Guglaj malo šta su ad hominem, straw man itd.OldFashioned je napisao/la: ↑07 mar 2021, 16:01Liče gubiš se... A ja gubim vrijeme na ove besmislene postove. Zdra'o !
Rade Krunić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Rade Krunić
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nemoj se obazirati, Krunić je squad igrač u Milanu, nije sramota biti takav igrač u ambicioznom Milanu.OldFashioned je napisao/la: ↑07 mar 2021, 16:01Liče gubiš se... A ja gubim vrijeme na ove besmislene postove. Zdra'o !
Naši navijači previše emotivno shvataju repku.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- OldFashioned
- Kontakt:
Baš to.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 mar 2021, 16:04Nemoj se obazirati, Krunić je squad igrač u Milanu, nije sramota biti takav igrač u ambicioznom Milanu.OldFashioned je napisao/la: ↑07 mar 2021, 16:01Liče gubiš se... A ja gubim vrijeme na ove besmislene postove. Zdra'o !
Ja bih sve dao da ga Milan zadrži jer vjerujem u njega kao dobar backup ali baš i isključivo na poziciji iza napadača.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Previše emotivno shvatam što sam napisao da nije normalno da čovjek šuti kad momak uradi nešto dobro, a tu je kad treba drsko istaći da je Rade tu samo zato jer je puno povrijeđenih igrača? Mene ne zanima Rade kao Rade nego njegov doprinos u repci i zbog toga mi je bitno da je redovan u klubu jer bi to trebalo doprinijeti rezultatu repke. Stoga me ne zanima pravi razlog zašto je redovan (povrede/suspenzije drugih igrača, iracionalna odluka trenera itd.)DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 mar 2021, 16:04Nemoj se obazirati, Krunić je squad igrač u Milanu, nije sramota biti takav igrač u ambicioznom Milanu.OldFashioned je napisao/la: ↑07 mar 2021, 16:01Liče gubiš se... A ja gubim vrijeme na ove besmislene postove. Zdra'o !
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakav lik..
Pa Pioli je ako se ne varam u zadnjim trenucima stopirao transfer u Freiburg.OldFashioned je napisao/la: ↑07 mar 2021, 16:06Baš to.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 mar 2021, 16:04Nemoj se obazirati, Krunić je squad igrač u Milanu, nije sramota biti takav igrač u ambicioznom Milanu.OldFashioned je napisao/la: ↑07 mar 2021, 16:01Liče gubiš se... A ja gubim vrijeme na ove besmislene postove. Zdra'o !
Ja bih sve dao da ga Milan zadrži jer vjerujem u njega kao dobar backup ali baš i isključivo na poziciji iza napadača.
Shvatio je da boljeg backup igraca, a da se ne buni zbog sjedenja na klupi nece dobit.
Također i nije doveden da bude u prvih 11, ali kad god je Milan pretrpan povredama, Krunic solidno odradi svoj posao, a finih se minuta nakupio u Milanu kako god.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Baš ovako.forgempp je napisao/la: ↑07 mar 2021, 16:14
Pa Pioli je ako se ne varam u zadnjim trenucima stopirao transfer u Freiburg.
Shvatio je da boljeg backup igraca, a da se ne buni zbog sjedenja na klupi nece dobit.
Također i nije doveden da bude u prvih 11, ali kad god je Milan pretrpan povredama, Krunic solidno odradi svoj posao, a finih se minuta nakupio u Milanu kako god.
Slažem se.OldFashioned je napisao/la: ↑07 mar 2021, 16:16Baš ovako.forgempp je napisao/la: ↑07 mar 2021, 16:14
Pa Pioli je ako se ne varam u zadnjim trenucima stopirao transfer u Freiburg.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Vrlo dobra utakmica Milana i Krunica na uvijek teskom gostovanju kod Verone.
Krunic majstorski gol.
Krunic majstorski gol.
Spasi Kruna čist gol s linije, vrlo dobro odrađen današnji meč.
- prisonbreak
- Kontakt:
Najbolje ocjenjeni igrac danas. Nadamse jos vise minuta, stvarno odlican danas.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Rade je postigao odlican gol , ali opet to ne ponistava cinjenicu da je on malo iznad prosjeka. Sto se tiče repke jedan od boljih i kvalitetnijih igraca sto se tiče kluba solidan backup i to je to.
FUN FACT: Krunić ima manje nastupa za reprezentaciju od Sarića
a već 28. godina, godinama u Serie A... Gluho bilo.
- Beduin
- Kontakt:
Bez nekoliko prvotimaca i glavnih zvijezda Milana Rade odigrao vrhunsku partiju, postigao gol i spasio jedan da ne primimo, uz dosta trke i kombijatorike, tacnih dodavanja. Dakle, ocito mu godi ta igra bez pritiska zvijezda na terenu gdje ima priliku da se istakne, tako je bilo i u LE gdje je odigrao par odlicnih utakmica, a gdje je isto ovako se miksalo sa sastavom.
