FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi nemojte bit naivni
Zelji zrinjski sb velez tc imaju bolju ekipu od nase, i osvoice vise bodiva u ovih 14 utakmica, samo nemislim toliko vise da bi mogli nam uzet titulu..
Zidan diveden POSLE posudbe od 6 mjeseci i placena osteta za tipa koji za godinu dana idigra 56 minuta
Susic dovede prica se da ima 280 k km platu godisnje odigrao svega 5 utakmica svih 90 minuta i 5-6 sa klupe, 2 gola jedna asistencija
Diveden jukic ucinak kao u susica
Doveden fanimo koji nije bio prosao pripreme citave moze se reci ok pojacanje vec dosada imao dosta povreda jedva je izborio startno mjesto
Doveli VARESANOVICA jos nije ni pola minute dobio
Cmiljenic diveden 40 dana papiri nisu sredjeni
Prodali rahmanovica i tatara
Ahmetovic je donekle zamjenjen prem da Jasmin u ove dvije utakmice nije pokazao cak ni da ima potencijal da bude ko Ahmetovic plata 240 k km
Imat dala zidan salcina a igrati SUSIC CJELU UTAKMICU
Pejovic igra besic ti na klupi a susica koristis na 10 tki umjesto da ubacis dala ili zidana da probas i da vidis sta oni mogu
Kovacevic je jedini koji je zadrzao formu
Pripreme katastrofalno odradjene, jer i ako je planski uradjeno da smo pobjedili ove dvije i remi sa SB, onda cak i da dizivimo i poraz od zelje sb i zrinjskig u 3 krugu nebi nista znacilo..
Doveli su se u situaciju da ce izgubit 3 utakmice u 7 i u te3 tekme ispast iz kupa..DALI U TOM SLUCAJU DAT VINKU OTKAZ JA LICNO NE BI AL
Zelji zrinjski sb velez tc imaju bolju ekipu od nase, i osvoice vise bodiva u ovih 14 utakmica, samo nemislim toliko vise da bi mogli nam uzet titulu..
Zidan diveden POSLE posudbe od 6 mjeseci i placena osteta za tipa koji za godinu dana idigra 56 minuta
Susic dovede prica se da ima 280 k km platu godisnje odigrao svega 5 utakmica svih 90 minuta i 5-6 sa klupe, 2 gola jedna asistencija
Doveden fanimo koji nije bio prosao pripreme citave moze se reci ok pojacanje vec dosada imao dosta povreda jedva je izborio startno mjesto
Ahmetovic je donekle zamjenjen prem da Jasmin u ove dvije utakmice nije pokazao cak ni da ima potencijal da bude ko Ahmetovic plata 240 k km
Pejovic igra besic ti na klupi a susica koristis na 10 tki umjesto da ubacis dala ili zidana da probas i da vidis sta oni mogu
Pripreme katastrofalno odradjene, jer i ako je planski uradjeno da smo pobjedili ove dvije i remi sa SB, onda cak i da dizivimo i poraz od zelje sb i zrinjskig u 3 krugu nebi nista znacilo..
Doveli su se u situaciju da ce izgubit 3 utakmice u 7 i u te3 tekme ispast iz kupa..DALI U TOM SLUCAJU DAT VINKU OTKAZ JA LICNO NE BI AL
Široki pobjediti i sve će se zaboraviti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Pali smo u letargiju... i imao sam bas ruzan osjecaj danas, samo sto sam ocekivao mrtvih 0:0 uz njihovu bolju igru, ali eto desilo se.
Izgledamo lose prve dvije tekme, ali smo izgledali isto ovako i na pocetku sezone pa smo kasnije zgazili svakog ko nam je na put stao. Siguran sam da ce i sad tako biti. Samo sto ce mozda sad tempiranje forme usporit odlazak dva najbolja igraca.
Mesanovic je pravi profesionalac ne odustaje ni od jedne lopte i mislim da kad se uklopi bit ce top igrac.
Tinki Vinki se mora malo dozvat, majku mu yebem toliko iskustva a on nikakav na terenu. Ocekujem da se malo trzne i da konacno preuzme vodstvo ekipe na terenu, i ocekujem jos nekog da ispliva do kraja sezone. Jukic ili Milanovic jer se na Fanima samo ne mozemo oslonit.
