Treći gol
GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Koji si ti debil to nisu istine.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Živo me zanima, zašto Bruno misli da je Ibrahimović pa se šetucka po terenu i to ne važi samo za ovu utakmicu.
Neki govor tijela kao da je top napadač svijeta. Qurcobolja na najvišem nivou.
Neki govor tijela kao da je top napadač svijeta. Qurcobolja na najvišem nivou.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
KTC nas "prodao" po tko zna koji put. Nadam se da je ovo njegova posljednja sezona u Dinamu kao starter, te da cemo dovesti novog stopera ili ponovo dati ozbiljnu sansu Pericu uz Lauritsena. Moharrami mi djeluje dosta bolje od Ristovskog, steta zbog ozljede.
Ivanusec jos jednom pokazao da je tv u boji za Majera. Bitno da me je ovdje netko uvjeravao kako je Majer supermegaigracina i smijao se kad sam pisao da bi, ako se netko mora prodati, najbolje bilo da to bude Majer jer je na cijeni, a ne igra nista posebno.
Petkovic razocaranje, losa partija sinoc. Kastrati se isposravio teski promasaj, odavno losiji igrac nije doveden u klub.
Vrlo dobre partije od Livakovica, Lauritsena i Ivanuseca. Orsic i Jakic takodjer na nivou.
Sad u uzvratu pokusati iznenaditi, nemamo sto izgubiti, ljudi su prvi favoriti za osvajanje, momcad koja vrijedi sedam puta vise, steta sto nismo imali srece prilikom zdrijeba.
Ivanusec jos jednom pokazao da je tv u boji za Majera. Bitno da me je ovdje netko uvjeravao kako je Majer supermegaigracina i smijao se kad sam pisao da bi, ako se netko mora prodati, najbolje bilo da to bude Majer jer je na cijeni, a ne igra nista posebno.
Petkovic razocaranje, losa partija sinoc. Kastrati se isposravio teski promasaj, odavno losiji igrac nije doveden u klub.
Vrlo dobre partije od Livakovica, Lauritsena i Ivanuseca. Orsic i Jakic takodjer na nivou.
Sad u uzvratu pokusati iznenaditi, nemamo sto izgubiti, ljudi su prvi favoriti za osvajanje, momcad koja vrijedi sedam puta vise, steta sto nismo imali srece prilikom zdrijeba.
Ivanušec mi je najdraži igrač u Dinamu i baš mi je drago da ove sezone igra odlično.Pogotovo jer dosada u karijeri nikad nije igrao na desnom krilu,on je većinom igrao u 21 reprezentaciji na lijevom krilu ili ranije u klubovima kao ofenzivni vezni.Malo me sa onim svojim driblinzima i ulaskom u sredinu podsjeća na Hazarda.Isto tako kao Hazard imam dojam kao da ima 5-6 kila viška,ne znam možda je samo tako građen...
Oršić je bio možda i najlošiji u ovoj utakmici.Majer mora pod hitno popravit duel igru,djeluje mi da je trkački dobar, ali ako hoće napravit veliku karijeru u ligama petice mora odmah počet raditi na duel igri.Fali dosta i Gvardiol na to lijevoj strani,valjda će se oporavit do u21 europskog prvenstva...
Oršić je bio možda i najlošiji u ovoj utakmici.Majer mora pod hitno popravit duel igru,djeluje mi da je trkački dobar, ali ako hoće napravit veliku karijeru u ligama petice mora odmah počet raditi na duel igri.Fali dosta i Gvardiol na to lijevoj strani,valjda će se oporavit do u21 europskog prvenstva...
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
Vrhovni sud potvrdio zatvorske kazne za bracu i Vrbanovica. Predivan dan !!
Zakon o sportu: Dinamo mora Mamiću uručiti otkaz u roku od osam dana
Potvrdom presude od strane Vrhovnog suda o financisjkim malverzacijama u Dinamu, čini se kako su dani Zorana Mamića kao trenera i SD Dinama odbrojani jer mu klub treba uručiti otkaz u roku od osam dana...
Nakon što je pravomoćnom postala presuda o malverzacijama i izvlačenju novca iz Dinama kojom je Zoran Mamić između ostalih osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora, Dinamo bi prema Zakonu o sportu trebao svom treneru uručiti otkaz u roku od osam dana.
Naime, po članku 13. Zakona o sportu, pravna osoba, u ovom slučaju GNK Dinamo, dužna je raskinuti ugovor o radu, to jest razriješiti je dužnosti i funkcija u roku od osam dana od saznanja za pravomoćnu presudu, prenosi Telesport.
Iako Mamić neće odmah u zatvor, čini se da su mu dani na klupi i funkciji sportskog direktora Modrih odbrojani. Navedeni članak Zakona se odnosi na kazne duže od šest mjeseci pa bi Mamić u Dinamu trebao ostati još najviše tjedan dana. To mu, teoretski, ostavlja mogućnost da ipak s klupe vodi susrete protiv Tottenhama u četvrtak i Gorice u nedjelju.
ovaj lopov će preko noći nestati iz RH i pridružiti se braci
nesumnjam da će ga hdz prevest preko granice kao i poštenog bracu
pokrali klub kao malog majmuna
Potvrdom presude od strane Vrhovnog suda o financisjkim malverzacijama u Dinamu, čini se kako su dani Zorana Mamića kao trenera i SD Dinama odbrojani jer mu klub treba uručiti otkaz u roku od osam dana...
