GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Jedino za Zenit bi rekao da su jaci u ovom trenutku. Bili smo bolji i protiv Shakhtara i protiv CSKA, Krasnodar smo dobili, Fener razvalili, ostalo je ionako slabije...
Petkovic je doktor nogometa, nevjerojatno s kojom lakocom prolazi igrace. Da je malo ozbiljnosti, danas bi igrao u nekom top klubu.
Petkovic je doktor nogometa, nevjerojatno s kojom lakocom prolazi igrace. Da je malo ozbiljnosti, danas bi igrao u nekom top klubu.
Rutinski prolaz dalje.
Pozitivno me iznenadio Jakic, napokon dobra partija i od njega. Majer najgori.
Danas u 13h izvlacenje parova osminefinala, nadam se da cemo izbjeci United i Tottenham, to su dvije najjace momcadi protiv kojih bi bili autsajderi. Bilo bi ekstra kad bi dobili Molde, a ne bih se puno bunio ni za Slaviju Prag, pa i Young Boys, Dynamo Kiev, Rangers... Od ovih zvucnijih ako vec mora netko onda Shakhtar, Granada, Roma...

Pozitivno me iznenadio Jakic, napokon dobra partija i od njega. Majer najgori.
Danas u 13h izvlacenje parova osminefinala, nadam se da cemo izbjeci United i Tottenham, to su dvije najjace momcadi protiv kojih bi bili autsajderi. Bilo bi ekstra kad bi dobili Molde, a ne bih se puno bunio ni za Slaviju Prag, pa i Young Boys, Dynamo Kiev, Rangers... Od ovih zvucnijih ako vec mora netko onda Shakhtar, Granada, Roma...
Lauritsen je meni top,top igrač. Da ima Gvardiolovu ili bar malo pristojniju tehniku igrao bi sad u nekom top klubu lige petice.Ivanušec mi se isto dopada,kako može lakoćom stvarati višak u napadu,a ne igra na svojoj prirodnoj poziciji nego igra na desnom krilu...
Pratim Twitter Tomislava Globana i vidim da je Dinamo skoro na pragu da uđe u TOP 30 klubova po koeficijentu.Prešao je Olympiacos,a tu je negdje sa Sporting Lisabonom i Laziom.Bitno je da je prešao Grke jer sad je (90%) siguran da bi bio u 3 potu kad bi ušao u Ligu Šampiona sljedeće sezone....
Pratim Twitter Tomislava Globana i vidim da je Dinamo skoro na pragu da uđe u TOP 30 klubova po koeficijentu.Prešao je Olympiacos,a tu je negdje sa Sporting Lisabonom i Laziom.Bitno je da je prešao Grke jer sad je (90%) siguran da bi bio u 3 potu kad bi ušao u Ligu Šampiona sljedeće sezone....
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
Cestitke na prolazu. Znao sam i kada ste izvukli Ruse, da imate itekako sanse, jer ste to i protiv CSKA pokazali...
Sad Tottenham. Niste bas imali srece, ali sta da se radi, moguce je, lopta je okrugla.
Samo treba hrabro i bez previse respekta!
Sad Tottenham. Niste bas imali srece, ali sta da se radi, moguce je, lopta je okrugla.
Samo treba hrabro i bez previse respekta!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Sve je moguce, ne sumnjam da ce nasi odigrati sa 110% ali ipak je Tottenham neki drugi svijet. Uz United prvi favorit za osvajanje. Samo da smo te dvije ekipe izbjegli bio bi presretan, ovako hrabro pa sta bude...
- alan_kardec
- Kontakt:
Čestitke i od mene.
Yebaste i vi Krasnodar
Niste imali sreće sa Totenhemom i cijenim da ovdje završavate takmičenje, ali i ovo je ozbiljan uspjeh, odlična evrosezona je iza vas.
Yebaste i vi Krasnodar

Niste imali sreće sa Totenhemom i cijenim da ovdje završavate takmičenje, ali i ovo je ozbiljan uspjeh, odlična evrosezona je iza vas.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trebao nam je iskorak i prolaz u cetvrtfinale, ali jbg, stvarno ne vidim nacin na koji prolazimo Tottenham. Mozda kuci i izborimo povoljan rezultat, ali se bojim uzvrata i reakcija nase obrane na Sona i Kanea.
Umro Cico Kranjcar
Legenda kluba koji je s Dinamom osvojio naslov prvaka Jugoslavije 1982. i dva Kupa 1980. i 1983.