Doslo je vrijeme za remont u ekipi, izgurat ovu sezonu sa titulom a na ljeto dovesti minimum 3 nova igraca koja ce biti pojacanja a ne prinove.
Poraz se morao desit, nadam se da ce nas ovaj šok razdrmati malo. Ovo sigurno nece biti jedini poraz u sezoni. Borba za Evropu i borba za opstanak je velika i sigurno ce jos biti kikseva kako nasih tako i konkurenata.
Izgledamo lose prve dvije tekme, ali smo izgledali isto ovako i na pocetku sezone pa smo kasnije zgazili svakog ko nam je na put stao. Siguran sam da ce i sad tako biti. Samo sto ce mozda sad tempiranje forme usporit odlazak dva najbolja igraca.
Mesanovic je pravi profesionalac ne odustaje ni od jedne lopte i mislim da kad se uklopi bit ce top igrac.
Tinki Vinki se mora malo dozvat, majku mu yebem toliko iskustva a on nikakav na terenu. Ocekujem da se malo trzne i da konacno preuzme vodstvo ekipe na terenu, i ocekujem jos nekog da ispliva do kraja sezone. Jukic ili Milanovic jer se na Fanima samo ne mozemo oslonit.
Doslo je vrijeme za remont u ekipi, izgurat ovu sezonu sa titulom a na ljeto dovesti minimum 3 nova igraca koja ce biti pojacanja a ne prinove.
Poraz se morao desit, nadam se da ce nas ovaj šok razdrmati malo. Ovo sigurno nece biti jedini poraz u sezoni. Borba za Evropu i borba za opstanak je velika i sigurno ce jos biti kikseva kako nasih tako i konkurenata.
-
- Kontakt:
moraš baš biti solidan komad morona i furati da ćemo osvojiti titulu 100% uz ovu dekadenciju i gibraltarstvo
VVVBK
VVVBK
Ovo je se moralo desiti kad tad, ali me brine što ne možemo gola postići. Ne znam šta se sa Pidrom dešava, Miličević nam u odbrani daje sigurnost. Sredina preloša, mora se nešto mijenjati. Mislim da je vrijeme, da Salčin dobije pravu šansu. Strah me, da se ova igra nastavi. Mešanović ništa posebno, jedini može proći Đokanović.
Pitar6785 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:10Ljudi nemojte bit naivni

-
- Kontakt:
Poslije Safetovog murala, isto treba i Rahmanovic da dobije svoj mural.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 06 mar 2021, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kako smo prelazni rok odradili, ovo je još i super izgledalo. Zrinjski djelovao kao da ih na terenu ima više i sakrivao nam loptu. Valjda je sada jasno što sam bio za vezni red sa Zinedinom ili Dalom na ceneru, a ne ovaj od večeras. Eto, nismo dali šansu nikakvim mladim igračima i šta je bilo, opet hargija u čelo? Nakon ovog večeras barem su svima jasne neke stvari:
1. Prelazni rok je odrađen loše, pa kad bi Tito rekao da nije!
2. Tino ne može na desetku, rekao sam nakon derbija sačekati da vidimo opet kako će izgledati tu, katastrofa!
3. Krste ne smije počinjati u prvih 11 Sarajeva na bilo kojoj poziciji ni kad bi od Eura dobili 500.000 eura zbog njega!
4. Nemamo tu širinu kojom se većina hvalila! Pidro kako je krenuo, izgleda ne ide mu se iz ove lige, pa bi da odbije sve potencijalne kupce.
5. Đokanović je već sada daleko najbolji igrač u ovoj ekipi!
6. Moramo probati sa mladim igračima kao Zinedin, Dal i ostali, jer ubaciti Hodžića, Handžića i ostale tarabe zbog njihovog "iskustva" je teška glupost.
Dalje nećemo, čekamo iduću tekmu ove sedmice, pa da vidimo šta smo naučili...
1. Prelazni rok je odrađen loše, pa kad bi Tito rekao da nije!
2. Tino ne može na desetku, rekao sam nakon derbija sačekati da vidimo opet kako će izgledati tu, katastrofa!
3. Krste ne smije počinjati u prvih 11 Sarajeva na bilo kojoj poziciji ni kad bi od Eura dobili 500.000 eura zbog njega!
4. Nemamo tu širinu kojom se većina hvalila! Pidro kako je krenuo, izgleda ne ide mu se iz ove lige, pa bi da odbije sve potencijalne kupce.
