FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 04 mar 2021, 22:12

bordobijeli je napisao/la:
04 mar 2021, 22:10
feniksptica je napisao/la:
04 mar 2021, 22:00
Ne moze bit dobra atomsfera ako kapiten odigra utakmicu ko q i sjebe i Handze promasi par zicera..
Pa vidiš da moze imamo +9 i bez poraza godinu.
Bez poraza si a opet imas isto bodova ko prije 2 godine..eto koliko je to bez poraza ''krucijalno''
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Putalj
Kontakt:

Post Postao/la Putalj » 04 mar 2021, 22:13

Cmiljanic i kanuric dosli nako

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 mar 2021, 22:14

bordobijeli je napisao/la:
04 mar 2021, 22:10
feniksptica je napisao/la:
04 mar 2021, 22:00
Ne moze bit dobra atomsfera ako kapiten odigra utakmicu ko q i sjebe i Handze promasi par zicera..
Pa vidiš da moze imamo +9 i bez poraza godinu.
Tih +9 je definitivno zahvaljujući kapitenovim animatorskim sposobnostima, nije sigurno zahvaljujući fudbalskim.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

SaNa
Kontakt:

Post Postao/la SaNa » 04 mar 2021, 22:17

Olli je napisao/la:
04 mar 2021, 22:06
Kakvi su po vama komentatori na areni? :kafa:
ako cemo iskreno onaj nas vedad za mene lose, takodjer i onaj celo sa cvikama iz banja luke lose (faMino)
This time next year, we'll be millionaires!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 04 mar 2021, 22:18

Olli je napisao/la:
Zavisi na koje mislis? Ovi iz Bosne su za nase uslove prolaz, barem sto se tice pripremljenosti (slusao Vedu i Priganicu samo). Komentatori iz Srbije, za nase klubove se lose pripreme izuzetak je onaj sto je prenosio protiv Atalante 2:2 kad je bilo, kad gledas ostala natjecanja, Europske lige i Ligu Prvaka su subjektivni (vidi se da navijaju za srpske reprezentativca i da su ti igraci za Dream Team svijeta, a igrace iz regiona vrlo malo spominju). Kad uporedim Arenu i Sport klub,onda su ovi sa Sport kluba u dalekoj predosti, skoro miljama. Na Areni jedino kosarku valja gledati, kad prenose Edin i Kole.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 mar 2021, 22:23

Jel jos neko Mesanovica ne može zamisliti na krilu?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 mar 2021, 22:27

NisamInSajder je napisao/la:
04 mar 2021, 22:18
Olli je napisao/la:
Zavisi na koje mislis? Ovi iz Bosne su za nase uslove prolaz, barem sto se tice pripremljenosti (slusao Vedu i Priganicu samo). Komentatori iz Srbije, za nase klubove se lose pripreme izuzetak je onaj sto je prenosio protiv Atalante 2:2 kad je bilo, kad gledas ostala natjecanja, Europske lige i Ligu Prvaka su subjektivni (vidi se da navijaju za srpske reprezentativca i da su ti igraci za Dream Team svijeta, a igrace iz regiona vrlo malo spominju). Kad uporedim Arenu i Sport klub,onda su ovi sa Sport kluba u dalekoj predosti, skoro miljama. Na Areni jedino kosarku valja gledati, kad prenose Edin i Kole.
Priganica ne zna neka od fudbalskih pravila, ne prati i ne razumije šta sudija ponekad svira i zato lupa gluposti. Onaj drugi iz BL se tako pripremi za utakmicu da ne zna izgovoriti imena igrača, a pozicije koje igraju su mu špansko selo. Šurković je dobar. Velid Spaho i Igor Kristić su za prvu dvojicu doktori nauka.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 04 mar 2021, 22:35

Olli je napisao/la:
Onaj što je prenosio Olimpija - Zrinjski i Apolon - Zrinjski, te nas protiv Atalante je odličan komentator.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 04 mar 2021, 22:39

Vedo i Priga su naši, to im je najveća prednost :mrgreen:

