FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pejovic Krste da ohlade jedno 3 utakmice. Ovaj drugi i vise. On TREBA ZASLUZIT POZIV NA EP. Nismo humanitarna pa ga guramo **** mater, imamo i mi nesto za sta se borimo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Baš tako, da su recimo Cmiljanić i Zinedin igrali kao sto su ove dvije odigrali Tino i Mesanovic bili bi razapeti.sekac je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:45Tino je u ove dvije utakmice **** od igrača a i Mešanović ništa nije pokazao a vi ga kao sa nekim kreditima pucate pa šta je uradio u ove dvije utakmice i on se utopio u sivilo totalno.vedinjo98 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:26Pricajte vi sta hocete, ali bar budite realni. Uvijek govorim da je teren mjerilo. Vi koji branite vise nemate osnova za to.
Svi osim Djokanovica i Dupovca su podbacili kao i protiv Zelje, KATASTROFA.
Kovacevic kofol neki dobar golman, a nesiguran. Razlog najmanje primljenih golova je bila odbrana ispred golmana, a ne on. Haj majstore primi u Slobodi najmanje golova. Tipicni linijski golman, boji se izaci s gola, ili krene pa stane. Apsolutni krivac za prvi gol. Svaki moguci centarsut lopta prodefiluje kroz peterac.
Adukor se vidi nije prosao pripreme. Oremus i Pidro katastrofa. Salcin pokazao da od njega nikad nece biti igraca, fizicki slab za defanzive, nema suta i centarsuta. Jedino ima jedan te isti dribling koji stalno ponavlja.
Hodzic je stoput komentarisan i jos jednom je pokazao kakav je levat. Pejovic katastrofa usporen, nesiguran, neodlucan, neinteligentan.
Tino previse netacnih pasova i previse pegla loptu. Jukic i MRTVI VELKOSKI katastrofa. Krste ko da je Vinku sin rodjeni koliko ga forsira.
Mesanovic ima kvaliteta sigurno i treba mu vremena da dodje do izrazaja, a u ovakvoh igri ce to bit jako tesko. Handzic nije ni imao prilika da nesto uradi.
I na kraju Vinko. Rezultate mu niko ne osporava, ali je opet pasivan s izmjenama. I one koje je izvrsio bile su nelogicne. Salcin umjesto Pidre? Valjda umjesto Velkoskog. Salcin na beku nema sta trazit. Kad se Jukic povrijedio valjda je logicno bilo da udje Milanovic ili Zinedin pa da predjemo u romb? Takodjer slabo trcimo.
U dosta utakmica su nas vile pronosale i jednostavno nekad ti je sreca morala okrenuti ledja. Kada je vec prijelazni rok odradjen ovako, pokusajte sada dovesti nekog slobodnog igraca, jer s ovom igrom mi nijednu ozbiljnu ekipu necemo moci dobiti i s ovim slabijim cemo se muciti.
Nemoj samo malvazijubodi123 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:44Ali ljudi moji zar je moguće da si onoliko glup kao Dušan Hodžić, za izučavanja je lik.
Barem 10 puta sam na desnoj strani, niti jednom nije centrirao i pogodio nekoga, sve baloni. Nekoliko puta prodao loptu lošim prijemom, i na kraju kao šlag na tortu zaradio 2 žuta za 25 minuta igre. Tačno da ga nema trebalo bi ga izmislit.
Ostavio sam jedno kvalitetno vino koje ću popit na dan kad njemu istekne ugovor s našim klubom, lijepi naš ofarbanko.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakve ti gluposti lupašSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:33Tako je. Mislim da je čak imao i 1,5 dok je bio kod nas. Radovac je također imao 1,1M. Krste je imao 1M, a Cimirot nikad nije išao preko 1M dok je bio kod nas.

