FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 07 mar 2021, 17:35

ado-hz je napisao/la:
07 mar 2021, 13:56
AlfredNobel je napisao/la:
07 mar 2021, 13:55
Gledaj Ade maskote, nije slova napisao dugo, onda jedva dočekao da se upali i prosipa jedno te isto. Dajte mu moderatora, čovjek je beton.
E zbog takvih kao ti koji bi vanago Emirovo polizali bih volio da zijanimo titulu da se sam izbrises sa foruma ;)
:tokralju:

To je to :rol:

Et navijaca i govaHna...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 mar 2021, 17:38

Miljacka je napisao/la:
07 mar 2021, 15:38
E jes' Oremus onu lose udario glavom, morao je bolje :plac:
Ma ono je bio strah, jer 5 dana prije je dobio blazi potres mozga.

Jbga, losa nasa tekma... Al ocekujem da ovo krene na bolje aBd. Poraz nikad nije dobar ali je dosao u odlicno vrijeme.

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 07 mar 2021, 17:40

NisamInSajder je napisao/la:
07 mar 2021, 14:13
PeakyBlinders je napisao/la:
07 mar 2021, 14:08
Hadžija je dio ekipe koji nam je ovo sve naprvio, hvala mu kao i svima, što idemo po treču titulu šampiona. Treba nekima vratiti Ješića, Baljka, Selimovića, Blekića i ostale ovce. Mislim da ne zaslužujete da slavite titule sa nama. Poslije Željezničara vi najviše mrzite Sarajevo, ako ove prve uopšte i mrzite. Selam.
Pola nickova nisam znao da postoje, nisu ni pisali prije utakmica, posebno prije derbija sa Zeljom/pocetka lige, pojedini jesu pisali prije dolaska Mesanovica. I tad, a i sad pisu isto, otjerat ovog, otjerat onog, bez argumenata, ili je argument nije doveo prava pojacanja i to je to. Smijesno. Ne treba obracati paznju na takve...
Pa nisi ni ti magarcino postojao do prije mjesec i ne silazis od tad sa foruma ...

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 07 mar 2021, 17:46

Zip je napisao/la:
07 mar 2021, 17:35
ado-hz je napisao/la:
Gledaj Ade maskote, nije slova napisao dugo, onda jedva dočekao da se upali i prosipa jedno te isto. Dajte mu moderatora, čovjek je beton.
E zbog takvih kao ti koji bi vanago Emirovo polizali bih volio da zijanimo titulu da se sam izbrises sa foruma ;)
:tokralju:

To je to :rol:

Et navijaca i govaHna...
Sta znas mozda se sprda kao mongolid sa 105 profila koji napise to svaki dan dabogda poginu izgubili itd tada vam to ne upada u oko tada sa smjehom ispratite postove mentalnog bolesnika i zavisnika od foruma ...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 mar 2021, 17:48

Amar se na gotov svakim pripremama pobije s nekim iz kluba. _Uvijek nervozan na granici da ostavi ekipu na cjedilu, da zajebe. Znaci nikakava atomsfera za ekipu moze se rec, al covjek vuce igra bori se. A ovaj ko fol dobar za ekipu zna viceve i mora igrat..

Yebo li vas Hadzija i nejgove ''sposobnosti''
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

PAULUS1234
Kontakt:

Post Postao/la PAULUS1234 » 07 mar 2021, 17:51

Testo je napisao/la:
07 mar 2021, 16:34
PAULUS1234 je napisao/la:
07 mar 2021, 16:27
Imal ikako Krilo i AMF sa slobodnm papirima , ja fakat ne znam sta je radioo Hzija 3 mjeseca , 3 mjeseca da ne mozes nas solidnog veznog i krilo. Eno Jakirevic sve probro sto valja u Hrvatskoj. Igraju ljudi a pola ih druga liga Hrvatska. Ne znam , ne sjecam se da sam vidio odavno ovako dvije lose tekme Sarajeva. Nista covjece 180 minuta nisu se sastavili sa loptom.
Eldin Hadžić
Salis se da je ovaj slobodan da nema kluba ?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 mar 2021, 17:54

Krste vic isprico i Vinka uspio nasmijat..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 07 mar 2021, 18:00

feniksptica je napisao/la:
07 mar 2021, 17:48
Amar se na gotov svakim pripremama pobije s nekim iz kluba. _Uvijek nervozan na granici da ostavi ekipu na cjedilu, da zajebe. Znaci nikakava atomsfera za ekipu moze se rec, al covjek vuce igra bori se. A ovaj ko fol dobar za ekipu zna viceve i mora igrat..