5. Đokanović je već sada daleko najbolji igrač u ovoj ekipi!
6. Moramo probati sa mladim igračima kao Zinedin, Dal i ostali, jer ubaciti Hodžića, Handžića i ostale tarabe zbog njihovog "iskustva" je teška glupost.
Dalje nećemo, čekamo iduću tekmu ove sedmice, pa da vidimo šta smo naučili...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hoćel Fanimo uskoro bit u kombinaciji, sad kad je i Jukić otpao, Fanimo nam je prijeko potreban.
Prevalit ću preko usta, možda nekog i isprovociram al mi nije namjera, nama je danas Hebibović falio.
Prevalit ću preko usta, možda nekog i isprovociram al mi nije namjera, nama je danas Hebibović falio.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
DJOKANOVIC poceo i da "valja" fudbal, Aferim momcino. Yebo Jajala, imamo Andreja

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne boli me ni kad nema ideje, ni kad fali završnog pasa, ali me boli kad nam je trka ko na terminu. Zrinjski igra presing, ore, gine, naši ko da vodimo 5:0 hladno. Taj mi dio nije jasan sekunde i koji je ono qrac danas bio. Kao da im se nije igralo fudbala ni sekunde, nego samo daj da istrčimo tih 90 minuta.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Djokanovic je zlatna koka!
Igra svaku tekmu sa mudima.
Jer on svako utakmicu odradi svoj posao za koji je placen, cistog obraza i dignute glave moze da hoda!
Djokanovic je meni isti profil kao iz Bajerna Kimmich!
Znaci kad gledas Kimmicha vidis kako lik ne **** zivu silu, i na terenu nikog ne benda!
E tako i nas Andrej
Igra svaku tekmu sa mudima.
Jer on svako utakmicu odradi svoj posao za koji je placen, cistog obraza i dignute glave moze da hoda!
Djokanovic je meni isti profil kao iz Bajerna Kimmich!
Znaci kad gledas Kimmicha vidis kako lik ne **** zivu silu, i na terenu nikog ne benda!
E tako i nas Andrej
Zadnja izmjena: Bordolav, dana/u 06 mar 2021, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Onog trenutka kad su nas napustila 2 najbolja igracadosta ljudi je pisalo nek idu Al da se dovedu koliko toliko dobre zamjene, šta smo dobili? Krstu i Jukića ko udarne igle na krilima
I sad ovi sto pisu nema veze osvojit ćemo mi titulu Al ne valja ovo, osvojit ćemo mi qurac ovakvom igrom a najodgovornija osoba za sve ovo je Emir Hadzic koji je smatrao da 9bodova prednosti sigurna titula, koji nije doveo adekvatna pojačanja i koji je krivac sto smo mi imamo lošiji igrački kadar a Pitari rekose pravimo ekipu za grupnu fazu
U ovom timu igrači kao sto su Pidro( debil mrtvi), Krste i slični mogu biti jedino rijesenje sa klupe i to kad vodiš 3 razlike !
Za Vinka od početka smatram da je bara bara stručnjak kao i svi ovi ostali a da nije ni do koljena Baki i Amaru al za sve ovo glavni krivac je Emir Hadzic
Još uvijek smo u dobroj situaciji Al kako se u ova2 kola 5 bodova prednosti istopilo tako i iduća 2 može još 5, meni je veći problem da ne vidim način i igrača koji može našu igru unaprijediti trenutno
I sad ovi sto pisu nema veze osvojit ćemo mi titulu Al ne valja ovo, osvojit ćemo mi qurac ovakvom igrom a najodgovornija osoba za sve ovo je Emir Hadzic koji je smatrao da 9bodova prednosti sigurna titula, koji nije doveo adekvatna pojačanja i koji je krivac sto smo mi imamo lošiji igrački kadar a Pitari rekose pravimo ekipu za grupnu fazu
U ovom timu igrači kao sto su Pidro( debil mrtvi), Krste i slični mogu biti jedino rijesenje sa klupe i to kad vodiš 3 razlike !
