Yebiga, nema to veze ni s cim osim s tim da mu povremeno stavimo muda u usta pa je kivan. Znaci, na licnoj osnovi, nevezano za klub, navija za Borac da bi mogao pokusati isprskati nekoga od nas trojice

E zamisli mentalnog sklopa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Yebiga, nema to veze ni s cim osim s tim da mu povremeno stavimo muda u usta pa je kivan. Znaci, na licnoj osnovi, nevezano za klub, navija za Borac da bi mogao pokusati isprskati nekoga od nas trojice
Toliko ste nam bitni, da jedva cekamo da Borac dobije kako bi mi mogli da vas zezamokillafrommanilla je napisao/la: ↑05 mar 2021, 16:09Yebiga, nema to veze ni s cim osim s tim da mu povremeno stavimo muda u usta pa je kivan. Znaci, na licnoj osnovi, nevezano za klub, navija za Borac da bi mogao pokusati isprskati nekoga od nas trojice![]()
E zamisli mentalnog sklopa![]()
Malo ga išamaraš preko interneta zbog nebuloza koje piše/ili pišu,killafrommanilla je napisao/la: ↑05 mar 2021, 16:09Yebiga, nema to veze ni s cim osim s tim da mu povremeno stavimo muda u usta pa je kivan. Znaci, na licnoj osnovi, nevezano za klub, navija za Borac da bi mogao pokusati isprskati nekoga od nas trojice![]()
Pa jbg bar je Celo branio grad nije se provodio u Beogradu dok je Sarajevo gorilo...
E Baadera sam ovdje naveo bas zbog uvreda licne prirode, sam je napisao da nikad nije nista protiv FK Sarajeva rekao, sto nije istina, ali helem to i nije bitno svakako jer bas kao i svi ovdje i on ima pravo na to. U svom postu si nesvjesno popljuvao i njega jer je "na licnoj osnovi" bas njegova metoda. A to da si nekome stavio muda u usta mozes samo zamisliti u svojoj supljoj glavi, s moje tacke gledista si ti jedan nebitni cirkusant koji do izrazaja dodje samo kad treba provocirati. Ima ovdje jos navijaca Veleza, ali samo vas trojica ste mi zapeli za oko, a ti se zapitaj zasto je to tako.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 mar 2021, 16:09Yebiga, nema to veze ni s cim osim s tim da mu povremeno stavimo muda u usta pa je kivan. Znaci, na licnoj osnovi, nevezano za klub, navija za Borac da bi mogao pokusati isprskati nekoga od nas trojice![]()
Pusti me zvat ću Vicu, Vicoo oo Vicooo
Koja je tvoja preporuka, kako sto lakse prebroditi sve ovo sto nas ceka za tacno sat vremena?
Zavrseno
Zeleni zeleni kraj pijace zeleniJohnKeynes97 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 17:10Bit ce zanimljiv duel danas. Projekat SNSD-a protiv projekta SDA-a.
Bit ce neizvjesno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.