FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma nije siroki los, nego je Karacic pricao samo 2 minute i evo sta se desi. 2 gola prime u 10 minuta.
PSPHM
+1Inijesta je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:16Ništa mi u boljoj formi od gurbeta nismo, samo za razliku Od njih imaš kredita u bodovnoj prednosti i manjem pritisku, ne treba se naslađivati , vidjet ćemo večeras jesmo li mi ozbiljniji
Nadam se da će zapeti i poginuti na terenu za svaku loptu, tad te i rezultat ispratiti
-
- Kontakt:
Ma u nasoj ligi nijanse odlucuju, mi imamo dobru bodovnu prednost i to je sreca. A kvaliteta igre i ekipa sve je to tu negdje, mi smo malo ispred al nista specijalno. Recimo Olimpic je 11, Tz City 7 a nista nisu slabiji od Širokog koji je 2 na tabeli. Pa na kraju krajeva i mi smo prvi pa nista specijalno nismo pokazali protiv zrinjskog i zeljeznicara
-
- Kontakt:
Jasno mi je da si malouman i retardiran, ali kako ti se da jedno te isto pisati 100 puta.Ohani malo covjece, radi normalnih forumaša.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:43Ma nije siroki los, nego je Karacic pricao samo 2 minute i evo sta se desi. 2 gola prime u 10 minuta.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ne znam zaista zasto ti tebe u normalne forumase ubrajas. Ti si obicna dvorska luda.Historicar je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:46Jasno mi je da si malouman i retardiran, ali kako ti se da jedno te isto pisati 100 puta.Ohani malo covjece, radi normalnih forumaša.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:43Ma nije siroki los, nego je Karacic pricao samo 2 minute i evo sta se desi. 2 gola prime u 10 minuta.
PSPHM
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zasad sezona odlicna, komsiji jedna krava crkla, daj jos jednu. 
Igraj bordo-bijeli ole ole

Igraj bordo-bijeli ole ole

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ja, sarkazam treba znat.
Nego ako Deki prica sve sto zanima novinare od povreda do svega, ako u Hrv to normalnoj rade, ako trenerei po evropi normalno pricaju o tome kako sex utice na igrace tokom prvenstva i sve, ne vidim sta je problem ako i mi hocemo da trener ima opusteniji pristup s novinarima i da informacije koje se mogu dijeliti i koje navijac treba znat.
Pretjerali ste u pm s tim da se ne smije nista lose napisat, opustite se
Nece ga niko pitat koga cete markirat, ko im je slaba karika u ekipi na koga ce ic nasi igraci..
Nego ako Deki prica sve sto zanima novinare od povreda do svega, ako u Hrv to normalnoj rade, ako trenerei po evropi normalno pricaju o tome kako sex utice na igrace tokom prvenstva i sve, ne vidim sta je problem ako i mi hocemo da trener ima opusteniji pristup s novinarima i da informacije koje se mogu dijeliti i koje navijac treba znat.
Pretjerali ste u pm s tim da se ne smije nista lose napisat, opustite se
Nece ga niko pitat koga cete markirat, ko im je slaba karika u ekipi na koga ce ic nasi igraci..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da je Danas natrpati zrinjskog listica je picin dim
-
- Kontakt:
Što se tice poznavanja kluba, utakmica, gostovanja, staža na tribinama, nisi mi ni do koljena, a i otac ti vjerovatno mogu biti.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:48Ne znam zaista zasto ti tebe u normalne forumase ubrajas. Ti si obicna dvorska luda.Historicar je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:46Jasno mi je da si malouman i retardiran, ali kako ti se da jedno te isto pisati 100 puta.Ohani malo covjece, radi normalnih forumaša.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:43Ma nije siroki los, nego je Karacic pricao samo 2 minute i evo sta se desi. 2 gola prime u 10 minuta.
U zadnjih sat vremena, barem 5 puta si napisao jedno te isto, dosadio si više.Čeka nas jedna važna utakmica, piši nešto vezano za nju, a ne gluposti.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sad ce vinko u uvodnoj pricati makar 10 min i bice golova
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Historicar pa cilj i jest da ti odregujes, zato i pišu to. Lagano ih preckocis
- feniksptica
- Kontakt:
Mnogo je. Nek kaze ti ti su povrijedjeni, Cmiljanica ocekujemo tad, ovog tad. Mada nije i da mu postavljaju pitanja. Sve se lijepo moze rec u 3 minuteAngelDiMaria je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:57Sad ce vinko u uvodnoj pricati makar 10 min i bice golova
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Potpisujem sve, u pravu si.feniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:29Titula uz promociju igraca iz akademije, te jacanje ekipe svake godine uz neke ambicije prema evropi. Sta do toga imamo ?? Samo ovo prvo, i to cemo se morat dobro oznojiti..
Akademiju smo malo usporili. Vladana i Andreja cemo unovciti i to je super. Neke smo trebali ranije unovciti. Ne vidimo da nam dolaze nove nade. Ove sto imas zamjenjujes ''sumnjivim igracima'' iz vana. Kanurica si doveo covjek nema pravo nastupa 7 mjeseci, Dizdarevica saljes na posudbu. Dovodis Zinedina pa Dala i ne dajes im sanse a na klupi ti za istu poziciju Salcin. I kad ga ubacis tu je da krpi druge pozicije. Krila trenutno ocajna, Resic tvoj izdanak ti na posudbi, Jukica forsiras a los. O Krsti ne treba pricat vise.
Za strance je receno da moraju bit bolji od domaci nisu. Receno je na ljeto da se ceka zima i da se tad pravi ekipa za ljeto i evropu nije. Sve su to stvari koje se mogu popravit lahko. Al ona titula od prije 2 godine nam je davala vise nade u bolje sutra od ove.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Vala kad mrtvi Borac dere listicu, sto ne bi i mi, smijesna ekipa...
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 10 mar 2021, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nešto imam dobar osjećaj što se tiče večerašnje utakmice..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
@Aduka"mladicu", mozda volis vise, ali ja volim duze FKS. Nije to dominacija kakvu zasluzujemo mi navijaci:
- 2019 g. da Curjuric pogodi penal u Doboj-kaknju, nama bi trebala pobjeda u Gabeli. Znaci Titula u zadnjem kolu(dominacija ?)
- 2020 g. da Zeljo dobi Veleza mi bi bili viceprvaci ili da nismo uzeli bod Zvijezdi09. To nije dominacija
- 2021 g. se nadam dominaciji, dobro nismo se zagrijali. Izaci ce na dobro aBd.
- Akademija nam stagnira, znam ne moze svake godine 1-2 igraca. Nadam se boljem u Akademiji.
- Mozda je do mene, ocekivanja mi bas velika

- Yebo Kup(ako ne prodjemo) Titula je bitna. Naravno DK najsladja

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sirokom je pola ekipe otislo, neizbjezni su im losi rezultati, moramo ih dobit.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Apsolutno.Ali eto, pojedincima sa foruma je i to što si ti napisao problematično i pretjerano.feniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:59Mnogo je. Nek kaze ti ti su povrijedjeni, Cmiljanica ocekujemo tad, ovog tad. Mada nije i da mu postavljaju pitanja. Sve se lijepo moze rec u 3 minuteAngelDiMaria je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:57Sad ce vinko u uvodnoj pricati makar 10 min i bice golova
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, Antikloc, Beli98, ErosViverosViv, Hamagara, Imamkarbarum, johntravolta123, mnon46, N3R3D, Pantelija, SilaMoc1946, Turo i 166 gostiju.