Nakon što je pravomoćnom postala presuda o malverzacijama i izvlačenju novca iz Dinama kojom je Zoran Mamić između ostalih osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora, Dinamo bi prema Zakonu o sportu trebao svom treneru uručiti otkaz u roku od osam dana.
Naime, po članku 13. Zakona o sportu, pravna osoba, u ovom slučaju GNK Dinamo, dužna je raskinuti ugovor o radu, to jest razriješiti je dužnosti i funkcija u roku od osam dana od saznanja za pravomoćnu presudu, prenosi Telesport.
Iako Mamić neće odmah u zatvor, čini se da su mu dani na klupi i funkciji sportskog direktora Modrih odbrojani. Navedeni članak Zakona se odnosi na kazne duže od šest mjeseci pa bi Mamić u Dinamu trebao ostati još najviše tjedan dana. To mu, teoretski, ostavlja mogućnost da ipak s klupe vodi susrete protiv Tottenhama u četvrtak i Gorice u nedjelju.
ovaj lopov će preko noći nestati iz RH i pridružiti se braci
Evo prilike Dariu Noina arka Simicu da preuzme klub i pretvori nas u jos jedan Hajduk. Pravit cemo mi Mamice od blata i plakati za ovim vremenima kad se igra osminafinala EL.
Jer sta je stotine milijuna kuna ukradenih klubu za osminu finala EL. Zamisli taj nivo ljudskog dna
- badblueboylivno
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Hajde barem nisam jedini koji je u tom liku prepoznao forumsku kantu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mamić stariji je obećao show program. Jedva čekam 
Pa taman negdje toliko koliko su huligani izbili iz klupske blagajne za sve kazne koje je klub platio za njihovo divljanje sirom Europe.
Ljudi navodno pokrali sve u klubu, a Dinamo nikad jaci, igra se osminafinala EL, u prvom poluvremenu protiv Tottenhama u gostima sasvim ravnopravni na terenu, cak vodili igru prvih 30 minuta, a posteni huligani vode Hajduk i ispadaju od Gzire (kako vec) i bore se za poziciju vise na sredini tablice HNL-a.
U Hrvatskoj je vazno unistiti sve sto nesto vrijedi. Bojim se i zamisliti koliko su ti ljudi sposobni ako su sve zivo pokrali a klub nikad jaci. Hrvatska srebrna na SVJETSKOM PRVENSTVU, 90% igraci koji su prosli kroz Dinamo. Modric postane Zlatna lopta. Hajducko srce iz tog vremena igra u Zagori iz Unesica. Dajte sad klub u ruke Simicu, Maricu i ekipi, trebat ce im pet godina da uniste sve i od kluba naprave novi Hajduk.
Optuznica da su navodno uzimali dio love od transfera.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mamici "krali" na "prepostenom" balkanu...ovim prepostenim to zasmetalo, pa su krenuli u boj da se sa njima obracunaju...
Dinamo me puno ne zanima...ovi, i ako su krali, barem su nesto i stvorili...a ovi drugi sto ne "kradu", oni samo pustos oko sebe ostave...a preposten balkan je prepun tih "postenih" sto nikad ne bi toliko krali...
Dok Dinamo prodaje igrace za milione, neko za 100 hiljada ili ti tisuca...razlika je samo u nekoliko nula...gotovo se i ne primjeti..
Dok Dinamo uredno isplacuje igracima plate, nekome se i struja iskljucuje..a umjesto plata, janje ispece...razlike i nema,i jedni i drugi dobiju nesto..
Radosna vijest, klubovi na balkanu ne kradu, samo u Dinamu se krade...k'o kad su lopovi sa dna kace..
Dinamo me puno ne zanima...ovi, i ako su krali, barem su nesto i stvorili...a ovi drugi sto ne "kradu", oni samo pustos oko sebe ostave...a preposten balkan je prepun tih "postenih" sto nikad ne bi toliko krali...
Dok Dinamo prodaje igrace za milione, neko za 100 hiljada ili ti tisuca...razlika je samo u nekoliko nula...gotovo se i ne primjeti..
Dok Dinamo uredno isplacuje igracima plate, nekome se i struja iskljucuje..a umjesto plata, janje ispece...razlike i nema,i jedni i drugi dobiju nesto..
Radosna vijest, klubovi na balkanu ne kradu, samo u Dinamu se krade...k'o kad su lopovi sa dna kace..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Tako ti to ide prijatelju. Ispada na Balkanu svi posteni, samo Mamici opljackali sve u Dinamu i unistili ga. To sto je u isto vrijeme Dinamo najsjajnija tocka na tom istom Balkanu, barem sto se sporta tice, to je slucajnost!
Za 2 godine Dinamo ce biti kao Hajduk...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Jedno je sigurno bili protivnik ili podržavatelj Mamića je da klub čeka neizvjesna budućnost. Ja se više bojim štete koji će klubu nanijeti raznorazni **** nakon Mamića nego sami Mamići. A mi navijači i simpatizeri Dinama možemo samo sanjati kakvi bi rezultati bili da je lova ostala u klubu i da klub vodi netko pošten
audere est facere!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.