Ukupno je odigrao 261 utakmicu u prvenstvu, 28 u kupu te 18 u europskim kupovima za Dinamo te postigao 98 golova u prvenstvu.
Pocivao u miru
Legenda kluba koji je s Dinamom osvojio naslov prvaka Jugoslavije 1982. i dva Kupa 1980. i 1983.
Ukupno je odigrao 261 utakmicu u prvenstvu, 28 u kupu te 18 u europskim kupovima za Dinamo te postigao 98 golova u prvenstvu.
Pocivao u miru
Pokoj mu dusi,..veliki igrac je bio.
Pocivao u miru veliki plavi devet.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.

Zagrebački dečko, svojevrsna personifikacija "purgerskoga" Dinama koji je upravo na njegovim krilima letio do naslova prvaka 1982. godine. Bio je to "let popularne lastavice" kako smo nazivali njegov toliko karakterističan skok kojim bi se u zraku izvio unatrag i snažno gađao glavom, potez kojim je prkosio zakonima fizike. Bila je to finta s "Cicinim potpisom", ali samo jedna od finti, poteza nogometne estetike kakvim će ga zauvijek pamtiti Dinamovu drukeri.
Jedna od utakmica u kojoj je Zlatko Kranjčar briljirao jest ona protiv Crvene zvezde u proljeće 1982. godine, kada je Dinamo osvojio naslov prvaka bivše države.
RIP Plavi 9

Cico je bio u Dinamu je od svoje desete godine života i u njemu je ostao kao igrač sve do 1983. godine. Trener Mirko Bazić doveo ga je u prvu momčad, a u prvoj je postavi od 1974. Prva utakmica koju je odigrao bila je u hrvatskom derbiju protiv Hajduka.Za seniorsku momčad je od 1973. do 1983. godine odigrao 556 utakmica i postigao 256 golova. S Dinamom je 1982. godine osvojio povijesni naslov prvaka Jugoslavije i dva Kupa Maršala Tita (1980., 1983.).
Trofeje je nastavio osvajati i u bečkom Rapidu, s kojim je dvaput bio prvak Austrije (1987., 1988.) i triput osvajač Kupa (1984., 1985., 1987.), a igrao je u finalu Kupa pobjednika kupova 1985. godine. Za Rapid je igrao do 1990. godine, a igračku karijeru završio je u St. Pöltenu 1991. godine.
Kao nogometaš Dinama za reprezentaciju Jugoslavije je od 1977. do 1983. godine odigrao 11 utakmica i postigao tri pogotka. Pamtit će se kao prvi kapetan hrvatske reprezentacije na prvom, povijesnom susretu vatrenih 17. listopada 1990. godine protiv SAD-a u Zagrebu, a s kapetanskom vrpcom nastupio i na drugoj utakmici protiv Rumunjske u Rijeci 22. prosinca iste godine.
Po završetku uspješne igračke karijere posvetio se trenerskom pozivu i bio jednako uspješan. Trenersku karijeru započeo je u bečkom Wienerfeldu 1991. godine, a potom je bio trener prvoligaša Austrije iz Klagenfurta (1991. - 1992.). U Hrvatskoj je trenerski put počeo kao trener Segeste (1992. - 1994.), poslije je preuzeo zagrebačku Croatiju (1994. - 1996.) s kojom je osvojio duplu krunu u sezoni 1995./96. Poslije Croatije vodio je Voest iz Linza (1996. - 1997.) i Slaven Belupo, u još jednom mandatu Segestu, odnosno Samobor (1997. - 1998. godine). U Croatiju se vratio 1998. godine i u sezoni 1997./98. ponovno osvojio duplu i imao uspješan nastup u Ligi prvaka.
Od 1999. do 2000. godine vodio je El Masry iz Port Saida u Egiptu, potom bio trener Mure iz Murske Sobote (2000.) i Marsonije (2001.), prije negoli je sa Zagrebom postao senzacionalni prvak Hrvatske u sezoni 2001./02.. Trener Zagreba bio je i 2003. i 2004. godine, a u međuvremenu je bio za kormilom Rijeke u sezoni 2002./03.
Zlatko Kranjčar bio je izbornik A reprezentacije Hrvatske u razdoblju od 2004. do 2006. godine, tijekom kojega je Vatrene odveo na Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006. godine. Kormilo hrvatske reprezentacije napustio je 2006. godine i postao trener Croatije iz Sesveta. Iste godine otišao je u Al-Shaab iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali se opet vratio Croatiji iz Sesveta. U bogatoj trenerskoj karijeri vodio je i DAC 1904 Dunajsku Stredu, Persepolis iz Teherana, odnosno iranski Sepahan, s kojim je postao prvak u sezoni 2011./12. U međuvremenu je obnašao dužnost izbornika reprezentacije Crne Gore od 2010. do 2011. godine.
