FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da, bas sam jednom gledao neki rukomet i on je prenosio, ja gledam da li je to onaj iz copa libertadores, strasan lik, moze napraviti takav naboj i za smor utakmicu da mislis da je finale lp..
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ne. Nego zahvaljujuci timu, a jedan jako bitan kotaćić je atmosfera a kapiten ima veliku ulogu kad je svlačionica u pitanju.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:14Tih +9 je definitivno zahvaljujući kapitenovim animatorskim sposobnostima, nije sigurno zahvaljujući fudbalskim.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:10Pa vidiš da moze imamo +9 i bez poraza godinu.feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:00Ne moze bit dobra atomsfera ako kapiten odigra utakmicu ko q i sjebe i Handze promasi par zicera..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dati mu ugovor kao administrativnom radniku zaduženom za atmosferu, animaciju i raspoloženje. Kopačke nek ostavi.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2021, 23:27Ne. Nego zahvaljujuci timu, a jedan jako bitan kotaćić je atmosfera a kapiten ima veliku ulogu kad je svlačionica u pitanju.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:14Tih +9 je definitivno zahvaljujući kapitenovim animatorskim sposobnostima, nije sigurno zahvaljujući fudbalskim.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- f0rest1946
- Kontakt:
Mah pusti ih standardni pitarluk, nemaju po cemu pljuvati pa daj na kapitena i tjeraj gabordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2021, 23:27Ne. Nego zahvaljujuci timu, a jedan jako bitan kotaćić je atmosfera a kapiten ima veliku ulogu kad je svlačionica u pitanju.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:14Tih +9 je definitivno zahvaljujući kapitenovim animatorskim sposobnostima, nije sigurno zahvaljujući fudbalskim.

Pojma nemaju koliko je bitan Krste za nas

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da se nadovežem za ovu priču oko komentatora. Ovi sa Arene veze nemaju, neprofesionalni i ne uživaju u komentarisanju kao komentatori sa BHT1.
Šta znam, Velid Spaho kad prenosi lupam Olimpic - Mladost DK, nebitna utakmica, on se toliko unese u prijenos utakmice, stručan je i zna uljepšati sam meč. Također i svi ostali komentatori na BHT1 osim Džankovića su super.
Priželjkujem da makar jedan od njih završi na Areni, iako su vjerovatno sentimentalno vezani za BHT1 koji je nažalost skroz propao.
Sve u svemu, žalosno je da BiH nema svoj sportski kanal ili više njih... Nije mi to to kad mi Srbijanac ili neko iz Hrvatske komentariše. Ne mogu se naviknuti na komentatore koji nisu Bosanci i Hercegovci, bez obzira na njihovu nacionalnu pripadnost.
Šta znam, Velid Spaho kad prenosi lupam Olimpic - Mladost DK, nebitna utakmica, on se toliko unese u prijenos utakmice, stručan je i zna uljepšati sam meč. Također i svi ostali komentatori na BHT1 osim Džankovića su super.
Priželjkujem da makar jedan od njih završi na Areni, iako su vjerovatno sentimentalno vezani za BHT1 koji je nažalost skroz propao.

