Tuga jad i cemer.
Odu ti 2 igraca koja su kombinovano ucestovali u 30 golova skoro a ti dovedes nekakvog crnogorca kojeg nisi registrovo kao zamjenu i mesanovica koji je napadac.
Znaci zamjene za rahmana i tatara ni na vidiku. Katastrofa odradjen prelazni rok i ko god je za to zasluzan je najveci krivac. Ova dvojica su pola tima to je i coravom jasno, mi nismo bez njih ekipa za titulu nego samo jedan od konkurenata, nista bolji od listice zrinjskog i gurbeta.
I tako ce i bit do kraja sezone. Slijedi petljanje teske pobjede i patnja, imamo tu prednost od 8 bodova pa mozda i sacuvamo zalihe ali je jasno da mi vise nismo najdominantnija ekipa i da nece bit dobre igre i laganih golova, sa ovakvim sastavom bez dva najbolja igraca jednostavno nismo.
Pidro pojma s loptom nema. Oremus isto nista bolji, defanzivni bek a ni to danas nije radio, ispao barem 5 puta i najveci krivac za prvi gol. Susic nema ga na terenu ne znam jel mu pozicija ne lezi il je prespor uglavnom nista, 0 bodova. Pejovic odigro 3 dobre utakmice na pocetku kad je doso od tada sve goli prosjek i ispod prosjeka. Danas jedan od najgorih igraca na terenu, krije se bjezi od duela, grijesi u pasovima. Djokanovic izmislio loptu za njega.
Krstea trebalo prije 2 godine nabit nogom u makedoniju a on i dalje na sisi kluba jos mu ni poziciju ne mogu nac. Ako vec mora igrat daj ga na poluspica krilo ne moze. Jukic muha bez glave, milanovic u olimpiku nije mogo nametnut se. Puno smo nakupili smeca opet, katastrofa odradjen prelazni rok i to je to, nek je bog na pomoci. Vinko ziheras klasicni, pickasti mentalitet je nas i u evropi ****, a mogao bi i u ligi.