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 04 mar 2021, 22:41

SarajevoJeBordo je napisao/la:
04 mar 2021, 22:27
04 mar 2021, 22:18
Olli je napisao/la:
Priganica ne zna neka od fudbalskih pravila, ne prati i ne razumije šta sudija ponekad svira i zato lupa gluposti. Onaj drugi iz BL se tako pripremi za utakmicu da ne zna izgovoriti imena igrača, a pozicije koje igraju su mu špansko selo. Šurković je dobar. Velid Spaho i Igor Kristić su za prvu dvojicu doktori nauka.
Na Vedu sam mislio za pripremljenost, lik stvarno puno pamti, sto o nasem klubu, tako i o ostalima. Priganica je vise narodski. Uvijek se sjetim njegovih prenosa na Mrezi :D
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 mar 2021, 22:44

Priganica "ovo je čist ofsajd". :rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 04 mar 2021, 22:46

Kad sam vec kod Mreze. Sta je prije prenosa bilo.. FTV Bundesliga, BHT Engleska, OBN Italijanska, Mreza Spanska, FTV takodjer,nekad Francuze mislim da su uzimali....Bogatstvo. Pa Engleze imali u svim mogucim terminima...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 mar 2021, 23:11

04 mar 2021, 22:46
Kad sam vec kod Mreze. Sta je prije prenosa bilo.. FTV Bundesliga, BHT Engleska, OBN Italijanska, Mreza Spanska, FTV takodjer,nekad Francuze mislim da su uzimali....Bogatstvo. Pa Engleze imali u svim mogucim terminima...
TVSA nekad Bundesliga i Zarif Guhdija komentator. Pink BH je čak znao prenositi Seriu A i derbije. A neprevaziđena emisija je TOP GOL ponedjeljkom u 21h.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 mar 2021, 23:11

04 mar 2021, 22:46
Šta propustiš preko vikenda, gledaš ponedjeljkom uz Bahu na "Top Gol". :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 mar 2021, 23:13

Onaj sto je prenosio nas i atalantu je odlican, primjetio sam da dzeku gotivi posebno, uvijek prenosi romu, italiju ima u malom prstu.
Dobar je i onaj sto argentince prenosi, prava sveznalica, juznoamericki nastrojen.
Imaju sad i ovog naseg vedu, taman neko ko poznaje premijer ligu, imaju i edina avdica za NBA.
Sve u svemu, arena daleko daleko kvalitetnije komentatore ima od sportklubova ciji komentatori znaju i po 5 minuta sutiti, a vrhunac svega je slagirani baho na sk
NEMA NAZAD

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 04 mar 2021, 23:13

04 mar 2021, 21:31
f0rest1946 je napisao/la:
03 mar 2021, 15:05
Evander je napisao/la:
03 mar 2021, 13:49
Krste je apsulutno nepotreban igrac u klubu, pogotovo u prvih 11. Njegovo mjesto je na burgeru u Pirpi, gdje haman svaku noc svrati.
A to zasluzan i slicno, dodijeliti mu sliku i sat i zavrsiti sa tim.
Sto se mene tice, ja mu nikad nisam halalio ono psovanje Zapadu i pogotovo odlazak u Split na utakmicu, za vrijeme dok mu klub igra. To je bilo sprdanje sa klubom.
Lol to je samo tvoje mišljenje.
Krste je prebitan za nas klub, za svlačionicu itd.
Malo postovanja za naseg kapitena, ostat ce on jos dugo u nasem klubu i to zaslužuje .
Za svlačionicu zaposliti nekog animatora, komičara, dramskog konceptualnog umjetnika. Te osobine koje nabrajate i stavljate u korist Velkoskog, njih može imati i neko ko nije fudbaler.
Mah ja gledam vece klubove da takve igrace drze uz sebe i uvjek su im prebitni.
A vas takve pitare sram i stid da bude , to je nas kapiten a pljuje se samo tako a momak zivi za ovaj klub.
Imate svoja misljenja pisite pljujte bmk al znajte da ce ostati jako dugo jer nas Klub voli i cijeni takve igrace kao i mnogi nasi navijaci.
Sve znam zna nekad odigrati lose itd ali pretjerujete :kralj:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 mar 2021, 23:16

skoroalen je napisao/la:
04 mar 2021, 22:44
Redovno valja vrhunske gluposti. Tipa bude neki duel stoper-napadač, gdje je napadač u ofsajdu i sad naravno stoper grana rukama i sudija svirne, redovno to Priganica odvali "faul u napadu". Baš često ne prati neke stvari.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 04 mar 2021, 23:19

