Falio nam je Fanimo u nedjelju. Sta je s njim?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveci crnjak bi bio kad bi morali neko obestecenje platiti za njega.
Je li sigurno da nema Fanima sutra,zna li neko?
Nismo platili porez niti potpisali reprogram, to je ocito izgleda.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Damir Kasum je izjavio da je potpisan reprogram za onaj dug od 800K u bordo sedmici.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Znaš ti kolko on godina ima i kolko je treninga pogledao? Kako te nije stid?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Fanimo trenirao juce ima ga na slikama. A za Cmiljanica ne znamo. Ne mogu da vjerujem da je toliki problem.
Samo mi i Zeljo imamo taj belaj oko registracije. Ali sto kazete jedino moze biti da ovo s porezom nije rjeseno. Borac registrovao Moraitisa, a covjek neki dan dosao.
Samo mi i Zeljo imamo taj belaj oko registracije. Ali sto kazete jedino moze biti da ovo s porezom nije rjeseno. Borac registrovao Moraitisa, a covjek neki dan dosao.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Cmilja je dobio radnu dozvolu,ostala je jos boravisna da bude gotova
tako da bih mogao biti registrovan protiv listice
tako da bih mogao biti registrovan protiv listice
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- belosevic23
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebote dan, do papirologije je.. Jes eto naši neće da ga registruju onako, mrsko im. Ne vjerujem svega mi..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma niko nikoga ne proziva,samo se pitamo gdje je zapelo,jer u ovoj drzavi i jednostavne stvari postanu komplikovane. A cudno mi jer je Borac registrovao Moraitisa koji je dosao poslije Cmiljanica.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2021, 15:18Ebote dan, do papirologije je.. Jes eto naši neće da ga registruju onako, mrsko im. Ne vjerujem svega mi..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako ne proziva, otkad se provlači priča da je Klub kriv, a svi znamo kakva je procedura oko papirologije u državi. Kao da je njima drago što se sve odvuklo, doveli momka, plaćaju ga, te se treneru otežava posao.zagorski je napisao/la: ↑09 mar 2021, 15:34Ma niko nikoga ne proziva,samo se pitamo gdje je zapelo,jer u ovoj drzavi i jednostavne stvari postanu komplikovane. A cudno mi jer je Borac registrovao Moraitisa koji je dosao poslije Cmiljanica.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2021, 15:18Ebote dan, do papirologije je.. Jes eto naši neće da ga registruju onako, mrsko im. Ne vjerujem svega mi..
Fino je rečeno u Bordo sedmici da je sve uplaćeno, ali evo opet standardno se kreće s lažima i izmišljanjima.
Nigdje lik nije spomenut, valjda se pronasao.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 mar 2021, 15:00Znaš ti kolko on godina ima i kolko je treninga pogledao? Kako te nije stid?
Duboko se izviNjajem, nije malo pregledsti toliki broj treninga.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ništa ljepše nego napraviti kafu i pustiti dugometražne izjave, prvo Bjelice, pa onda Terzića. 

Ne znam, pitam hahahahah

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jel Terzic potpisao reprogram?AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2021, 15:49Ništa ljepše nego napraviti kafu i pustiti dugometražne izjave, prvo Bjelice, pa onda Terzića.![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Jesi li slusao samo kako Ibrakovic prica? Ma to je famtazija bgmiAlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2021, 15:49Ništa ljepše nego napraviti kafu i pustiti dugometražne izjave, prvo Bjelice, pa onda Terzića.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, crnehorde, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, mosarajvosa83, napoleon72, Tarapi i 35 gostiju.