Vjerujem da je ovo malo talasanja, da se prikrije javašluk, neimenovanje stručnog štaba...da sebi podigne rejting kad ga ne pozove

Pretpostavljam da je to, sve ostalo bi bilo glupo u ovakvoj situaciji. Opet ovdje prolazi sve.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A Ljaljic kad nije htio himnu pjevat nasi ga u nebesa dizali..BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:12Vranješ je i sam u nekoliko navrata rekao da ne mrzi nikoga i da tetovaža nije bila nikakva provokacija. Ne znam stvarno u čemu je problem. Kukamo kad neće Srbi i Hrvati da igraju za nas a ovako se palimo na svaku manju sitnicu.
Naravno da nema pojma. Čovjek je Evropljanin, nije njemu jasan koncept našeg bespotrebnog nacionalizma. On to gleda kroz drugu prizmu, bukvalno najkvalitetnije bira.feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:13S obzirom da covjek sve sam mislim da on i nema pojma sta se desavalo s Vranjesom
Pričamo o Bošnjacima ovdje, najbeskičmenija sorta ljudi koji hodaju ovom zemljom.
Odličan primjer koji najbolje pokazuje koliko smo dvolični u nekim situacijama.feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:15A Ljaljic kad nije htio himnu pjevat nasi ga u nebesa dizali..BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:12Vranješ je i sam u nekoliko navrata rekao da ne mrzi nikoga i da tetovaža nije bila nikakva provokacija. Ne znam stvarno u čemu je problem. Kukamo kad neće Srbi i Hrvati da igraju za nas a ovako se palimo na svaku manju sitnicu.
Potpis.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 19:53Pa šta ako je tetovirao? Negator države i genocida nam je predsjednik pa to nikome izgleda ne smeta. Vranješ je ako ništa uvijek davao zadnji atom snage za sveti dres i bio najpožrtvovaniji igrač.
Gospodin Petev bi pozivanjem njega samo dokazao da je savez napravio dobar izbor jer bismo dobili selektora koji ne podliježe pritisku raznoraznih navijačkih grupa.
Kakvu bolan sitnicu, frajer istetovirao cetnickog vojvodu, cija ideologija ne priznaje najbrojniji narod u drzavi, a kamoli drzavu. Laje po najvatrenijim navijacima koji skacu s kraja na kraj svijeta da gledaju reprezentaciju. Ismijava nas sve na svakom cosku.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:12Vranješ je i sam u nekoliko navrata rekao da ne mrzi nikoga i da tetovaža nije bila nikakva provokacija. Ne znam stvarno u čemu je problem. Kukamo kad neće Srbi i Hrvati da igraju za nas a ovako se palimo na svaku manju sitnicu.
Ne mogu se nacuditi. Kakvu atmosferu mozes napraviti u reprezentaciji ako prelazis preko ovakvih stvari. Trebao bi postojati nekakav kodeks ponasanja, ako je ovo dozvoljeno onda je izgleda bas sve dozvoljeno. Jos na kraju ispade da je potjeran kad je bio na vrhuncu karijere i stvarno bio dobar igrac, a vracas ga kad mu se karijera nalazi u slobodnom padu. Gdje prestaje logika, pocinje Bosna i Hercegovina.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:18Pričamo o Bošnjacima ovdje, najbeskičmenija sorta ljudi koji hodaju ovom zemljom.
Nije ni Karadzic nikog mrzio. Samo je hladnokrvno srbovao i pripremao genocid.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:12Vranješ je i sam u nekoliko navrata rekao da ne mrzi nikoga i da tetovaža nije bila nikakva provokacija. Ne znam stvarno u čemu je problem. Kukamo kad neće Srbi i Hrvati da igraju za nas a ovako se palimo na svaku manju sitnicu.
Bas jbt, nikako da se prihvati cinjenica da su tri naroda tu i to je to.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:12Vranješ je i sam u nekoliko navrata rekao da ne mrzi nikoga i da tetovaža nije bila nikakva provokacija. Ne znam stvarno u čemu je problem. Kukamo kad neće Srbi i Hrvati da igraju za nas a ovako se palimo na svaku manju sitnicu.