Cimirot kod nas kad je bio išao i na dva miliona...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Živim za dan kad cemo mi na +9 direktnog konkurenta napasti, da jos vise povecamo razliku, a ne da izadjemo samo da ne izgubimo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Đokanović je zaslužio poziv u repku, dečko nije sa ove planete.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pjanić mentalitet.miky_hz je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:50Ja mu zamjeram sto ne uzima vise rizika,veceras sam se iznervirao 2 odlicna faula imamo iz vrhunskih situacija ,i mislim sad ce on to uzeti kao neko ko je najskuplji igrac ,neko ko treba kao da preuzme odgovornost da kaze moja je ba svaka ja sam najbolji(barem bi trebao biti),njemu Krste i Salcin uzimaju loptu da pucaju slobodnjake i mi nikakve koristi od istih nismo imali.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:35Ja sam dosta više očekivao od TSS, neću reći da je loš, ali jako je spor i driblinzi ne prolaze, treba brzine i za ovu ligu, ma kakva god bila.
Sa pozicije 10 aposlutno sam siguran da bi imali vise koristi od Zinedina,ako nista opalit ce neku nako van 16,probati,biti malo blize golu.

Mah nema smisla TSS-a kritikovati sve dok se neispravno koristi. On i desetka nema veze s vezom, to je Vinkova budalaština i izmišljanje tople vode koje što prije mora nestati. Pejović se mora nogirati na klupu ionako ne igra ništa, užas, ovog pomjeriti u centar gdje ćemo imati višestruke koristi. Ispred nije bitno ko bude, dal Zinedin, Varešanović, pa i Krste... svi će bit bolji i efikasniji nego sada.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- feniksptica
- Kontakt:
E moj Vinko, mogli smo mirnije uc dosta u nastavak. Al hajde gore ne moze, moze samo bolje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kad god se kalkuliše i ide na neki rezultat kući, vazda naopako krene. Igraš ba isto i kad si na +15 i kad si na -6.... Nema kalkulisanja, igraj ba napadaj, gazi, tako se diže motivacija ekipi, a ne ziheršaki i ganjat neki rezultat.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja nikakvog smisla ni ideje u nasoj igri nisam vidio. Ova formacija sa 3 u sredini bez desetke, je totalni promasaj. Skroz smo bezopasni.
Vinko nije položio prva dva kola. Katastrofa.
Pejovic kakav god da je, bez njega bi bili još besmisleniji. Ne krivim ga, on je dobar igrač za nase uslove sigurno. Niko drugi ne smije prici stoperima po loptu, niti zna. Krste ko Krste, vazda je 'vakav mrljav bio, al u suštini ima on solidnu tehniku, uspio je ostaviti trag u klubu.
Sigurno da je igrački kadar današnji kvalitetniji od Zrinjskog.
Vinko igra pickasto, oslanja se na to da će se utakmice i dalje rješavati na individualni kvalitet. Peljaj loptu dok neko ne bljesne, i individualno riješi utakmicu, kao što su to radili Tatar, Fanimo, Rahman.
I bukvalno sve smo do sad u sezoni dobili na individualni kvalitet pojedinca. Reče jednom Vinko, " uvijek neko iskoči". A sta kad niko ne iskoči? A sta kad nemaš ni jednog od prva 4 strijelca iz prve polusezone na terenu? Kako mislis dobiti?
Nadam se da će se malo trgnuti iz ove letargije, ovako neće ići!!!
Vinko nije položio prva dva kola. Katastrofa.
Pejovic kakav god da je, bez njega bi bili još besmisleniji. Ne krivim ga, on je dobar igrač za nase uslove sigurno. Niko drugi ne smije prici stoperima po loptu, niti zna. Krste ko Krste, vazda je 'vakav mrljav bio, al u suštini ima on solidnu tehniku, uspio je ostaviti trag u klubu.
Sigurno da je igrački kadar današnji kvalitetniji od Zrinjskog.
