FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bablaz1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bablaz1 » 06 mar 2021, 16:20

WOLF20 je napisao/la:
06 mar 2021, 16:19
Amar je kriv i ovo je njegov poraz 100%
Njegovi su svi porazi, realno.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 mar 2021, 16:21

MojaMalenkost je napisao/la:
06 mar 2021, 16:18
KANA je napisao/la:
06 mar 2021, 16:12
MojaMalenkost je napisao/la:
06 mar 2021, 16:10
Smrklo je nama svima zbog njega..
Ma nije tebi :nene: boli tebe **** sad mozes da se nasladjujes .
E moj kana.. Progledacemo valjda nekad..
Ma nije problem neka ode , zasluzio je ali nema potrebe na ovaj nacin da ismijavamo I da se nasladjujemo jedni drugima.
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 06 mar 2021, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 06 mar 2021, 16:21

LjoZee je napisao/la:
06 mar 2021, 16:17
PlavaOfanziva je napisao/la:
06 mar 2021, 16:12
Ma moras bit dobro slijep pored ociju da ne vidis da se lik pogubio totalno sa svojim sastavima i izmjenama
On ovo radi ili namjerno jer mu nesto nije ok ili se istrosio. Nije ni ok nazivat ga ublehom. On nije los trener i ovo nije jer on ne zna. Mislim da se potrosio i da ne moze on dalje ovom ekipom upravljati sve i da hoce 100%. Potreban je neki pozitivan sok jer slijedi potpuni krah rezultatski. Ovo je ono sto sam pisao nakon Krupe da je bilo potrebno i da se bojim da ce doci ovako u sred polusezone krah i tad nemas ni vremena nit bilo sta za ispravljanje.
Vec dugo vremena smo brod koji luta al ne znam kako da nazovem to sto ti je Veselinovic regularan starter dal je to bezobrazluk Amarov ili nedostatak finansija u klubu za bolje al opet imas juniore sa kojima ne mozes nista izgubiti a tesko da mogu biti toliko beskorisni na terenu kao Veseli. Onda ove bravure sa golmanima, ludilo sa izmjenama na derbiju i danas gdje Bekric koji je u 36 godini motor ekipe ulazi na zadnjih 20min isto tako Zec na derbiju 10min prije kraja ulazi a svi smo ga ocekivali ranije. Nisam pametan majke mi sta se desava sa Amarom ili je bezobrazluk ili je totalno izgubljen kompas al u oba slucaja mislim da mu je isteklo vrijeme a i navijacima strpljenje
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 06 mar 2021, 16:21

bojamora je napisao/la:
tatastrumf je napisao/la:
06 mar 2021, 16:11
bojamora je napisao/la:
06 mar 2021, 16:09

Kako te nije sramota čovjek se najviše bori za naš klub a ti se raduješ kad izgubimo da ga možeš oljuvat. Odlazi ti među pitare na Koševo.
Druze meni je 46 godina i pratim Zelju prije rata i poslije rata i budi siguran da nikad gori nismo bilo. A tvoj idol je upravo pitarima poklonio trecu titulu za redom. Da radujem se porazu jer se NADAM ce veliki sef napustiti klupu, al u sebi tugujem zbog katastrofalne igre kojoj je upravo kumovao veliki sef
Očito je da se raduješ, kompleksi su čudo. Daje Amar imo pola para koje je Misimović imao još bi dvije titule imali i to ti je prava istina. Klub je pred financijskim krahom jer prošla uprava raskrmčila sve pare i pobjegla i jedini je Amar ostao da se bori za Želju a vi se kompleksaši radujte tome.
Sreca postoje revizorski izvjestaji, finansijski presjeci, zvanicni klupski akti koji obaraju tu glupu teoriju.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 mar 2021, 16:22

LjoZee je napisao/la:
06 mar 2021, 16:19
Ne patetisite sa to 100. godina kluba Boga vam. Ispade problem je samo sto je 100. godina, da je 101. ne bi bio toliki problem.
To sto se desava na stoti rodjendan samo povecava gorcinu..
Pročepit će negdje.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 06 mar 2021, 16:23

Kad su se Nea i ostali nasladjivali ovdje nije smetalo.Najavljuju se picke materine svake polusezone..
Pustite ih imaju pravo da se nasladjuju.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 06 mar 2021, 16:23

Hoce li se manijaci oglasiti za ove bruke ili su i oni pod sapom Osima ?

