FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo Salcina
Pokusat izjednacit i to je to..
Mi i na pocetku ove sezone smo bili vako losi samo smo imali srecu igrali smo protiv slabi protivnika prem da smoprotiv MDK izgubili 2 boda kao i protiv veleza i uzasne igre protiv citya koju smo dobili na kovin racun..
Nije mi jasno zasto se forma tempirala ponovo za 5-6 kolo kad u prvih 5-6 kolase rjesava ili gubi titula kup..
Takodje pocinje se osjecat izostanak Ahmeta odnosno ne uigranos jasmina jos
Tatar rahmanovic fanimo da i ne govorim jer tesko je to nadomjestit jer to su nam najbolji igraci.
Zrinjski detektovo problem istjero zizovica doveo dobre igrace istjero otpad i to je to..
Mogli bi bit na +5 nakon 22 kola
Mi i na pocetku ove sezone smo bili vako losi samo smo imali srecu igrali smo protiv slabi protivnika prem da smoprotiv MDK izgubili 2 boda kao i protiv veleza i uzasne igre protiv citya koju smo dobili na kovin racun..
Nije mi jasno zasto se forma tempirala ponovo za 5-6 kolo kad u prvih 5-6 kolase rjesava ili gubi titula kup..
Takodje pocinje se osjecat izostanak Ahmeta odnosno ne uigranos jasmina jos
Tatar rahmanovic fanimo da i ne govorim jer tesko je to nadomjestit jer to su nam najbolji igraci.
Zrinjski detektovo problem istjero zizovica doveo dobre igrace istjero otpad i to je to..
Mogli bi bit na +5 nakon 22 kola
Najveci problem sto ja vidim jest suplja desna i lijeva strana, a glavni razlog je neigranje Fanima po desnoj i Tatara po lijevoj, jer su oni puno vise pomagali odbarni nego sto je to slucaj vcrs.miky_hz je napisao/la: ↑06 mar 2021, 19:59Generalno problem je ono sto smo vidjeli kada su prikazali nekad sredinom utakmice najbolji strijelci Sarajeva na polusezoni: Tatar,Fanimo,Rahmanovic. i pogledas ekipu i shvatis da nema nijednog,a da danas igraju igraci koji su bili na klupi istima(Jukic,Velkoski) i jedan kojem si poziciju promjenio(Susic).Glavni i osnovni problem.
Da je lose, jeste. Al zar nismo naucili da ne treba sve kratkorocno gledati.
Cilj je titula, a aBd blizu smo iste ma sta ovde neki pisali
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Trebao si ti otici do svlacionice zrinjskog da im ukrades planove igreVenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:01Jedva, od bolesti, pribrah malo kuveta.
Pothitno prebaciti na 442. Naprijed Handžića i Velkoskog (ovog drugog do 55. min), ako se ne poboljša drastično, uvest Dervišagića. Izaći visoko sa stoperima, a Jukić, Mešanović, Andrej i Sušić, pritisak na njihovu sredinu, dvojac u špicu pritisnuti šzoperr. Oremuš i Pidro bliže krilima, Adukor malo naprijed. Izmjena, ne dale od 60. - Salčin -Pidro, Pejovoć aut na poluvremenu, Milanović -Jukić, ili Holeta na krilo (Oremuš-Hole), a Mešanovića sa Handžićem ili Dervišagićem naprijed.
Pročitana igra. Preduprijede svaki potez. Repetirat ekipu obavezno!!!!;
Haj sretno!!!!
PSPHM
-
- Kontakt:
Mene samo nervira sto se proziva Krste. Nije on kriv sto trenutno nemamo boljeg od njega. Barem tako trener misli.Zip je napisao/la: ↑06 mar 2021, 19:56Poslije pobjede bude pet stranica ispisano, a cim gubimo za 5 minuta 15 stranica se ispise
150 novoh nikova i onih koji su se usutili, dosao vakat iskociti iz pastete![]()
Sta ti je pitar...
Vako se yebavalo i poslije Mladosti ljetos pa smo neporazeni.
Samo jako FK Sarajevo, do preokreta aBd...
Nisu ni ostali nista bolji od Krste.
Ne smije izbaciti najgoreg igraca na terenu
- forza_juve
- Kontakt:
Evo Salčin ulazi umjesto Pidre, daj Velkoskog vani, Handze u spic Mešanović na krilo i juris
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Morto, preklinjem te ko brata, ko god ubuduce ovdje napise da Velkoski treba igrati jer je bitan za ekipu i svlačionicu, odmah ga banuj.
Nema destra, nema sinistra 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ti si zaljubljen u mene. Razumijem, nisi ni prvi ni zadnji. Nije vrijeme za to sada. Neki drugi put. Nrk je sretno i tebi i nama, a igračima najviše.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:03Trebao si ti otici do svlacionice zrinjskog da im ukrades planove igreVenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:01Jedva, od bolesti, pribrah malo kuveta.
Pothitno prebaciti na 442. Naprijed Handžića i Velkoskog (ovog drugog do 55. min), ako se ne poboljša drastično, uvest Dervišagića. Izaći visoko sa stoperima, a Jukić, Mešanović, Andrej i Sušić, pritisak na njihovu sredinu, dvojac u špicu pritisnuti šzoperr. Oremuš i Pidro bliže krilima, Adukor malo naprijed. Izmjena, ne dale od 60. - Salčin -Pidro, Pejovoć aut na poluvremenu, Milanović -Jukić, ili Holeta na krilo (Oremuš-Hole), a Mešanovića sa Handžićem ili Dervišagićem naprijed.
Haj sretno!!!!![]()
- feniksptica
- Kontakt:
**** te dan i Pejovic ovaj mrtvi, odigrao 4 utakmice kako treba tek kad je dosao i sebi zagarantovao prvih 11 do penzije.
Daj nam Zizoua.
Daj nam Zizoua.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Uvedi Hodžića da napravimo preokret
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nisam. Ja samo imam Sarajevo na umu. Ovo je win win situacija bila.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:06Ti si zaljubljen u mene. Razumijem, nisi ni prvi ni zadnji. Nije vrijeme za to sada. Neki drugi put. Nrk je sretno i tebi i nama, a igračima najviše.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:03Trebao si ti otici do svlacionice zrinjskog da im ukrades planove igreVenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:01Jedva, od bolesti, pribrah malo kuveta.
Haj sretno!!!!![]()
PSPHM
Nedostaješ...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Realno mi smo bez Rahmana i Tatara,a evo veceras i bez Fanima osjetno slabija ekipa. Valjda cemo malo podici formu i nadam se da necemo dovesti titulu u pitanje.
HAHAHHAHAAHHAHA a nemoj to radit, govori im Kova desno dere se, oni idu lijevu ne moze ih bog zaustavit.
Koja telad.

Koja telad.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- forza_juve
- Kontakt:
Ma ja ti Sarajevo uvijek izbaci loptu kada protivnik leži na podu a ovi cigani do gola došli i imali dobru priliku. Biblija dipli nije kao vidio, nisi ali u qrcu
❤️1946❤️
Krste los ne sporim, al i Pidro ništa bolji. Bekic prolazi pored Oremusa kako hoće.Adukor izgubljen. Opet po starom Dupe, Tino, Djokanovic dobri, Mesanovic se bori, trudi.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, Mahalac7, napoleon72, plisek, Sazg, Serha i 69 gostiju.