Za Vinka od početka smatram da je bara bara stručnjak kao i svi ovi ostali a da nije ni do koljena Baki i Amaru al za sve ovo glavni krivac je Emir Hadzic
Još uvijek smo u dobroj situaciji Al kako se u ova2 kola 5 bodova prednosti istopilo tako i iduća 2 može još 5, meni je veći problem da ne vidim način i igrača koji može našu igru unaprijediti trenutno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Uz Djokanovica nam treba igrac tipa Crepulja i prema naprijed konkretnosti. previše imamo ovih sto meljaju loptu Krste, Pejović, Tino, Zinedin a premalo okomiti napada, brzine, agresivnosti.ajdohordas je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:15Pali smo u letargiju... i imao sam bas ruzan osjecaj danas, samo sto sam ocekivao mrtvih 0:0 uz njihovu bolju igru, ali eto desilo se.
Crepulja je bio Xavi za Pejovića !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Potpisujem svaku riječ.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:35Mi nemamo vođu na terenu odlaskom Amara i Benje, sad to Velkoski glumi ali je toliko očajan da ja, koji ga baš poštujem, moram reć da ne zaslužuje nakon ove dvije partije ni klupu. On je toga i svjestan sigurno.
Sušić me nervira, yebem mu mater daj preuzmi odgovornost, uzmi loptu, opali je, pusti dodavanja, asistencija, predavanje svih slobodnjaka drugima. Koliko je imo situacija da puca iz dobre situacije ali on ide na to da doda, asistira...
Đokanović je igračina, svaka ti čast momak, slabo hvalim akademce al njega moram! Dobar je i Kova bio.
Minus i greška je što smo nakon 3-4 mjeseca tek za utakmicu došli na Koševo, trebali smo bar sedmicu prije Zrinjskog odraditi par treninga, da igrači osjete "uslove terena", da se malo naviknu jer sigurno nije isti teren u Butmiru i na Koševu a znači to igračima.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nadam se da problemi koje imamo u igri nisu dublji od problema tempiranja forme kao na početku sezone. A nešto mislim da jesu.NisamInSajder je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:00Mogu reci da poznajem Jakirovica, pratim HNL, samim tim Goricu, koju je on vodio. I nekako nisam ocekivao da ce ovako Visoko izaci veceras. Vjerovatno je i to Vinka iznenadilo. Jakirovic je trener koji ne izaziva visoko sa igracima, nema konstantnog pressinga, taktika mu je bila na cvstoj odbrani i sa brzim kontrama i brzim prvim napadima. Tako sam nesto ocekivao i vecera, ocigledno i cijela ekipa, jer ih je definitivno iznenadio visoki pressing.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:46Nismo, jer ti to protivnik nije dozvolio. Igraš onoliko koliko ti to protivnik dozvoli. Lakše smo iznosili loptu na pressing Celtica nego večeras. I ko je kriv? Pa trener koji nije pripremio ekipu za taj scenarij. Prvi put u ovoj sezoni nismo bili taj protivnik koji se pita koliko će taj neko igrati. Nadigrani smo u svim segmentima uz more tehničkih neprisiljenih grešaka u pogledu najjednostavnijih pasova.NisamInSajder je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:36Nismo igrali onako kako smo mislili da igramo.
Rijeci Vinka Marinovica na press konferenciji. Karikiram.
A Vinko je konkretno mislio na izostanak Fanima, te je rekao da se Handzic zalio na misic. Ali to ne mjenja cinjenicu da ekipa nije mogla iznijeti loptu drugu utakmicu zaredom, niko osim Susica i par izuzetaka u vidu Djokanovica i Velkoskog.
Jos par rijeci za Jakirovica, fantastican takticar, Hrvatska skola, zelio sam da on preuzme reorezentaciju, a nakon sto ga je Zrinjski imenovao, rekao sam da je Zrinjski najveci konkurent.
Drago mi je što opet s njima igramo kup pa da vidimo šta smo analizirali i popravili.
Ne znam šta možemo toliko drastično promijeniti, a ako ne promijenimo i budemo ovakvi u Širokom...mrka kapa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Ma meni kup nije toliko bitan kao prvenstvo, jedino sluzi da mozemo reci da imamo vise trofeja u vitrinama. Vise sam volio da smo veceras pobijedili a kup da ispadnemo. Titula je titula. Ali sta je tu je, izvuci pouke i probati u Sirokom pobijediti i sacuvati ovu prednost
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, bhfanatic14, Bordo10, EastMadness, HordasDolacMalta, mnon46, OzmoodPinglewood, Pitaristok, Rajvosa4ever, Rodman i 91 gost.