Bas hoću da ti pišem da uneseš malo pozitive s ovim odbrojavanjem, ti si brate prvi vjesnik titule

Iako ja licno nisam optimističan sekunde i to još od decembra i nekih dešavanja
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bas hoću da ti pišem da uneseš malo pozitive s ovim odbrojavanjem, ti si brate prvi vjesnik titule
Nisam rekao da vjerujem, nego da je moguce
Jest samo sto smo tad imali Ahmetovica koji sam riješi Tuzlu jednim potezom, imali Tatara koji sam pobjedi Borca, imali Rahmana koji nam i kad ne ide guro ekipu najprijed, i svi oni zajedno su nam donijeli većinu tih bodovamiky_hz je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:53A opet kad skontam ova igra od veceras je npr u odnosu na prvi dio i utakmice sa Tuzlom,Velezom na Koševu drugi svijet...Ovo nije ni blizu loseg kako je tad fakat bilo i onda vidjeli smo kakve su serije i rezultati doslo poslije toga.Nije to tako crno ,onda je 10x puta gore izgledalo.
Jest bio prije 5 godina.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:49bordobijeli je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:34
Uz Djokanovica nam treba igrac tipa Crepulja i prema naprijed konkretnosti. previše imamo ovih sto meljaju loptu Krste, Pejović, Tino, Zinedin a premalo okomiti napada, brzine, agresivnosti.
Tino je bolji 10x od Crepulje, na toj poziciji.
Jugoslavija je prodala svemirski program Americi. Moguće.
Brate kako se Pidro umorio u 4 minuti pobježe mu todor kao da ga nema i centrira za gool,a to se za Krstu slažemo da ne treba na krilo igrati nego iza špica puno je kotisniji i za tim i za sebe i za klub na tom mjestu.Ne gotivim ja nikoga koliko ti misliš ali treba biti pošten i realan a ne kao neki kad se nekom na kosti natovare pa ga pljuju i krive i kad treba i kad ne treba.Po meni ne moramo dijeliti mišljenje gori je Tino bio ali dobro svako ima pravo na svoje mišljenje.A ti brate nemoj zbog mene da ne pišeš ti znaš koliko te ja volim i znam kakav si čovjek i koliko voliš Sarajevo tu smo negdje ali ipak te poštujem kao starijeg ja sam ipak sa tvojim bratom vršnjak i volim nekad pročitati dobar post a ti ih imaš mnogo mada se u dosta stvari i ne moramo složiti ne moramo isto misliti ali se moramo poštovati.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:02sekac je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:40Največi krivac za gool je Kovačević lopta mu pješke kroz peterac ide,kasnije je skinuo 2 goola ali je kriv za gool on i Oremuš a Pidru i da ne spominjem i po čemu je Pidro žrtva igranja sa Velkoskim?Ama ja bi volio da Krste više nikad ne zaigra pa gledajte maestra Pidru,Sušića i Mešanovića dobri su bili pravo!Što to Salčin ne ispade žrtva Velkoskog na istom mjestu igrao kao Pidro?Samozdravlje je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:28Sa Velkoskim na krilu mozemo dobiti 300k€, ali i izgubiti 3 mil€.
Neka igra iza napadaca ako mora, molim te Marinovicu.
Pidro je u veliko zrtva iganja u paru sa Velkoskim.
Da je Hebib bio na mjestu Oremusa, otisli bi mu na vrata.
Kova skinuo 2 zicera, da li je sukrivac za gol, znaju golmani. Ako je i sukrivac, nije krivac.
Buraz moj znam da si mrtvi PITAR, znam i kad nekog gotivis da je to do groba. Pidri na strani treba neko tipa Fanima,Jukica,Salcina, Pidro je preofanzivan, gubi snagu i treba mu vise pomoci. Krste ne moze igrat krilo, to smo se slozili.
Sad bih potpisao da Krle igra iza Mesanovica do kraja karijere![]()
Boli me qrac za FKS , ne nerviraj se ljudino.![]()
@sekac ba imamo razlicito misljenje, sad se trebamo nadmudrivati. Evo necu spomenuti nikad vise igrace koje gotivis, ako treba necu ni pisati ovdje.
Boli tebe qrac uzimas nas u hendikepu na Cmilji
Samozdravlje je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:577 POBJEDA i 5 REMIJA i pravac Vjecna vatra
Za moje drugove @Sedrenik,@Robertkosar,@fera i @sekac![]()
Ne treba ti izgovor nikakav, losi smo za sad. Ja sam nakon derbija odmah rekao da ce protiv Zrinjskog patnja biti, a danas sam X prizeljkivao, jer me ovo veceras niti malo nije iznenadilo.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, edgarallanpoe04, r3m1, rimljanin90 i 46 gostiju.