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 06 mar 2021, 16:23

Vakat je. Iskreno. Od

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 06 mar 2021, 16:24

Evo nisam dugo tu, ali nisam do sada pljuvao, nit namjeravam. Nisam ni misketivac ni amarovac. Ovo danas je bilo uzasno (iako se petrovicu sjetim svih najmilijih), jadno, bijedno, amaterski prije svega. Ekipa koja jednu jedinu stvar ima (tehniku odredjenih igraca) je 90 minuta izbijala loptu. Ne znam, ja ovo ne razumijem, ali zalosno je sto u prve dvije utakmice nakon priprema nismo vidjeli ama bas nikaku igru naseg Zelje. Amare, uvijek sam govorio da si najbolji trener u nasoj kvaziligi, ali ovo vise nema smisla.. ako mozemo dovesti nekog boljeg ne treba se cekati ni dan... ali nazalost nemamo koga dovesti, to je jos jedna realnost...

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 06 mar 2021, 16:24

elevenblues je napisao/la:
06 mar 2021, 16:21
bojamora je napisao/la:

Druze meni je 46 godina i pratim Zelju prije rata i poslije rata i budi siguran da nikad gori nismo bilo. A tvoj idol je upravo pitarima poklonio trecu titulu za redom. Da radujem se porazu jer se NADAM ce veliki sef napustiti klupu, al u sebi tugujem zbog katastrofalne igre kojoj je upravo kumovao veliki sef
Očito je da se raduješ, kompleksi su čudo. Daje Amar imo pola para koje je Misimović imao još bi dvije titule imali i to ti je prava istina. Klub je pred financijskim krahom jer prošla uprava raskrmčila sve pare i pobjegla i jedini je Amar ostao da se bori za Želju a vi se kompleksaši radujte tome.
Sreca postoje revizorski izvjestaji, finansijski presjeci, zvanicni klupski akti koji obaraju tu glupu teoriju.
Nije to glupa teorija to je prava istina a vidi se koliki si ti navijač kad ne znaš to.

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 06 mar 2021, 16:25

Ja sam mislio da ne može gore od veselog, kad ima mustafa, da ne može gore od juričića, kad ima lendrić, da ne može gore od meše, kad ima bekrić... Strah me uhvati što mislim da nemože gore od osima...

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 06 mar 2021, 16:26

Jadovi jadni ! Je*em vam sve nesposobno
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 06 mar 2021, 16:26

Pripreme odradjene samo da bi se odradile. Nista nismo uigrali na pripremama i ocekujete neku igru, nesto. :facepalm:

Ekipa je jako lose selektovana i lose vodjena. Cak i prije pocetka sezone sam to pisao.
Takvu ekipu koja je limitirana, trener je jos vise limitirao. Fejzic, Kosoric, Sinisa Stevanovic, Sehic, Veselinovic, Stilic(koji igra rekreativno fudbal ove sezone) itd, jednostavno skupina amatera od tzv. igraca do clanova "strucnog staba" koji imaju plate kao da su profesionalci.. :facepalm: :puke:

Pa glavu dajem da bi Gasal i Kulasin da im das sansu i priliku da odrade 21 utakmicu imali statistiku od minimalno ali minimalno 5+ golova i asistencija. Mladi, brzi i prodorni igraci ali jok gdje ces njih forsirati daj nam Amare opet mrtvog Veselinovica koji u citavoj karijeri nije zabio 20 golova. Na golu amater Fejzic, umjesto da forsiramo Milicevica. Na desnom beku Sinisa, na lijevom Sehic. Stoperi Kosoric i Miletic. Tuzno i zalosno..

Nema napredovanja dok ne dodje stranac, lupi sakom od sto i ne otjera apsolutno sve amatere iz svake pore kluba. Tek tad ce klub krenuti naprijed..

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 06 mar 2021, 16:27

Ali evo sredina terena Stilic Alispahic ne mogu da povezu 2 pasa da pokrenu nista jednostavno nemamo tu kontrolu sredine a sa takvim igracima je trebas imati, jesu oni toliko losi igraci ili je problem neke druge prirode?
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 06 mar 2021, 16:27

Ovako..Ajde da ja kao stara kost, koja nema ovdje poznanika i kojoj je svejedno kako ce ko prokomentarisati ovo sto cu napisati jer imam previse navijackog stzaa i znao sam i za gore situacije u klubu,da ja kazem ono sto bode oci i sto svako ko voli fudbal - vidi. NE MOZE SE NAPARAVITI IGRA OKO NAJSPORIJIH IGRACA U TIMU. A Stilic i Alispahic to jesu. Oni (pogotova na terenima u BiH koji ne lice ni na sta) niti mogu da pokriju postor niti mogu da trce niti mogu da pretrce. A oni su dvije trecine vezog reda danas (plus Čeliković). Ta nemoc u oganizaciji igre, ili bolje receno SPORA LOPTA, ubija i obsmisljava svaki pokusaj da se izvrsi bilo kakav pritisak na potivnika ili odigraju brzi i tacniji pasovi, a u odbrani imas po 2 igaca manje.