Ogromna nepravda mu je ucinjena u reprezentaciji i nepozivanje ranijih godina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
pa dobro sad, nije bas star debitovao za repku. Tu je od svoje 22 godine i manje-vise je redovno pozivan. Debitovao je kao igrac empolia, kada je tek poceo igrati ozbiljan fudbal.Beduin je napisao/la: ↑08 mar 2021, 08:33Bez nekoliko prvotimaca i glavnih zvijezda Milana Rade odigrao vrhunsku partiju, postigao gol i spasio jedan da ne primimo, uz dosta trke i kombijatorike, tacnih dodavanja. Dakle, ocito mu godi ta igra bez pritiska zvijezda na terenu gdje ima priliku da se istakne, tako je bilo i u LE gdje je odigrao par odlicnih utakmica, a gdje je isto ovako se miksalo sa sastavom.
Druga je stvar sto kod nas nije koristen onoliko, koliko bi trebalo. Sto si imao jednog presleya npr., besica ili gojaka, koji su uzimali njegove minute.
Meni je Rade puno vise obecavao od ovog sto je postigao u karijeri, bas je igrao dobro za empoli, gdje je bio jedna od glavnih faca. Ovo u milanu nije bas najbolje ispalo,mada je skupio lijep broj minuta na terenu. Tu je da uleti kada fali dosta igraca, cak ga i trener gotivi, rekao bih. Uvodi ga u igru i sa klupe medju prvim izmjenama uglavnom, iako bi navijaci neka druga rjesenja.
Nazalost, nisam ga gledao jucer. Gol je extra, nadam se da ce mu to dati neko dodatno samopouzdanje jer je cesto nedorecen na terenu,kao da je fasciniran okruzenjem a ne bi trebao biti. Nista on nije losiji od vecine igraca milana, samo malo vise hrabrosti.
za repku cemo vidjeti sta tuta planira, ako ista i planira:-)
Ako se on bude pitao, gojak i hodzic bi ponovo mogli imati ozbiljne minute. Vjerujem da ce se i miske dosta pitati oko poziva i sastava, pogotovo sada, kada tuta i nema pomocnika.
A kako ce druze, kada je vinogradar bio okosnica reprezentacije pod vodjstvom zute neznalice.
Tada se ekipa sastavljala sa Saric i jos 10 ili Saric, Sehic i jos 9.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Beduin
- Kontakt:
U pravu si, pogresno sam se izrazio, malo je koristen u reprezentaciji cak i kada bi bio pozivan. Isto tako Mato Jajalo, igrac sa preko 200 nastupa u Italiji i oko 100 u Njemackoj, kao i odlicne partije u HNL-u nama nije valjap, eto mi smo velesila. A ustvari se ovi igraci nisu znali ili misu htjeli adekvatno (is)koristiti i sigurno bi i nas reprezentativni fudbal bio znatno kvalitetniji i uspjesniji.babino je napisao/la: ↑08 mar 2021, 08:57pa dobro sad, nije bas star debitovao za repku. Tu je od svoje 22 godine i manje-vise je redovno pozivan. Debitovao je kao igrac empolia, kada je tek poceo igrati ozbiljan fudbal.Beduin je napisao/la: ↑08 mar 2021, 08:33Bez nekoliko prvotimaca i glavnih zvijezda Milana Rade odigrao vrhunsku partiju, postigao gol i spasio jedan da ne primimo, uz dosta trke i kombijatorike, tacnih dodavanja. Dakle, ocito mu godi ta igra bez pritiska zvijezda na terenu gdje ima priliku da se istakne, tako je bilo i u LE gdje je odigrao par odlicnih utakmica, a gdje je isto ovako se miksalo sa sastavom.
Druga je stvar sto kod nas nije koristen onoliko, koliko bi trebalo. Sto si imao jednog presleya npr., besica ili gojaka, koji su uzimali njegove minute.
Meni je Rade puno vise obecavao od ovog sto je postigao u karijeri, bas je igrao dobro za empoli, gdje je bio jedna od glavnih faca. Ovo u milanu nije bas najbolje ispalo,mada je skupio lijep broj minuta na terenu. Tu je da uleti kada fali dosta igraca, cak ga i trener gotivi, rekao bih. Uvodi ga u igru i sa klupe medju prvim izmjenama uglavnom, iako bi navijaci neka druga rjesenja.
Nazalost, nisam ga gledao jucer. Gol je extra, nadam se da ce mu to dati neko dodatno samopouzdanje jer je cesto nedorecen na terenu,kao da je fasciniran okruzenjem a ne bi trebao biti. Nista on nije losiji od vecine igraca milana, samo malo vise hrabrosti.
za repku cemo vidjeti sta tuta planira, ako ista i planira:-)
Ako se on bude pitao, gojak i hodzic bi ponovo mogli imati ozbiljne minute. Vjerujem da ce se i miske dosta pitati oko poziva i sastava, pogotovo sada, kada tuta i nema pomocnika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Najavljen večeras od prve minute protiv Manchestera.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, DjaniTarik, Edincapitano, MostarNeretva, RajvoSA03 i 34 gosta.