Vinko igra pickasto, oslanja se na to da će se utakmice i dalje rješavati na individualni kvalitet. Peljaj loptu dok neko ne bljesne, i individualno riješi utakmicu, kao što su to radili Tatar, Fanimo, Rahman.
I bukvalno sve smo do sad u sezoni dobili na individualni kvalitet pojedinca. Reče jednom Vinko, " uvijek neko iskoči". A sta kad niko ne iskoči? A sta kad nemaš ni jednog od prva 4 strijelca iz prve polusezone na terenu? Kako mislis dobiti?
Nadam se da će se malo trgnuti iz ove letargije, ovako neće ići!!!
-
- Kontakt:
Gdje cemo u trecem krugu igrati sa Zrinjskim, kuci ili u Mostaru ? Zanima me zbog međusobnog, zasad smo bolji zbog više golova u gostima.
- feniksptica
- Kontakt:
Zar je bitno igras li u gostima il kuciHistoricar je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:58Gdje cemo u trecem krugu igrati sa Zrinjskim, kuci ili u Mostaru ? Zanima me zbog međusobnog, zasad smo bolji zbog više golova u gostima.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Osttribine
- Kontakt:
Nema sta zasluzen poraz, jos ti sudija pokloni igraca vise na 20 tak minuta, a mi nista, pritisak izvrsili svega 5 minuta. Krste i Jukic na krilima dva igraca manje, pa onda nelogicne izmjene, Salcin na beku umjesto Pidre itd, ali i dalje je ovo velika prednost, moramo se sto prije dozvati i prebroditi nekako Pecaru, a onda idu i malo lakse utakmice, znali smo da u ove tri nece biti lako na pocetku pa jos pogotovo bez Rahmana i Tatara. Pa danas kad ubacise onu statistiku da su Tatar, Rahman i Fanimo dali 22 gola u ovoj sezoni, a danas si igrao bez i jednog od njih sve ti je jasno.
U titulu ne sumnjam, gubit ce i ostali bodove, a mi imamo taj "luksuz" ove bodovne prednosti, samo se sto prije moramo prilagoditi trenutnom igrackom kadru, a ne zaliti za Rahmanom i Tatarom, Vinko do tebe je kako ces to posloziti.
U titulu ne sumnjam, gubit ce i ostali bodove, a mi imamo taj "luksuz" ove bodovne prednosti, samo se sto prije moramo prilagoditi trenutnom igrackom kadru, a ne zaliti za Rahmanom i Tatarom, Vinko do tebe je kako ces to posloziti.
e baš takobordobijeli je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:52Baš tako, da su recimo Cmiljanić i Zinedin igrali kao sto su ove dvije odigrali Tino i Mesanovic bili bi razapeti.sekac je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:45Tino je u ove dvije utakmice **** od igrača a i Mešanović ništa nije pokazao a vi ga kao sa nekim kreditima pucate pa šta je uradio u ove dvije utakmice i on se utopio u sivilo totalno.vedinjo98 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:26Pricajte vi sta hocete, ali bar budite realni. Uvijek govorim da je teren mjerilo. Vi koji branite vise nemate osnova za to.
Svi osim Djokanovica i Dupovca su podbacili kao i protiv Zelje, KATASTROFA.
Kovacevic kofol neki dobar golman, a nesiguran. Razlog najmanje primljenih golova je bila odbrana ispred golmana, a ne on. Haj majstore primi u Slobodi najmanje golova. Tipicni linijski golman, boji se izaci s gola, ili krene pa stane. Apsolutni krivac za prvi gol. Svaki moguci centarsut lopta prodefiluje kroz peterac.
Adukor se vidi nije prosao pripreme. Oremus i Pidro katastrofa. Salcin pokazao da od njega nikad nece biti igraca, fizicki slab za defanzive, nema suta i centarsuta. Jedino ima jedan te isti dribling koji stalno ponavlja.
Hodzic je stoput komentarisan i jos jednom je pokazao kakav je levat. Pejovic katastrofa usporen, nesiguran, neodlucan, neinteligentan.