04 mar 2021, 23:16
skoroalen je napisao/la:
04 mar 2021, 22:44
Redovno valja vrhunske gluposti. Tipa bude neki duel stoper-napadač, gdje je napadač u ofsajdu i sad naravno stoper grana rukama i sudija svirne, redovno to Priganica odvali "faul u napadu". Baš često ne prati neke stvari.
pssst, čut će te @tmhzne, njemu su odlicni i Priganica i Surkovic :mrgreen:
Meni Surkovic odgovara jedino sto navija za nas i radi na BordoTV i tako to, a sve bih dao da opet gledam tekme uz bht1 ekspediciju :D :D
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 04 mar 2021, 23:19

holyman je napisao/la:
04 mar 2021, 23:13
Onaj sto je prenosio nas i atalantu je odlican, primjetio sam da dzeku gotivi posebno, uvijek prenosi romu, italiju ima u malom prstu.
Mladen Stojanović iz Bijeljine. Prava šteta što barem iz Bg ne radi našu ligu jer ju baš prati.
holyman je napisao/la:
Dobar je i onaj sto argentince prenosi, prava sveznalica, juznoamericki nastrojen.
Sreten Rašković, doktor za rukomet :)

forgempp je napisao/la:
04 mar 2021, 23:19
pssst, čut će te @tmhzne, njemu su odlicni i Priganica i Surkovic :mrgreen:
Meni Surkovic odgovara jedino sto navija za nas i radi na BordoTV i tako to, a sve bih dao da opet gledam tekme uz bht1 ekspediciju :D :D
Bolji je Priganica jer radi tekme koje idu na MojaTV :kafa:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 mar 2021, 23:24

04 mar 2021, 21:31
03 mar 2021, 15:05

Lol to je samo tvoje mišljenje.
Krste je prebitan za nas klub, za svlačionicu itd.
Malo postovanja za naseg kapitena, ostat ce on jos dugo u nasem klubu i to zaslužuje .
Za svlačionicu zaposliti nekog animatora, komičara, dramskog konceptualnog umjetnika. Te osobine koje nabrajate i stavljate u korist Velkoskog, njih može imati i neko ko nije fudbaler.
Mah ja gledam vece klubove da takve igrace drze uz sebe i uvjek su im prebitni.
A vas takve pitare sram i stid da bude , to je nas kapiten a pljuje se samo tako a momak zivi za ovaj klub.
Imate svoja misljenja pisite pljujte bmk al znajte da ce ostati jako dugo jer nas Klub voli i cijeni takve igrace kao i mnogi nasi navijaci.
Sve znam zna nekad odigrati lose itd ali pretjerujete :kralj:
U ekipi trebaju biti oni koji su kvalitet i dobri igrači i svako ko prestane davati doprinos na terenu taj treba da bude sklonjen sa terena. Tebi ako je ovo pljuvanje i dušmanluk onda nešto nije ok s tobom. A od priča "znaš ti kako on voli sarajvo, šta je on dao, šta on znači" mi se ser.e i povraća istovremeno. Volim i ja klub više nego 40 Velkoskih zajedno, i šta s tim? Klub od mene ima koristi dok idem na utakmice, obnavljam članarine, kupujem u fanahopu, kad to ne budem radio klub nema ništa od toga što ga ja volim.

Ovo ne važi samo za Velkoskog nego za svakog igrača. Možda u ovom trenutku nemamo boljeg i za to Krste nije kriv nego neko drugi.

I ako možeš da mi nabrojiš te igrače i klubove koji ih drže?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bhfanatic14, boki86, Hajdeee, NeSamSafetee, Pantelija, pitara i 83 gosta.