Za muda ga treba objesiti i **** mu majku majčinu, ako se titula ne osvoji.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 mar 2021, 18:03

Ja kako sam skinuo Melunovica sa havatara mi dozivismo prvi poraz. Slučajnost? :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 07 mar 2021, 18:17

Hordanjezla1987 je napisao/la:
07 mar 2021, 17:40
NisamInSajder je napisao/la:
07 mar 2021, 14:13
PeakyBlinders je napisao/la:
07 mar 2021, 14:08
Hadžija je dio ekipe koji nam je ovo sve naprvio, hvala mu kao i svima, što idemo po treču titulu šampiona. Treba nekima vratiti Ješića, Baljka, Selimovića, Blekića i ostale ovce. Mislim da ne zaslužujete da slavite titule sa nama. Poslije Željezničara vi najviše mrzite Sarajevo, ako ove prve uopšte i mrzite. Selam.
Pola nickova nisam znao da postoje, nisu ni pisali prije utakmica, posebno prije derbija sa Zeljom/pocetka lige, pojedini jesu pisali prije dolaska Mesanovica. I tad, a i sad pisu isto, otjerat ovog, otjerat onog, bez argumenata, ili je argument nije doveo prava pojacanja i to je to. Smijesno. Ne treba obracati paznju na takve...
Pa nisi ni ti magarcino postojao do prije mjesec i ne silazis od tad sa foruma ...
Bas ahah
NEMA NAZAD

benko1946
Kontakt:

Post Postao/la benko1946 » 07 mar 2021, 18:18

Vrti mi se kroz glavu onaj gol od sinoc, pa majko moja lopta prosla kroz peterac... Sta li je nas GK mislio?!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 mar 2021, 18:19

miky_hz je napisao/la:
07 mar 2021, 15:46
Ja bi lijevu stranu sad probao Pidro-Salcin. Dupli blok u oba pravca mogu jedan drugog pokrivati u oba smjera.Po meni trenutno najbolje rijesenje za lijevu stranu,ako se vec Salcin na beku pokazao, na krilu moze biti samo jos bolji .
:urnebes:
Nisam plagijator, napisao sam post, pa vidio ovo da isto mislimo. :urnebes: :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 07 mar 2021, 18:24