Sve u svemu, žalosno je da BiH nema svoj sportski kanal ili više njih... Nije mi to to kad mi Srbijanac ili neko iz Hrvatske komentariše. Ne mogu se naviknuti na komentatore koji nisu Bosanci i Hercegovci, bez obzira na njihovu nacionalnu pripadnost.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Evo ga jos jedan kojem je ekipa i klub vazniji od tih divnih pojedinaca. Pa znas li ti momcino kako je velkoski dobar covjek? Voli ovaj grad i klub i prije desetak godina je bio odlican igrac. Vi pljuvaci ste to izgleda zaboravili.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 mar 2021, 23:24
U ekipi trebaju biti oni koji su kvalitet i dobri igrači i svako ko prestane davati doprinos na terenu taj treba da bude sklonjen sa terena. Tebi ako je ovo pljuvanje i dušmanluk onda nešto nije ok s tobom. A od priča "znaš ti kako on voli sarajvo, šta je on dao, šta on znači" mi se ser.e i povraća istovremeno. Volim i ja klub više nego 40 Velkoskih zajedno, i šta s tim? Klub od mene ima koristi dok idem na utakmice, obnavljam članarine, kupujem u fanahopu, kad to ne budem radio klub nema ništa od toga što ga ja volim.
Ovo ne važi samo za Velkoskog nego za svakog igrača. Možda u ovom trenutku nemamo boljeg i za to Krste nije kriv nego neko drugi.
I ako možeš da mi nabrojiš te igrače i klubove koji ih drže?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako na ljeto ne dovedu Komazeca i upare ga sa kapitenom u 442, nek se kupe svi redom! Komazec igračina, zabio 10 komada za nepunu polusezonu 2013-te.Putalj je napisao/la: ↑05 mar 2021, 00:10Evo ga jos jedan kojem je ekipa i klub vazniji od tih divnih pojedinaca. Pa znas li ti momcino kako je velkoski dobar covjek? Voli ovaj grad i klub i prije desetak godina je bio odlican igrac. Vi pljuvaci ste to izgleda zaboravili.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 mar 2021, 23:24
U ekipi trebaju biti oni koji su kvalitet i dobri igrači i svako ko prestane davati doprinos na terenu taj treba da bude sklonjen sa terena. Tebi ako je ovo pljuvanje i dušmanluk onda nešto nije ok s tobom. A od priča "znaš ti kako on voli sarajvo, šta je on dao, šta on znači" mi se ser.e i povraća istovremeno. Volim i ja klub više nego 40 Velkoskih zajedno, i šta s tim? Klub od mene ima koristi dok idem na utakmice, obnavljam članarine, kupujem u fanahopu, kad to ne budem radio klub nema ništa od toga što ga ja volim.
Ovo ne važi samo za Velkoskog nego za svakog igrača. Možda u ovom trenutku nemamo boljeg i za to Krste nije kriv nego neko drugi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Vjerovatno ce prve seniorske minute dobiti protiv nekog slabijeg protivnika i to pri našem vodstvu od nekih dva - tri razlike.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 05 mar 2021, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Onaj Ibrulj i celonja sto komentarise tekme Borca teske karine, bez uvrede <3
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
U njihovo ime i grb promjeniti ako trebaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 mar 2021, 00:17Ako na ljeto ne dovedu Komazeca i upare ga sa kapitenom u 442, nek se kupe svi redom! Komazec igračina, zabio 10 komada za nepunu polusezonu 2013-te.Putalj je napisao/la: ↑05 mar 2021, 00:10Evo ga jos jedan kojem je ekipa i klub vazniji od tih divnih pojedinaca. Pa znas li ti momcino kako je velkoski dobar covjek? Voli ovaj grad i klub i prije desetak godina je bio odlican igrac. Vi pljuvaci ste to izgleda zaboravili.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 mar 2021, 23:24
-
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Realno, za BH. nogomet je bilo najbolje da Sportklub uzme prenose. Bila bi svaka utakmica u direktnom prenosu, a i emisiju bi napravili neku. Bar sto se tice snimaka ne bi bio problem. Jeste da bi onda slusali Bahu u derbiju (ima opcija MUTE) ali bolje i to nego ovako biti rob Arene i TSa.
Da smo normalna drzava pa da to organizira drzavna televizija, kao i Hrvatsku ligu. Poseban kanal SVIMA dostupan, a sve mozes naci na YouTubu, od snimaka utakmica preko normalnih highlightova (a ne kao sad Arenine, vidim samo let lopte i glasove poput takooo je, zaaabij ga, psovanja itd..), do raznih emisija (najava, pregled kola, gostovanja trenera i igraca iz lige itd.).
Da smo normalna drzava pa da to organizira drzavna televizija, kao i Hrvatsku ligu. Poseban kanal SVIMA dostupan, a sve mozes naci na YouTubu, od snimaka utakmica preko normalnih highlightova (a ne kao sad Arenine, vidim samo let lopte i glasove poput takooo je, zaaabij ga, psovanja itd..), do raznih emisija (najava, pregled kola, gostovanja trenera i igraca iz lige itd.).
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
NisamInSajder je napisao/la: ↑05 mar 2021, 00:45Realno, za BH. nogomet je bilo najbolje da Sportklub uzme prenose.

Dalje ne mogu ni čitati

Ko je nezadovoljan, treba ga vratiti u period prije nekih 10 godina pa da svako kolo gleda jednu tekmu na BHT1 i svako peto po jednu na MojaTV

- NisamInSajder
- Kontakt:
Jel' te neko tjera da citas?tm01hzne je napisao/la: ↑05 mar 2021, 01:01NisamInSajder je napisao/la: ↑05 mar 2021, 00:45Realno, za BH. nogomet je bilo najbolje da Sportklub uzme prenose.![]()
![]()
![]()
Dalje ne mogu ni čitati
Ko je nezadovoljan, treba ga vratiti u period prije nekih 10 godina pa da svako kolo gleda jednu tekmu na BHT1 i svako peto po jednu na MojaTV![]()
Tacno izreka "samo da se ne puca" je kod gradjana Bosne prisutna u svakom segmentu zivota.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nista specijalno. Vedo zna da ima fula, ali se malo izbirikao kako radi puno prijenosa za Arenu plus za nas.
Priganica vala nista specijalno. Utakmice s njim su mi pravo dosadne za gledat. Ubija monotonost. Pravila isto tako ne zna bas najbolje kao ni ostali komentatori.
Onaj celavi sto prenosi Borac imam osjecaj da samo zna igrace Borca. Ne znam ni gdje njeg nadjose. Ali eto trazili su nekog iz BL da ne putuje neko iz SA da prenosi Borac. Nema osjecaj za igru, nit zna imena, nit pravila...
Ibrulj iz Mostara isto levat, domet mu je City TV. Nit je neka pamet, ne zna igrace, pravila....
Ukratko, Velid, Kristic, a i onaj Stojanovic iz Bijeljina su definitvno doktori za sve ove iznad nabrojane...
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 05 mar 2021, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Priganica k'o da dženazu prenosi, nevjerovatan boliqurac..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, Amidzaa, amypitar, N3R3D i 62 gosta.