Pa ima istina bilo je ali mi 5000 km i vise platu ne mozemo ponuditi, ustvari mozemo ali da ponovo zadužujemo klub. Drugi imaju mocne privatnike mi nemamo nikoga.Probisvjet je napisao/la: ↑09 mar 2021, 21:58Kako ima da drugi dovedu? Treba li da nabrajam.Sunderland je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:57Druze ja njih ne branim, ali mi nemamo za zvaka i vi cuda ocekujete. Svi ste ovdje pisali pod cijenu rezultata zelimo klub na 0, a sada drvlje i kamenje. Trebamo se odlučiti sta zelimo, a prvo i osnovno je da nas se skupi 2000 i vise i da ovim kvazi menadzerima oko kluba **** majku za sva vremena.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:52
Ako nas posere da ostanemo ne sumnjam da ce uprava kvalitetno da se nasere po svakom dobronamjernom kriticaru na ljeto.
Ali to je opet cisto kockanje, igranje sa fortunom, vodjenje kluba bez kontrolisanja situacije.
S obzirom da je i BIH sramota reci pogrijesili smo tesko da cemo to cuti od buljavog opstali ili ne. Moze nas pocastiti samo sa ostavkom i vise za njega necemo cuti.
Ljudi su se rasirili koliko imaju i to je to, cinjenica je da za Uzelca i Tomasevica nismo dobili adekvatne zamjene i to im je krivica, ali ovdje svi znaju da u zimskom periodu nemas dovoljno dobrog fudbalera za dovest.
Vidjecemo ja sam ubjedzen da ispasti necemo, ne sto smo dobri nego sto ima gori od nas.
Sto se tice gorih od nas nema osim sto smo tu negdje sa Krupom, a i oni su bolje od nas krenuli u ovome djelu.
Buljoni i njegov direktor su igrali kolo srece i to se okrenulo. Nama je problem jer nasi iz uprave nemaju za kospe dok suparnici imaju itekako vise.
Trebali su dovesti Stopera i napadaca , bili smo blizu, ali dosle su im ino ponude plata o kojima mi mozemo samo sanjati.