Cico Kranjčar dobitnik je Državne nagrade za šport "Franjo Bučar" 2005. godine. Svoju je veličinu Cico pokazao potezom fair-playa 3. svibnja 2012. u utakmici iranskog prvenstva 2011./2012. godine, kad je naredio svom igraču koji je trebao izvesti jedanaesterac neka ga promaši, jer je sudac dosudio jedanaesterac u okolnostima u kojima ga uopće nije trebao dosuditi.
Koji si ti debil to nisu istine.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Živo me zanima, zašto Bruno misli da je Ibrahimović pa se šetucka po terenu i to ne važi samo za ovu utakmicu.
Neki govor tijela kao da je top napadač svijeta. Qurcobolja na najvišem nivou.
Neki govor tijela kao da je top napadač svijeta. Qurcobolja na najvišem nivou.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
KTC nas "prodao" po tko zna koji put. Nadam se da je ovo njegova posljednja sezona u Dinamu kao starter, te da cemo dovesti novog stopera ili ponovo dati ozbiljnu sansu Pericu uz Lauritsena. Moharrami mi djeluje dosta bolje od Ristovskog, steta zbog ozljede.
Ivanusec jos jednom pokazao da je tv u boji za Majera. Bitno da me je ovdje netko uvjeravao kako je Majer supermegaigracina i smijao se kad sam pisao da bi, ako se netko mora prodati, najbolje bilo da to bude Majer jer je na cijeni, a ne igra nista posebno.
Petkovic razocaranje, losa partija sinoc. Kastrati se isposravio teski promasaj, odavno losiji igrac nije doveden u klub.
Vrlo dobre partije od Livakovica, Lauritsena i Ivanuseca. Orsic i Jakic takodjer na nivou.
Sad u uzvratu pokusati iznenaditi, nemamo sto izgubiti, ljudi su prvi favoriti za osvajanje, momcad koja vrijedi sedam puta vise, steta sto nismo imali srece prilikom zdrijeba.
Ivanusec jos jednom pokazao da je tv u boji za Majera. Bitno da me je ovdje netko uvjeravao kako je Majer supermegaigracina i smijao se kad sam pisao da bi, ako se netko mora prodati, najbolje bilo da to bude Majer jer je na cijeni, a ne igra nista posebno.
Petkovic razocaranje, losa partija sinoc. Kastrati se isposravio teski promasaj, odavno losiji igrac nije doveden u klub.
Vrlo dobre partije od Livakovica, Lauritsena i Ivanuseca. Orsic i Jakic takodjer na nivou.
Sad u uzvratu pokusati iznenaditi, nemamo sto izgubiti, ljudi su prvi favoriti za osvajanje, momcad koja vrijedi sedam puta vise, steta sto nismo imali srece prilikom zdrijeba.
Ivanušec mi je najdraži igrač u Dinamu i baš mi je drago da ove sezone igra odlično.Pogotovo jer dosada u karijeri nikad nije igrao na desnom krilu,on je većinom igrao u 21 reprezentaciji na lijevom krilu ili ranije u klubovima kao ofenzivni vezni.Malo me sa onim svojim driblinzima i ulaskom u sredinu podsjeća na Hazarda.Isto tako kao Hazard imam dojam kao da ima 5-6 kila viška,ne znam možda je samo tako građen...
Oršić je bio možda i najlošiji u ovoj utakmici.Majer mora pod hitno popravit duel igru,djeluje mi da je trkački dobar, ali ako hoće napravit veliku karijeru u ligama petice mora odmah počet raditi na duel igri.Fali dosta i Gvardiol na to lijevoj strani,valjda će se oporavit do u21 europskog prvenstva...
Oršić je bio možda i najlošiji u ovoj utakmici.Majer mora pod hitno popravit duel igru,djeluje mi da je trkački dobar, ali ako hoće napravit veliku karijeru u ligama petice mora odmah počet raditi na duel igri.Fali dosta i Gvardiol na to lijevoj strani,valjda će se oporavit do u21 europskog prvenstva...
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
Vrhovni sud potvrdio zatvorske kazne za bracu i Vrbanovica. Predivan dan !!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.