Tino previse netacnih pasova i previse pegla loptu. Jukic i MRTVI VELKOSKI katastrofa. Krste ko da je Vinku sin rodjeni koliko ga forsira.
Mesanovic ima kvaliteta sigurno i treba mu vremena da dodje do izrazaja, a u ovakvoh igri ce to bit jako tesko. Handzic nije ni imao prilika da nesto uradi.
I na kraju Vinko. Rezultate mu niko ne osporava, ali je opet pasivan s izmjenama. I one koje je izvrsio bile su nelogicne. Salcin umjesto Pidre? Valjda umjesto Velkoskog. Salcin na beku nema sta trazit. Kad se Jukic povrijedio valjda je logicno bilo da udje Milanovic ili Zinedin pa da predjemo u romb? Takodjer slabo trcimo.
U dosta utakmica su nas vile pronosale i jednostavno nekad ti je sreca morala okrenuti ledja. Kada je vec prijelazni rok odradjen ovako, pokusajte sada dovesti nekog slobodnog igraca, jer s ovom igrom mi nijednu ozbiljnu ekipu necemo moci dobiti i s ovim slabijim cemo se muciti.

Sarajevo ljubavi moja!
Ne znam samo kako se Vinko ne sjeti pocetka svog mandata kad mu Krste nije bio ni blizu prvih 11. Tad smo proigrali i igra je bila brza. Sta mu se desava ne znam fakat. Zasto je Oremusa vadio iz igre? Zaboravio je da su Djokanovic i Oremus pojeli sredinu terena protiv Dinama. Zar je problem bio Pejovica izbaciti a Oremusa staviti na njegovo mjesto gdje moze puno toga u ovim situacijama. I Mesanovic se hvali a toliko je daleko od veznih igraca, nikako mi nije jasno. 180 minuta napadac nije izgradio jedne poluprilike bar. Dokle je doslo da kazem da je Handzic u ovim utakmicama korisniji od njega. Sve stoji prvi smo, bjezimo 8 bodova. Ali da li vidite da nema lidera a ni koncepta uopste. To je poenta nas koji kritikujemo. Pusti jedan poraz nidje veze. Poenta je da nema sistema.Pidru klupirati do daljnjeg. Djokanovic mu je pokazao kako se bori za ovaj klub. Decko je mlak katastrofa. Pa Milanovic je vise za 5 min na krilu uradio od njega od Velkoskog. Zabrinut sam za ostatak sezone valjda Cmiljanic bude pun pogodak. Prelazni rok 0 bodova. Mislim s ovom igrom da bi i @Denchi pristao na dolazak Irfana Hadzica 

Zadnja izmjena: Gomis99, dana/u 06 mar 2021, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Zavisi koji zavrse.Sa drugim ovdje igramo,trecim dole.Historicar je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:58Gdje cemo u trecem krugu igrati sa Zrinjskim, kuci ili u Mostaru ? Zanima me zbog međusobnog, zasad smo bolji zbog više golova u gostima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da se treba zabrinuti - TREBA.
RAHMANOVIĆ I TATAR, igrači koji su pravili prevagu, kad god su obojica igrali, mljeli smo skoro sve.
Bez njih dvojice, najlošijoj ekipi u ligi po formi tada nismo mogli ništa, Radniku, i to na Koševu, tek na kraju nakon ludog preokreta koji se dešava jednom u 100 utakmica dolazimo do pobjede.
Kad god je Rahmanović izlazio iz igre a nismo imali rezultat, tad nismo ni pobjedili već smo još više padali u igri.
Kad god je neko falio od Rahmanovića/Tatara imali smo utakmica gdje smo gubili i mogli smo primiti drugi gol, i protiv Borca (2:2) kad smo gubili mogli su nas i dokrajčit ali smo se, srećom, vraćali i uzimali bod.