Bolje da igraju trkaci i Bojo i Mujezinovic i ko god, ali da TRCE, od sacekuse i igranja na kontre i polukontre i tako vec dugo (i prije povatka Amara). Zadnji smisleni fudbal igrao se u Zelji u doba Ode sezonu prije Ferencvarosa i Standarda. Ovdje ljudi, pa i na forumu, non stop kritikuju halfove i bekove umjesto glavni problem, a to su oganizacija igre i spicevi /takodje spori jer su nam u spicu igraci koji igaju samo u sesnaestecu, pa i za jih neko mora da radi/.

Ne pamtim nekog Zeljinig spica koji moze da udje u prostor iz potivicke odbrane ili da pretrci potivnickog halfa ili beka. SPORI SMO. Treba nam svjeza krv. Trebaju nam oni koji mogu i hoce da trce . To je Zelji problem . Stilic moze, da aigra ali od 70 do 90 minute . Kao i par ostalih Zeljiih nekadaznjih zasluznih igraca. ****, takav je zivot! Necu pomijeniti misljenje cak i da ga bas oni daju u srijedu. Treba nam brz tim i do tada nikakvu titulu vidjeti necemo.

Da ne bude zabune, ovo nije pljuvacina Amara Osima. On je imao ideju da parira parama Sarajeva i Zrinjskog (kao Patizan u Srbiji ) veteranima na kraju karijere i njihovim iskustvom. Ali, to na duze staze ne ide. Vijeme je za promjenu nacina igre i po cijenu da budemo 4 ili 5 a kaju sezone. A svakako nam prijeti ta opasnost. Mislim da je vrijem da Amar, kao racionalan tip, promijeni pogled na sistem i nacin Zeljine igre. Nisam protiv njega, napotiv, bez obzira sto ovo sada smatram fudbalom iz sedamdesetih godina proslog vijeka. Jer je spor do zla boga. On je tip koji moze da pokrene novi sistem ako to hoce...Usput, Amar je Zeljina karika koja povezuje generacije kluba.

Napisao sam ovo jer je vec smijesno da analizoramo igu tima kritikujuci bekove, halfove i golmane, mada su oni u ovakvom Zelji cak stabilniji dio tima...Bolje da gledam trcanje Boje i Hajdarevica nego jalovo "umiranje u ljepoti". Takav je fudbal danas. Ocekujem da Osim napravi zaokret, pogotovo od naredne sezone..

Sacekusa nece donijeti rezultat. U ovoj ligi Zeljo mora biti napadacki tim. Ok, nema para, shvatam,ali dajte bar da vidimo namjeru da se pravi takva igra. Ko ne moze da trci - ne moze ni da igra. U Zelji je bas to poblem.

Bajramovic1999
Kontakt:

Post Postao/la Bajramovic1999 » 06 mar 2021, 16:28

I bolje je što nema navijača na utakmicama, sa ovakvom atmosferom, protiv Olimpica ne bi došlo ni 1000 ljudi.

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 06 mar 2021, 16:28

bojamora je napisao/la:
bojamora je napisao/la:
06 mar 2021, 16:09

Kako te nije sramota čovjek se najviše bori za naš klub a ti se raduješ kad izgubimo da ga možeš oljuvat. Odlazi ti među pitare na Koševo.
Amar je doveo "doveo bolju i uspjesniju upravu" s njima je pio sampanjac sto mu nisu obezbjedili pare, vec ga Selimovic pusti niz vodu ko zadnjeg levata, a jedina osoba do koje je stalo u klubu je Badzak.
Imao je evo 2 godine da nadje sposobnu upravu sa parama sto to nije uradio, hoce on za sve da se pita e pa nece onda niko normalan s tobom, ko te j.ebe Amare sam si se posro sad sam i pocisti. Od najdraze osobe do najomrazenije za samo 2 godine, nije do nas navijaca vec je do NJEGA LICNO

GBBP
Kontakt:

Post Postao/la GBBP » 06 mar 2021, 16:29

I ovo je taj Željo koji slavi 100 godina..
**** li vam majku svima,ne vratili se iz tuzle,AMIN!
1921

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 06 mar 2021, 16:30

Da mi je neko rekao da će nam faliti Hajdarević, ne bih vjerovao... Štila, Meša loše se snalaze na terenu kad su zajedno, pogotvo Štila
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 06 mar 2021, 16:31

Sela sa 4,5 kuća i džamijom nas dobijaju :salut: - football

O pripremama i pojačanjima je sve rečeno
mosa lošmi stićko tit-ula!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, invincible1921, kulinban1189 i 40 gostiju.