FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imam neki osjecaj da cemo ih napucati onako kvalitetno. Neznam zasto i kako, jesnostavno neki predosjecaj 

U novi boj ...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako je istina za Miličevića, pun pogodak. Jedini igrač iz naš ekipe koji u potpunosti zaslužuje poziv u repku.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Kurdić maksimalno standardan u Kukesiu, a i jesenas je imao finu minutažu u Novom Pazaru.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 22:53Pa nema ugovor do 2025,taman kad se razvije ugovor istekao ili ostalo 6 mjeseci,a plus decko vec ima 21 godinu,zar ne bih trebao biti kod nas u tim godinama,ako se planira sta sa njim uopste.
Ništa ove godine, sav fokus na kup
Kup kup je naš!!!
Kup kup je naš!!!
Pa od igraca iz PLBIH iz naseg tima je on na spisku, vidjet cemo u cetvrtak

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To su: Šehić, Pirić, Vasilj, Todorović, Hadžikadunić, Saničanin, Kolašinac, Cipetić, Ćivić, Cimirot, Hadžiahmetović, Pjanić, Krunić, Duljević, Stevanović, Gojak, Rahmanović, Lončar, Višća, Džeko, Prevljak, Demirović i Menalo.
Naknadno ce spisak biti dopunjen igračima iz m:tel Premijer lige BiH, a glavni kadnidati su Ziljkić, Zakarić iz Borca, a pod lupom je i Miličević iz Sarajeva koji je nastupao za mladu reprezentaciju Hrvatske.
Naknadno ce spisak biti dopunjen igračima iz m:tel Premijer lige BiH, a glavni kadnidati su Ziljkić, Zakarić iz Borca, a pod lupom je i Miličević iz Sarajeva koji je nastupao za mladu reprezentaciju Hrvatske.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
A Štila?MortemHz je napisao/la: ↑08 mar 2021, 23:21To su: Šehić, Pirić, Vasilj, Todorović, Hadžikadunić, Saničanin, Kolašinac, Cipetić, Ćivić, Cimirot, Hadžiahmetović, Pjanić, Krunić, Duljević, Stevanović, Gojak, Rahmanović, Lončar, Višća, Džeko, Prevljak, Demirović i Menalo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mi ne možemo Krupu napucat ako Vinko šta drastično ne promijeni. Na velikom je ispitu. Vidjećemo kakav je kad nema ekipu drastično kvalitetniju od drugih.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ima li neko trogrb duks iz udruzenja?Da kaze kakva je kontam da narucim 

Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
A Vranjes?MortemHz je napisao/la: ↑08 mar 2021, 23:21To su: Šehić, Pirić, Vasilj, Todorović, Hadžikadunić, Saničanin, Kolašinac, Cipetić, Ćivić, Cimirot, Hadžiahmetović, Pjanić, Krunić, Duljević, Stevanović, Gojak, Rahmanović, Lončar, Višća, Džeko, Prevljak, Demirović i Menalo.

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Na pauzi smo prognozirali/se nadali 6, 7 ili 9 bodova iz prva 3 kola i to su bili realni scenariji.
Za sada smo u 2 kola uzeli 1 bod i imamo visoke sanse da na tome ostane i poslije treceg kola. Jos gola nismo dali.
Ali je dobar prelazni rok. Dobre i trenerove postavke, pravovremene izmjene pravih igraca na prave pozicije. Sve je dobro samo nek ne puca.
Za sada smo u 2 kola uzeli 1 bod i imamo visoke sanse da na tome ostane i poslije treceg kola. Jos gola nismo dali.
Ali je dobar prelazni rok. Dobre i trenerove postavke, pravovremene izmjene pravih igraca na prave pozicije. Sve je dobro samo nek ne puca.
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Moze li ban za Alfreda cijeli dan zakuhava na temi. Hvala.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Prati Barcinu temu, ti si anam njihov navijač.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 00:21Moze li ban za Alfreda cijeli dan zakuhava na temi. Hvala.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Čudi me, da nije niko napisao, da smo pobjedili ove dvije uvodne tekme, da bi imali +13 u odnosu na drugog i za vikend igrali tekmu, da odemo na +16, 11 kola prije kraja u kojima su moguca "samo" 33 boda 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jel samo meni smjesno sto se zove Piric u reprezentaciju, a kao golman ima ravnih 0' na golu od 7 mjeseca prosle godine.MortemHz je napisao/la: ↑08 mar 2021, 23:21To su: Šehić, Pirić, Vasilj, Todorović, Hadžikadunić, Saničanin, Kolašinac, Cipetić, Ćivić, Cimirot, Hadžiahmetović, Pjanić, Krunić, Duljević, Stevanović, Gojak, Rahmanović, Lončar, Višća, Džeko, Prevljak, Demirović i Menalo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma nije samo on problem, ovo je cirkus od ekipe.NisamInSajder je napisao/la: ↑09 mar 2021, 01:19Jel samo meni smjesno sto se zove Piric u reprezentaciju, a kao golman ima ravnih 0' na golu od 7 mjeseca prosle godine.MortemHz je napisao/la: ↑08 mar 2021, 23:21To su: Šehić, Pirić, Vasilj, Todorović, Hadžikadunić, Saničanin, Kolašinac, Cipetić, Ćivić, Cimirot, Hadžiahmetović, Pjanić, Krunić, Duljević, Stevanović, Gojak, Rahmanović, Lončar, Višća, Džeko, Prevljak, Demirović i Menalo.
Nikakva razlika u odnosu na Bajevića.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Burberry46, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], ronaldo99, striktnosarajevski i 89 gostiju.