Imena nisu bitna, bitno je ubrzati igru. Prvo i osnovno pravilo fudbala jest; Fudbal igra onaj bez lopte, a ne onaj s loptom. Dakle - kretanje, kretanje, kretanje... Ko ne može odgovoriti tom zadatku, pa bio on Velkoski, Sušić, moj pokojni babo... nema šta tražiti u nogometu. Ako je, a jest, Đokanović trenutno jedini koji u potpunosti odgovara tom standardu, onda ekipu treba graditi oko njega. Da bi tim ostvario puni potencijal, onda se svi trebaju kretati kao Đokanović i pratiti njega. Neophodno je proširiti dijapazon kretanja istom. To će učiniti tako što će se eliminisati višak igrač, a to je u ovom slučaju - Pejović. Dakle, logična postavka je Sušić - Đokanović. Andrej je radilica, a Tino mozak. Obojica, uz dovoljno prostora, mogu raditi ono što najbolje znaju. Najiskrenije se izvinjavam radi poređenja i činim ga sa najboljim mogućim konotacijama, ali imati najplemenitijeg afganistanskog hrta, ili vrhunskog arabera, a ograničiti ga na deset kvadrata jest smrtni grijeh. Oni moraju trčati, ili će umrijeti. Zašto igraču ne priuštiti ono u čemu je najbolji?! Da li treba pola utakmice paziti da se ne sudara sa igračem koji se mota po terenu iz ko zna kojih razloga?!
Ko u timu još može pratiti Pecija? Mogu Hebibović, Oremuš, Fanimo, a vele da može i Cmiljanić. Dakle, ako Oremuš ne igra beka, može mijenjati Andreja. S tim u vezi, logična sredina, pod uslovom da Fanima prebacimo lijevo, za šta, realno, nema prepreke, izgleda ovako:
Hebibović-Sušić-Đokanović-Fanimo. Osim Sušića, koji je mozak, svi su brzi, tako i da Sušić ne mogne se vratiti, u svakom momentu, imamo sedam igrača u defanzivi. Ostaje zadnja linija. Oremuš na beku odgovara standardima. Pidro, iako se nije baš iskazao, odgovara isto. Dakle;
Oremuš-Miličević-Dupovac-Pidro. Ovo je snažna i iskusna zadnja linija sa izdržljivim, mada do sada, razočaravajućim Pidrom.
Ostaje još napad. Ako pretpostavimo da je Cmiljanić napadač, onda bi trebao igrati u paru sa Mešanovićem, mada taj segment nije obavezujući. Ako pretpostavimo, a do sada se uvijek pokazalo tako, da Hebib nije za beka, nego isključivo za krilo, onda Cmiljanić može mijenjati Hebiba i obratno, s tim da mogu igrati obojica sa Cmiljanićem u napadu.
Ostaju, dakle, 3(4) naprijed - Mešanović, Handžić, Dervišagić. Handže je najbolji kad se otarabi. Spor, ali dostižan. Kao tenk ispred pješadije. Kombinovati Handže -Mešanović, Cmiljanić-Dervišagić. Mana jest što nikad nisu igrali zajedno, ali valjda treninzi postoje zbog toga. Summa sumarum; Ovo je najbrže moguće što imamo. Zinedin mijenja Sušića, Salčin Pidru (NAŽALOST), Oremuš Andreja i obratno (Hodžić samo u slučaju prijeke potrebe. Adukor samo kao zadnji vezni, Hebibović-Cmiljanić, Fanimo-Jukić, Miličević/Dupovac-akademac.
Nema potrebe za panikom i teškim riječima, te neosnovanim optužbama. Ali, reagovati treba. U brzini i disciplini je uvijek ključ. Ovdje fali samo malo odvažnosti. Igrači su dovoljno hrabri i jaki da mogu to podnijeti.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 07 mar 2021, 18:25

ado-hz je napisao/la:

BRAVO NAVIJAC :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: Fuj kakvih "ljudi" ima, al' bas fuuuj !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 07 mar 2021, 18:25

Historicar je napisao/la:
07 mar 2021, 15:37
nukleusmember je napisao/la:
07 mar 2021, 15:10
da je do boda nekako u lištici

VVVBK
Od sezone 2000/2001 i našeg prvog gostovanja na Pecari, nikad Široki nije imao slabiju ekipu od ove.
to stoji,kao što stoji da smo i mi u ovom trenutku na nivou međimurja

