Polako, Borac i Tuzla City su jos tu, nimalo lagani protivnici.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Bravo Vinko. Dobar sastav. Ako izgubimo Vinko nije kriv, covjek je pokusao osvijeziti ekipu sa trkacima. Trazili smo Krleta na klup dobili smo to. Prioritet pod svaku cijenu treba biti titula, kup manje vise. Samo zelim da vidim borbenost zalaganje i koju konkretnu akciju!!! Vamos Sarajevo!
ozbiljnije mi izgleda TC od Borca, oni su obična qrina.......... doduše ako ih sudije poguraju to bi jedino problem bio
-
- Kontakt:
Ne mislim nista losefeniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:53Popusti me drug Bgti. Imas opciju da me stavis na ignore listu. Spominjes me il citiras svaki tvoj 5i post.ajdohordas je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:50Procitaj sastav pa onda pljuj i pametuj grob te yebo visefeniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:35Yebo te 3x nebo i Krste
Kud covjek nema ni povreda onih sitnih da ga nema jedno 2 sedmice..
Poleti odmah psovku napisat na forum a sastav ni izasao nije
Samo kazem sacekajmo sastav na zvanicnoj pa cemo dalje komentarisat
Zadnja izmjena: Olli, dana/u 10 mar 2021, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
- feniksptica
- Kontakt:
Neko izbaci sastav 1h prije utakmice, sta znam jest il nije sa zvanice. Predpostavio sam jest
Varesanovic, Zinedin tu i experimentise se s Jasminom. Izgleda da su oni vec otpisani
Varesanovic, Zinedin tu i experimentise se s Jasminom. Izgleda da su oni vec otpisani
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- muhamedhulk
- Kontakt:
Igramo ovako jer ce preskakati sredinu i slati lopte prema napadu; centralnim ili na krila.
Ali valjda izadje na dobro, mislim da ne mogu sakriti loptu, teren je los.
Ali valjda izadje na dobro, mislim da ne mogu sakriti loptu, teren je los.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Evo Vinko te poslusao. Ako prodjemo, ti si zasluzan za to.
Nadam se da znaju sta rade. Ali igrat s napadacem na ofanzivnom veznom ne zvuci logicno. Zinedin se tu nametao kao jedina razumna opcija ako Tino vec odmara u Kupu.feniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 18:08Neko izbaci sastav 1h prije utakmice, sta znam jest il nije sa zvanice. Predpostavio sam jest
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ma neće igrat desetku klasičnu Jasmin. Ovo je više 4-4-2, mijenjat će pozicije Handže i on.
Tino je trebao na mjesto Pejovića.
Tino je trebao na mjesto Pejovića.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa sta je Bilbija nego napadac, sta je Krste nego napadac?vedinjo98 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 18:11Nadam se da znaju sta rade. Ali igrat s napadacem na ofanzivnom veznom ne zvuci logicno. Zinedin se tu nametao kao jedina razumna opcija ako Tino vec odmara u Kupu.feniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 18:08Neko izbaci sastav 1h prije utakmice, sta znam jest il nije sa zvanice. Predpostavio sam jest
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Kao po obicaju zakon bivseg koji nas prati i postace protiv nas Nesta

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobar teren bio u SB, ako onako ostane, bit ce dobro...
- NisamInSajder
- Kontakt:
Slazem se savim, Pejovic je vjerovatno dobio prednost zbog defanzivnih zadataka. Ipak je Kup u pitanju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Imao je u subotu bekicev centarsutElCartel11 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 18:16Kao po obicaju zakon bivseg koji nas prati i postace protiv nas Nesta![]()

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bhfanatic14 i 33 gosta.