Nismo ih mogli zadržat, moramo bez njih, moramo i možemo ali smo trebali dovest adekvatne zamjene. Nismo doveli i sad smo u problemu.
180 minuta bez izgledne prilike, 1/6 bodova, preslikano kao protiv Radnika, logično, ni tad nije bilo "prevaga" igrača.
Ono što znamo, mučit ćemo se do kraja, neće biti lako, mjenjat i tražit nova rješenja već večeras moramo. Zrinjski u samo dva kola istopi 5 bodova a do kraja je još 12 kola. Mi u sljedećem kolu imamo pretežak zadatak gdje nećemo pobjedit, 100% sam siguran da nećemo pobjedit. Ako se stvari drastično ne promene, i protiv Olimpika i ostalih slabijih ekipa ćemo imati problema, i kad dođu prilike (kojih će bit dosta dosta manje nego u prvoj polusezoni), izostat će realizacija.
Nije smak svijeta ali se trebamo uhvatit u koštac sa problemom i čupat već od večeras.
RAHMANOVIĆ I TATAR, igrači koji su pravili prevagu, kad god su obojica igrali, mljeli smo skoro sve.
Bez njih dvojice, najlošijoj ekipi u ligi po formi tada nismo mogli ništa, Radniku, i to na Koševu, tek na kraju nakon ludog preokreta koji se dešava jednom u 100 utakmica dolazimo do pobjede.
Kad god je Rahmanović izlazio iz igre a nismo imali rezultat, tad nismo ni pobjedili već smo još više padali u igri.
Kad god je neko falio od Rahmanovića/Tatara imali smo utakmica gdje smo gubili i mogli smo primiti drugi gol, i protiv Borca (2:2) kad smo gubili mogli su nas i dokrajčit ali smo se, srećom, vraćali i uzimali bod.
Nismo ih mogli zadržat, moramo bez njih, moramo i možemo ali smo trebali dovest adekvatne zamjene. Nismo doveli i sad smo u problemu.
180 minuta bez izgledne prilike, 1/6 bodova, preslikano kao protiv Radnika, logično, ni tad nije bilo "prevaga" igrača.
Ono što znamo, mučit ćemo se do kraja, neće biti lako, mjenjat i tražit nova rješenja već večeras moramo. Zrinjski u samo dva kola istopi 5 bodova a do kraja je još 12 kola. Mi u sljedećem kolu imamo pretežak zadatak gdje nećemo pobjedit, 100% sam siguran da nećemo pobjedit. Ako se stvari drastično ne promene, i protiv Olimpika i ostalih slabijih ekipa ćemo imati problema, i kad dođu prilike (kojih će bit dosta dosta manje nego u prvoj polusezoni), izostat će realizacija.
Nije smak svijeta ali se trebamo uhvatit u koštac sa problemom i čupat već od večeras.
FK Sarajevo
Sa adzijom i husarom u grupnu fazu LS!

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sad sam provjerio, Cimirot je u julu 2015 kod nas bio 1,5M. U augustu je otišao u Paok gdje je u septembru dobio 2M cijenu. Djelomično sam pogriješio.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:52Kakve ti gluposti lupašSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:33Tako je. Mislim da je čak imao i 1,5 dok je bio kod nas. Radovac je također imao 1,1M. Krste je imao 1M, a Cimirot nikad nije išao preko 1M dok je bio kod nas.![]()
![]()
![]()
Cimirot kod nas kad je bio išao i na dva miliona...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma **** vise pricu za Rahmana i Tatara. Bili, otisli haj cao. Mi smo MORALI na pripremama nadomjestiti njihov nedostatak ako ne igracki onda formacijski... Vinku svaka cast za sve ali ovo je njegov poraz.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Dave, Google Adsense [Bot], Hajdeee, hajroooooo, Imamkarbarum, johntravolta123, MSOZ101, N3R3D, roccosiffredi, Seipronto, SilaMoc1946, Tatamata1946, TefalTava, USB i 164 gosta.