9 i bez poraza godinu.feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:00Ne moze bit dobra atomsfera ako kapiten odigra utakmicu ko q i sjebe i Handze promasi par zicera..
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, bordobijeli, casual033, Kyle88, miguelramos, N3R3D, napoleon72, NeSamSafetee i 81 gost.