Evo sa zadnje emisije a bilo je jos kad su spominjali prije.
12:10
Evo sa zadnje emisije a bilo je jos kad su spominjali prije.
A dobro greska kao greska pomocni sudija je sve zakuhao na nasu srecu to nije utjecalo na rezultat.
Neobicna kolicina trke presinga i napadanja visoko sa bekovima koji su stajali na 40m od gola Sarajeva konstantno vjerovatno mu je taktika da se sto manje igra i ne ulazi u krilo golmanu cak se i sa igracem manje odlicno ekipa branila.OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 mar 2021, 12:07Bravo bravo i bravo! Kakav potez dovodjenje Jakirevice od strane vase uprave. Veliko osvjezenje u taktickom, psiholoskom smislu te prilagodjavanju situaciji na terenu. Svaka cast. Apsolutno Sergejeva pobjeda nad Sarajevom.
Veliki novitet medju staromodnim trenerima u nasoj ligi.
Sve u svemu, nesto novo u nasem fudbalu. Drugi nacin igranja fudbala pa i nakon vodstva. Sve pohvale.Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 20:02Neobicna kolicina trke presinga i napadanja visoko sa bekovima koji su stajali na 40m od gola Sarajeva konstantno vjerovatno mu je taktika da se sto manje igra i ne ulazi u krilo golmanu cak se i sa igracem manje odlicno ekipa branila.OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 mar 2021, 12:07Bravo bravo i bravo! Kakav potez dovodjenje Jakirevice od strane vase uprave. Veliko osvjezenje u taktickom, psiholoskom smislu te prilagodjavanju situaciji na terenu. Svaka cast. Apsolutno Sergejeva pobjeda nad Sarajevom.
Veliki novitet medju staromodnim trenerima u nasoj ligi.
Pa dva suta u okvir vrata je imala ekipa Sarajeva Mesanovic i slobodni udarac nakon iskljucenja fakticki u 180 min prvenstva Varvodic nije imao ozbiljnog posla sto stoji ona da je napad najbolja odbrana.
Ja sam uzivao gledajuci igru momcadi za koju navijam pa taman i izgubili 2 ili 3:0 onako se igra moderan nogomet .
Ne znam sto bi napisao na ovaj post mislim znao sam da ce biti oscilacija ali da ce doci odmah iduce kola da te City bez takodjer vaznih igraca onako razmontira trkacki i takticki to bas tesko padne na mozak.Cesc44 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:57Ako nista ova 5 pozicija nam donosi dosta dobar raspored. Od top 6 ekipa igramo kuci protiv Sarajeva, Zelje i Veleza, a gostujemo Sirokom i Borcu. Prva cetri kola protiv Slobode, Mladosti, Radnika i Olimpika, ovdje se trebaju uzet maximalnih 12 bodova. Nek Jakir vise ne sere i izvede opet presing i visok tempo ko i protiv Sarajeva, sad nema kupa i ritma Srijeda-Subota i da se fataju za loze igraci.
Mladen Stojanovic je Zrinjski prenosio
Pitao je tko je nas prenosio, znam da je Mladen Stojanovic bio. A Dinamo nemam pojma je li on prenosio nisam gledao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.