lagano pocinje trenirati s ekipom... doduse ne jos uvijek s loptom ali istrcavanje... neka je on nama na travi samo, a doci ce i lopta i golovi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nisam, puno mi je štiva za danas, sutra sam to planirao. Nemoj spojlovati..Zip je napisao/la: ↑09 mar 2021, 16:01Jesi li slusao samo kako Ibrakovic prica? Ma to je famtazija bgmiAlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2021, 15:49Ništa ljepše nego napraviti kafu i pustiti dugometražne izjave, prvo Bjelice, pa onda Terzića.![]()
Ok,ispravljam tvrdnju,ja kazem u svoje ime da nikoga ne prozivam vec me onako zanima. Da li ostali prozivaju u to necu ulaziti.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2021, 15:41Kako ne proziva, otkad se provlači priča da je Klub kriv, a svi znamo kakva je procedura oko papirologije u državi. Kao da je njima drago što se sve odvuklo, doveli momka, plaćaju ga, te se treneru otežava posao.zagorski je napisao/la: ↑09 mar 2021, 15:34Ma niko nikoga ne proziva,samo se pitamo gdje je zapelo,jer u ovoj drzavi i jednostavne stvari postanu komplikovane. A cudno mi jer je Borac registrovao Moraitisa koji je dosao poslije Cmiljanica.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2021, 15:18Ebote dan, do papirologije je.. Jes eto naši neće da ga registruju onako, mrsko im. Ne vjerujem svega mi..
Fino je rečeno u Bordo sedmici da je sve uplaćeno, ali evo opet standardno se kreće s lažima i izmišljanjima.
Eh ostaje nam da vidimo koliko ce kasniti u prenos
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, crnehorde, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, mosarajvosa83, napoleon72, Tarapi i 35 gostiju.