HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Cuvaj se povampirenih ustasa
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Jakirovic nakon utakmice: "Ne mogu ispravljati loše navike i gubiti vrijeme jer ako imaš 28-30 godina trener ti nema šta reći". Izvedeni igraci na poluvremenu Ibanez, Trebotić, Arežina, Todorović i Govedarica. Treba ovo sve potrat moj Sergeje, naravno prvo dat papire Skrbicu, Kunicu pa ovi ostali.
kamo srece
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sviđa mi se kako priča. Nadam se samo da će ić do kraja jer Zrinjski gore od ovoga ne moze sve da do kraja sezone s juniorima igra. Tako da - probalo se sa "zvijezdama", ne ide, ne zele, ne znam sta je razlog..ajmo probat sad na drugi nacin.
Vidim po portalima ga napadaju zbog izjave, kao ne vodis barcelonu, ko ce im rec ako ti neces itd itd ali ja ne vidim nista lose u ovoj izjavi..rekao je da on nece igraca od 28 godina ucit da doda loptu do sebe..ako to za 10-15 godina karijere nisi naucio onda nema svrhe trosit vrijeme
Vidim po portalima ga napadaju zbog izjave, kao ne vodis barcelonu, ko ce im rec ako ti neces itd itd ali ja ne vidim nista lose u ovoj izjavi..rekao je da on nece igraca od 28 godina ucit da doda loptu do sebe..ako to za 10-15 godina karijere nisi naucio onda nema svrhe trosit vrijeme
Treneru puna podrska! Pustite covjeka da radi, s vremenom ce doci sve na svoje, samo ga uprava mora ispostovati kada kaze da igraca ima i previse i precjenjenk su, pogtovo ovi bolikurci tipa Arezine, Trebotica i sl...
Jakire samo jako
Jakire samo jako
HŠKZ
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koji su planovi za Mašića?
Momak se nikako u medijima ne spominje, a po meni je najbolji mladi napadač u PLBIH. Veliki potencijal.
Istrpili su ga u Zrinjskom dosta, puno šansi je dobijao, nadam se da će se tako i nastaviti. Iako Zrinjski uvijek ima velike ambicije
Momak se nikako u medijima ne spominje, a po meni je najbolji mladi napadač u PLBIH. Veliki potencijal.
Istrpili su ga u Zrinjskom dosta, puno šansi je dobijao, nadam se da će se tako i nastaviti. Iako Zrinjski uvijek ima velike ambicije
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trpili mi njega ili ne, on je trenutno nas najbolji napadac. Jest da je u konkurenciji ko je manje los, al eto trenutno je sigurno prva opcija. Na pripremama napreduje i mogla bi ova polusezona bit njegova, barem se mi navijaci tako nadamo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 feb 2021, 16:06Koji su planovi za Mašića?
Skoro gledam onaj "podcast" sa Hrvatske Nogometne Televizije i spomenuse Jakira, i sva ona ona pojacanja iz 2 HNL, izmedju ostalog pohvalise sva ta pojacanja i to kako je Jakir maltene na svakoj utakmici 2 HNL i da vrlo dobro zna sve te igrace, i da ce vjerovatno biti pojacanja.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Moze li link da se pogleda?
Ne znam koja je emisija mozda 4 prije ove zadnje.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Evo sa zadnje emisije a bilo je jos kad su spominjali prije.
12:10
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čestitke navijačima Zrinjskog na prelijepoj igri i zasluženoj pobjedi koja je mogla biti i veća da niste bili oštećeni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Antipolitika3
- Kontakt:
A dobro greska kao greska pomocni sudija je sve zakuhao na nasu srecu to nije utjecalo na rezultat.
Vjeruj prijatelju i nama je melem za oci gledati ovakuvu igru jer smo i pod Zizovicem imali istu ekipu ali su izgledali tromo i branili se na 30m od svog gola jedino euro utakmice ga vadile ali opcenito su njegove utakmice bile negledljive.
Vidit cemo sto donosi buducnost ali ako se po jutru dan poznaje europa nebi trebala biti upitna nazalost titulu smo izgubili jos dok je Mladen bio na klupi.
Sretno i vama
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Cestitam,posteno ste nas pobjedili
-
- Kontakt:
Hvala vam ljudi napokon smo i mi dosli na svoje,al od ove polusezone ocekujemo europu a od ljeta napad na titulu.
Ipak nas je Zizovic davalja povaljo u prvom djelu,sad se vidi da imamo dobre igrace i sta ti je trenerov rukopis,jer nema sanse da su onako losi igraci u prvom djelu a tu su Varvodic,Corluka,Jakov,Zlomislic,Bilbija itd.
Ipak nas je Zizovic davalja povaljo u prvom djelu,sad se vidi da imamo dobre igrace i sta ti je trenerov rukopis,jer nema sanse da su onako losi igraci u prvom djelu a tu su Varvodic,Corluka,Jakov,Zlomislic,Bilbija itd.
-
- Kontakt:
Bravo bravo i bravo! Kakav potez dovodjenje Jakirevice od strane vase uprave. Veliko osvjezenje u taktickom, psiholoskom smislu te prilagodjavanju situaciji na terenu. Svaka cast. Apsolutno Sergejeva pobjeda nad Sarajevom.
Veliki novitet medju staromodnim trenerima u nasoj ligi.
Veliki novitet medju staromodnim trenerima u nasoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.