VVVBK

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 07 mar 2021, 18:27

VenamaHrabrih je napisao/la:
07 mar 2021, 18:24
Imena nisu bitna, bitno je ubrzati igru. Prvo i osnovno pravilo fudbala jest; Fudbal igra onaj bez lopte, a ne onaj s loptom. Dakle - kretanje, kretanje, kretanje... Ko ne može odgovoriti tom zadatku, pa bio on Velkoski, Sušić, moj pokojni babo... nema šta tražiti u nogometu. Ako je, a jest, Đokanović trenutno jedini koji u potpunosti odgovara tom standardu, onda ekipu treba graditi oko njega. Da bi tim ostvario puni potencijal, onda se svi trebaju kretati kao Đokanović i pratiti njega. Neophodno je proširiti dijapazon kretanja istom. To će učiniti tako što će se eliminisati višak igrač, a to je u ovom slučaju - Pejović. Dakle, logična postavka je Sušić - Đokanović. Andrej je radilica, a Tino mozak. Obojica, uz dovoljno prostora, mogu raditi ono što najbolje znaju. Najiskrenije se izvinjavam radi poređenja i činim ga sa najboljim mogućim konotacijama, ali imati najplemenitijeg afganistanskog hrta, ili vrhunskog arabera, a ograničiti ga na deset kvadrata jest smrtni grijeh. Oni moraju trčati, ili će umrijeti. Zašto igraču ne priuštiti ono u čemu je najbolji?! Da li treba pola utakmice paziti da se ne sudara sa igračem koji se mota po terenu iz ko zna kojih razloga?!
Ko u timu još može pratiti Pecija? Mogu Hebibović, Oremuš, Fanimo, a vele da može i Cmiljanić. Dakle, ako Oremuš ne igra beka, može mijenjati Andreja. S tim u vezi, logična sredina, pod uslovom da Fanima prebacimo lijevo, za šta, realno, nema prepreke, izgleda ovako:
Hebibović-Sušić-Đokanović-Fanimo. Osim Sušića, koji je mozak, svi su brzi, tako i da Sušić ne mogne se vratiti, u svakom momentu, imamo sedam igrača u defanzivi. Ostaje zadnja linija. Oremuš na beku odgovara standardima. Pidro, iako se nije baš iskazao, odgovara isto. Dakle;
Oremuš-Miličević-Dupovac-Pidro. Ovo je snažna i iskusna zadnja linija sa izdržljivim, mada do sada, razočaravajućim Pidrom.
Ostaje još napad. Ako pretpostavimo da je Cmiljanić napadač, onda bi trebao igrati u paru sa Mešanovićem, mada taj segment nije obavezujući. Ako pretpostavimo, a do sada se uvijek pokazalo tako, da Hebib nije za beka, nego isključivo za krilo, onda Cmiljanić može mijenjati Hebiba i obratno, s tim da mogu igrati obojica sa Cmiljanićem u napadu.
Ostaju, dakle, 3(4) naprijed - Mešanović, Handžić, Dervišagić. Handže je najbolji kad se otarabi. Spor, ali dostižan. Kao tenk ispred pješadije. Kombinovati Handže -Mešanović, Cmiljanić-Dervišagić. Mana jest što nikad nisu igrali zajedno, ali valjda treninzi postoje zbog toga. Summa sumarum; Ovo je najbrže moguće što imamo. Zinedin mijenja Sušića, Salčin Pidru (NAŽALOST), Oremuš Andreja i obratno (Hodžić samo u slučaju prijeke potrebe. Adukor samo kao zadnji vezni, Hebibović-Cmiljanić, Fanimo-Jukić, Miličević/Dupovac-akademac.
Nema potrebe za panikom i teškim riječima, te neosnovanim optužbama. Ali, reagovati treba. U brzini i disciplini je uvijek ključ. Ovdje fali samo malo odvažnosti. Igrači su dovoljno hrabri i jaki da mogu to podnijeti.

metni ovo u spojler, dobar post, more ga ko ukrast'
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 07 mar 2021, 18:29

Zoran28 je napisao/la:
07 mar 2021, 18:27
VenamaHrabrih je napisao/la:
07 mar 2021, 18:24

metni ovo u spojler, dobar post, more ga ko ukrast'
Zapetljao ga brat, ne mogu skontat jel sad Hebibovic treba u spica ili na krilu... :rol:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 mar 2021, 18:35

Mene samo zanima ko je donio odluku, da se Resic posalje na posudbu a nama sad recimo fali krilni igrač nakon odlaska Tatara? Kod nas bi sigurno mogao dobiti priliku. Neki potezi mi stvarno nikako nisu jasni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 mar 2021, 18:40

feniksptica je napisao/la:
07 mar 2021, 17:48

Kad ga ostavise 6-rici Titogradjana da ga tuku, stipaju. Jedan je RAHMAN, najbolji poslijeratni igrac FKS. Vidjelo se sinoc, trebat ce vremena da se poslozimo. Okolo-naokolo , ali bit ce BORDO TITULA.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

PAULUS1234
Kontakt:

Post Postao/la PAULUS1234 » 07 mar 2021, 18:47

ElCartel11 je napisao/la:
07 mar 2021, 18:35
Mene samo zanima ko je donio odluku, da se Resic posalje na posudbu a nama sad recimo fali krilni igrač nakon odlaska Tatara? Kod nas bi sigurno mogao dobiti priliku. Neki potezi mi stvarno nikako nisu jasni.
Kurdic je jos veca Misterija

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, ErosViverosViv, head88, nokee, rimljanin90 i 61 gost.